Revolution Cheek Kit review

door Daphne - verdraaid mooi
revolution cheek kit review

De Revolution Cheek Kit combineert de kracht van bronzers en highlighters in één palette. Ze hebben een prachtig, marmeren effect, die er bijna te mooi uitzien om je kwast in te deppen, maar toch ga ik het in twee paletten doen. Daarom lees je hier de Revolution Cheek Kit review met de Don’t Hold Back kit en de Take A Breath kit.

revolution cheek kit review-1

In totaal heeft Revolution vier Cheek Kits uitgebracht. Dus voor iedere huidtint moet er wel een mooi palette tussen zitten. Take A Breather zal daarom wat meer bij mijn lichte huidtint passen dan Don’t Hold Back, maar toch ga ik ze allebei aan je laten zien. Het is een compact, kunststof palette met een gouden rand voor een wat luxe uitstraling. Het palette klikt dicht met een kliksluiting. Op de achterkant vind je trouwens de naam, mocht je net als ik meerdere paletten in je stash hebben.

Volgens Revolution kun je de kracht van bronzers en highlighters door dit palette combineren. Ze zouden hoog gepigmenteerd zijn en een zachte textuur hebben. Daarnaast zou door het marmeren effect een multidimensionale gloed op je huid creëren. Ook handig om te weten: je kunt het palette ook voor je ogen gebruiken.

revolution cheek kit swatch review

De tinten van beiden paletten hebben allemaal een nummer, namelijk van 1 t/m 4, van links naar rechts en van boven naar beneden. Alle tinten voelen hetzelfde aan qua textuur, namelijk vrij droog. Ondanks dat, is het pigment gelukkig wel in één veeg aanwezig en is er geen fall-out. De vierde tint uit het lichtste palette vind ik trouwens ook goed passen als blush!

Look & review Revolution Cheek Kit

Ik heb van beide paletten een losse look gemaakt, zodat je kunt zien wat je met elk palette kunt bereiken.

Take A Breather

revolution cheek kit take a breather review

Doordat je bij dit palette naar mijn mening niet alleen een bronzer en highlighter, maar ook een blush hebt, is het een heel compleet palette. Ik heb tint 3 aangebracht onder mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd bij mijn haargrens. Tint 1 bracht ik aan op de jukbeenderen en tint 4 op de appeltjes van mijn wangen.

revolution cheek kit review take a breather

Het pigment is echt fantastisch en de kleuren passen perfect bij mij. Je krijgt een mooie, gezonde glans en alle kleuren zijn bruikbaar.

Don’t Hold Back

revolution cheek kit don't hold back review

Bij dit palette bracht ik een combinatie van tint 2 en 3 aan onder mijn jukbeenderen en op mijn voorhoofd rond de haargrens. Tint 1 bracht ik aan op de jukbeenderen.

revolution cheek kit review don't hold back

Gelukkig ziet tint 1 er op mijn huid beduidend minder geel uit dan op de swatch, waardoor het er mooier uitziet dan verwacht. Toch zou ik dit palette er, zeker in de winter, niet snel bijpakken. In de zomer, waarbij mijn huid wat bruiner is, zal het wat mooier uitpakken en minder heftig zijn.

Ik vind beide paletten mooi en van goeie kwaliteit. Ondanks de droge swatches, krijg je na één veeg een mooi en intens effect van de tinten. Ze blenden goed en de intensiteit is op te bouwen. Ook vind ik het palette een echt plaatje om te zien door het marmeren effect.

De Revolution Cheek Kits zijn te koop bij Kruidvat voor € 4,99.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 14 juli 2020 - 17:44

Ik vind het Take a breather pallet erg mooi, Don’t hold back is denk ik wat te donker voor mij, want ik heb het hele jaar door een lichte huid.

Reply
Rachel 14 juli 2020 - 19:50

Och wat een prachtige kleuren zeg en het Take A Breather palette vind ik prachtig.. die shine ook.. <3

Reply
Michelle 15 juli 2020 - 07:46

Oeh dat lichte palette is wel heel mooi!

Reply
Tessa 15 juli 2020 - 18:01

Mooie palettes, vooral de eerste!

Reply

Plaats een reactie