Revolution adventskalender 2023 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
revolution adventskalender 2023 unboxing 24 days of glam advent calendar review

Revolution is een merk dat ik vroeger vaak gebruikte alleen de laatste jaren uit het oog verloren ben. Daarom was ik benieuwd of ik de oude liefde terug zou vinden met deze adventskalender. Ben je benieuwd naar de hele inhoud? Kijk dan de video hieronder voor de Revolution adventskalender 2023 unboxing. Happy watching! PS: deze video had ik al wat eerder opgenomen, dus vandaar dat ik ineens niet meer bij de kerstboom zit. ­čśë

De Revolution adventskalender kocht ik bij Notino voor ÔéČ 63,10. Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook, TikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie