Revlon Colorstay foundation Dry Skin review

door Daphne - verdraaid mooi
Revlon-colorstay-Foundation-Dry-Skin-110-Ivory-review

Het is tropisch warm in Nederland en als we de vooruitzichten moeten geloven, houd dat ook nog wel even aan. De hitte zorgt voor een ware uitdaging om je make-up on fleek te houden. Toch ga ik met deze hitte graag de uitdaging aan met de Revlon Colorstay foundation Dry Skin 110 ivory. Ik ben benieuwd of deze foundation hier tegen bestemd is.

Revlon-colorstay-Foundation-Dry-Skin-110-Ivory-review-2

Revlon foundation is sinds kort te koop op makeupshoppen.nl. Daar kun je kiezen tussen twee soorten Revlon Colorstay foundations formules, namelijk tussen de normale tot droge huid en de gecombineerde tot vette huid. Ik heb zelf een normale, lichte huid en heb daarom gekozen voor de dry skin 110 Ivory. De foundation zit in een glazen verpakking met handige draaidop.

Revlon-colorstay-Foundation-Dry-Skin-110-Ivory-review-3

Ik heb de foundation met draaidop en zonder pompje. De formule is erg vloeibaar, waardoor ik het gemakkelijk in mijn handpalm kan gieten. Ik breng mijn foundation altijd met mijn handen aan, zodat de formule door de warmte van mijn handen mooi versmelt in de huid. Houd jij van een minder uitdagende foundationverpakking? Dan hebben ze de kleuren ook altijd nog in een verpakking met pompje.

Look

Op de verpakking van de Revlon Colorstay foundation worden de beloftes gemaakt dat het tot 24 uur blijft zitten, je er een flawless uitstraling door krijgt en het een lichtgewicht gevoel geeft.

Swatch:

Revlon-colorstay-Foundation-Dry-Skin-110-Ivory-review-swatch-1

Zonder foundation:

Revlon-colorstay-Foundation-Dry-Skin-110-Ivory-review-5

Met foundation:

Revlon-colorstay-Foundation-Dry-Skin-110-Ivory-review-6

Volledige look met blush, bronzer en highlight:

Revlon-colorstay-Foundation-Dry-Skin-110-Ivory-review-7

De kleur van de foundation is echt een match made in heaven. De foundation is luchtig, brengt prettig aan zonder te vlekken en blend goed uit. Ik vind de foundation een light tot medium coverage hebben. Ik heb gelukkig van mezelf al een vrij egale huid, met hier en daar sproetjes of een pukkeltje. Deze zijn na het aanbrengen nog aanwezig, maar wat verzacht. Hierdoor krijg je geen vol geplamuurd effect en dat vind ik prettig. Kleine puntjes die meer dekking nodig hebben, kun je altijd nog met een concealer aanstippen als je jezelf er onprettig bij voelt.

Ik vind de Revlon Colorstay foundation een mooie rustige basis voor de make-up. Het geeft inderdaad een lichtgewicht gevoel, want ik heb niet het idee dat ik foundation draag als ik deze heb aangebracht. Ook vind ik dat je er inderdaad een flawless uitstraling door krijgt. De dewy finish draagt hieraan bij en dat vind ik prettig. Ik houd zelf namelijk niet snel van een matte finish.

Ik heb de foundation de afgelopen week getest en dat was een echt goede testweek met dit heerlijke weer wat betreft de houdbaarheid. Of de foundation echt 24 uur houdt, kan ik niet zeggen, want ’s avonds haal ik mijn make-up van ’s ochtends er braaf weer af, maar dat de foundation goed houd, is een feit! Door het transpireren werd de dekking op de T-zone wat minder gedurende de dag, maar ook dat viel me zeker niet tegen.

De foundation kan ik je dus zeker aanraden! De Revlon Colorstay foundation 110 ivory is te koop op makeupshoppen.nl voor € 18,95.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

19 reacties

Marguerita 31 juli 2018 - 09:19

Subtiel effect, hij past mooi bij je huid!

Reply
Rupika Chopra 10 augustus 2018 - 06:13

Amazing ! Love your blog !

Reply
Kristina 31 juli 2018 - 09:40

Het geeft idd een heel leuk en mooi effect. Staat perfect bij jou meid. Leuk geschreven trouwens.

Reply
Marcelina de Boer - Walma 31 juli 2018 - 10:06

Het ziet er prachtig uit! Als mijn huidige foundation op is, lijkt me dit een goede vervanging 🙂

Reply
Balou 31 juli 2018 - 10:37

Wauw deze foundation ziet er op je foto’s best natuurlijk uit! 👌🏽

Reply
Nicole Orriëns 31 juli 2018 - 13:50

Dat het zo dun is lijkt me apart! Maar het resultaat is prachtig op je gezicht.

Reply
Felice Veenman 31 juli 2018 - 16:15

mooie eindfoto hoor !

Reply
sofie katelijne 31 juli 2018 - 17:17

Mooie foundation! al veel van revlon gebruikt en altijd relatief tevreden over 🙂

Reply
Myrthe 31 juli 2018 - 17:29

Ziet er echt mooi uit. Voelt hij ook aangenaam? 🙂

Reply
Daphne - verdraaid mooi 31 juli 2018 - 21:27

Ja zeker! Zoals ik in de review schreef: de foundation geeft echt een lichtgewicht gevoel. Heel prettig! 😊

Reply
Marjolein 31 juli 2018 - 17:41

Nice het ziet er natuurlijk uit met een vlakke teint, mooi hoor Als het maar niet trekt dat is ook belangrijk

Reply
Lizzie | Globalizious 31 juli 2018 - 17:52

Een match made in heaven. Super! Ziet er ook mooi uit!

Reply
Jouvence 31 juli 2018 - 19:21

Ik vind het resultaat wat de foundation geeft erg goed/mooi, heel natuurlijk en net wat je zegt, de perfecte match!

Reply
Amelie van Writings by Amelie 31 juli 2018 - 20:35

Ziet er een zeer goede foundation uit, voor een zeer goede prijs!

Reply
Chicamoms 3 augustus 2018 - 16:39

Ik gebruik het nooit. Misschien toch eens doen.

Reply
Daniëlle 3 augustus 2018 - 17:31

Ik heb hem ook nog liggen voor een review alleen dan voor de wat vettere huid. Ik ben heel benieuwd hoe die zijn werk gaat doen.

Reply
Irma 4 augustus 2018 - 19:10

Klinkt als een hele fijne foundation, en de prijs is ook nog te doen! 🙂

Reply
Laura 6 augustus 2018 - 09:52

Wat een mooi resultaat! Ik hoor steeds vaker dit merk voorbijkomen:)

Reply
Lindsey Beljaars 7 augustus 2018 - 10:26

Wauw! Inderdaad een match made in heaven zeg!! Prachtig!!

Reply

Plaats een reactie