Queen Love Beauty review | blush & highlighter

door Daphne - verdraaid mooi
queen love beauty review

Ik volg Queen Love Beauty al een poos op Instagram en behalve dat ze de meest fantastische nagelcreaties kan maken, verkoopt ze ook haar eigen make-up. Ik ontving wat items en die ga ik testen. Scroll daarom verder voor de Queen Love Beauty review met de The Royal Highlighter en de The Royal Blush.

 Queen Love Beauty The Royal highlighter review | € 19,95

queen love beauty the royal highlighter review

Dit is een fluweelzachte poeder met een metallic finish. Je kunt het natuurlijk gebruiken op je jukbeenderen, maar ook op je lichaam; zoals je sleutelbeen. Het is verkrijgbaar in twee varianten en ik laat je de tint Rosé zien.

queen love beauty the royal highlighter review

De highlighter zit verpakt in een kartonnen doosje met daarop de ingrediëntenlijst. Ook de highlighter zelf zit in een kartonnen verpakking met een magneetsluiting en aan de binnenzijde een spiegeltje. De highlighter poedert best veel, maar er zit een beschermfolietje op, zodat je spiegel schoon blijft.

queen love beauty the royal highlighter swatch rose review

Dit is echt weer zo’n product, waarbij ik het zonde vind om het te gebruiken. Het ziet er zo onwijs mooi uit en lijkt wel een diamant. De poeder is intens gepigmenteerd en glittert ook best wel, dus let op dat niet je hele gezicht een discobal wordt. 😉 Doordat de highlighter vrij heftig is, lijkt hij me vooral fijn tijdens feestjes. Ik had dan ook geen moeite om de glow goed op de foto te krijgen, dus onderaan de review zie je het resultaat.

Queen Love Beauty The Royal blush review | € 16,95

queen love beauty the royal blush review

Deze poederblush geeft je wangen een gezonde blos. Het is geschikt voor alle huidtinten en de kleur is makkelijk op te bouwen. Het is verkrijgbaar in vier varianten en ik laat je de tint Lovestruck zien. Dat is een frisse, felroze tint.

De blush zit verpakt in een kartonnen doosje met daarop de ingrediëntenlijst. De blush zelf zit in een kunststof verpakking met een kliksluiting en aan de binnenzijde een spiegeltje.

queen love beauty the royal blush swatch lovestruck review

Aan pigment geen gebrek! Less is more, want deze blush is intens gepigmenteerd. Het opbouwen gaat dan ook heel makkelijk en je hebt echt heel weinig nodig voor een mooie blos. Dit tintje zorgt voor frisse, gezonde look en vind ik vooral prachtig in het winterseizoen.

Queen Love Beauty The Royal Lashes | € 12,99

queen love beauty the royal lashes review elizabeth

Je royal look kun je helemaal afmaken met deze lashes. Dat zijn mooie, volle lashes voor een intense, flirty uitstraling. De 3D faux mink lashes zijn perfect voor elke gelegenheid. Als je ze goed verzorgt en onderhoudt, dan kun je ze tot wel 25 keer hergebruiken. De lashes zijn verkrijgbaar in zeven varianten en ik laat je hier Elizabeth zien. 

Ik heb de lashes zelf nog niet gebruikt, omdat ik veel last heb van hooikoorts en mijn ogen daarom jeuken en snel tranen.

queen love beauty look resultaat swatch review

Je shopt de items op queenlovebeauty.com. Als je inspiratie wilt opdoen, dan raad ik je aan om eens een kijkje te nemen op de gelijknamige Instagrampagina. De producten zijn niet heel voordelig, maar op dit moment heeft de shop een kortingsactie, waarbij je de highlighter shopt voor € 9,95 en de blush voor € 8,50.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie