Qentissi exclusive Gorgeous Face palette review

door Daphne - verdraaid mooi
Qentissi-Gorgeous-Face-review-1

Ik kon het natuurlijk weer niet laten om tussen de beautyproducten te snuffelen bij Action. Daar kwam ik het Gorgeous Face contour & highlight palette tegen van Qentissi exclusive. Ik moet eerlijk zeggen dat ik het merk zelf nog niet ken, maar dit palette deed me enorm denken aan het eerder gereviewde My Highlights palette van Action. Daar was ik heel enthousiast over, dus ik heb zin om het Qentissi exclusive Gorgeous Face palette te reviewen.

Qentissi-Gorgeous-Face-review

Het palette is gemaakt van plastic, waardoor je het palette gemakkelijk schoon kan maken. Verder heeft het een dubbele kliksluiting aan beide uiteinden en een grote spiegel aan de binnenzijde. Hier vind je ook een plat kwastje. Deze vind ik erg stug aanvoelen en zorgt nou niet echt voor het mooiste resultaat. Die heb ik dus snel geskipt!

Qentissi-Gorgeous-Face-review-3

Swatches

Qentissi-Gorgeous-Face-review-swatch De tinten hebben geen kleur, dus ik geef ze het cijfer 1 t/m 5. Lekker makkelijk om straks te kunnen vertellen welke kleur ik waar heb aangebracht. De matte tinten zijn poederig, maar tegelijkertijd ook romig en hebben veel pigment. De highlighters zijn gelukkig niet poederig en voelen net als de matte tinten romig aan en zijn goed gepigmenteerd.

Look & review Qentissi exclusive Gorgeous Face palette

Qentissi-Gorgeous-Face-review-look

Bij deze look heb ik tint 2 en 3 gemengd aangebracht onder de jukbeenderen. Als highlighter op de jukbeenderen heb ik tint 5 aangebracht. Om iets meer kleur in het geheel te krijgen, heb ik tint 4 op de appeltjes van mijn wangen aangebracht als een soort blush.

De tinten zijn ook op het gezicht erg goed gepigmenteerd en tegelijkertijd ook poederig. Zorg er daarom goed voor dat je de kwast goed aftikt voor je de tint aanbrengt om geen fall-out te krijgen én om niet ineens teveel aan te brengen. Verder moet je ook zorgen dat je maar met een beetje poeder start, omdat het niet altijd even goed uitblendt.  Tint 2 is op de huid meer oranje dan in de pan, terwijl tint 3 juist assiger lijkt dan in de pan. Daarom heb ik beide tinten gemengd om zo het gewenste resultaat te krijgen. Wat je met tint 1 moet doen, weet ik eerlijk gezegd niet. Past deze kleur überhaupt bij iemand?

Ik vind het een leuk palette voor de prijs die je ervoor betaalt. Het Qentissi exclusive Gorgeous Face palette is te koop bij Action voor € 2,99.

Qentissi-Gorgeous-Face-review-2

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Tessa 21 maart 2019 - 09:41

Leuk palette. Het is me opgevallen dat Action steeds mooier uitziende make up verkooopt met een best goede kwaliteit

Reply
Deb 21 maart 2019 - 17:12

Mooi palette, helemaal voor dat geld.

Reply
Evelien 21 maart 2019 - 20:31

Dat is geen geld! En het ziet er nog erg goed uit, moet ik zeggen. De verpakking is ook erg leuk <3

Reply
Fleur's Beautytips Winactie Goodiebag april 2020 - Fleur's Beautytips 12 april 2020 - 10:19

[…] Qentissi facepalette €2,99. Voor een review kun je kijken bij Verdraaid mooi. […]

Reply

Plaats een reactie