Purpuz verjaardagskalender review

door Daphne - verdraaid mooi
purpuz verjaardagskalender waar neerzetten stylen

Verjaardagen zijn leuk, maar die cadeautjes… Ik ben vaker inspiratieloos dan dat ik wat leuks weet. En dan maar te zwijgen over al die datums… Purpuz komt daarom met een verjaardagskalender met meer dan 250 cadeautips. Ik ga kijken of ik het wat vind en daarom lees je hier de Purpuz verjaardagskalender review.

The art of living is giving.

purpuz verjaardagskalender cadeau ideeen gift idea review

De kalender ziet er strak en clean uit, maar heeft wel weer leuke details die je ook terugvindt in de Purpuz Planner. Denk bijvoorbeeld aan de mini hartjes in plaats van puntjes op de plek waar je namen kunt zetten. Verder komen de kleuren en stijlen ook overeen met die van de planner, zoals de zwarte en gouden details. Nog steeds een perfecte kleurencombi. 

Lees ook de Purpuz planner review.

purpuz verjaardagskalender review details

Als je de review van de planner gelezen hebt, dan weet je dat ik een zwak heb voor pakkende quotes en ook hier vind je er weer verschillende in terug. Was het je trouwens opgevallen dat het cijfer van de betreffende maand in het goud gedrukt is en de rest in het zwart? Bijvoorbeeld in mei is het cijfer 5 dus in het goud.

purpuz review verjaardagskalender birthday calendar

Review Purpuz verjaardagskalender

In onze vorige woning hing er eigenlijk altijd een verjaardagskalender op het toilet. Alleen sinds dat we verhuisd zijn, is hij nog steeds niet uit de doos geweest. Daarom vond ik dit een leuke stok achter de deur om het toch weer eens in het toilet te zetten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik de kalender in eerste instantie erg clean vond, misschien zelfs ietsje té. Alleen dat gevoel verdween toen ik het ook daadwerkelijk ging stylen op het toilet. Je hebt niet snel een mismatch met je andere accessoires en is dan ook niet zo schreeuwerig.

purpuz verjaardagskalender review

Wat betreft de gift-ideeën is het vinden van het juiste cadeautje natuurlijk altijd nog een uitdaging. Wel vind ik het erg leuk dat er een goede variatie zit tussen budgetproof en wat prijzigere cadeaus. Daarnaast kun je door de open velden ook zelf nog wat neerzetten. Als je de kalender ophangt, dan ziet de toiletbezoeker trouwens de ideeën niet, omdat die op de achterkant van het blad staan. Je kunt je bezoek ook in zijn of haar verjaardagsmaand dus veilig naar het toilet laten gaan. 😉

Je shopt de Purpuz verjaardagskalender op bol.com voor € 14,20.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie