Pupa Wonder Me foundation review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa wonder me foundation review

Bij de Pupa Wonder Cover concealer liet het merk al zien dat je met make-up wonderen kan verrichten en je donkere kringen kan laten verdwijnen als sneeuw voor de zon. Deze keer is het een foundation die wonderbaarlijk zou zijn. Of Pupa deze keer weer raak schiet, ga ik testen. Daarom lees je hier de Pupa Wonder Me foundation review met voor- en na-foto’s.

De foundation combineert lichtheid en natuurlijke uitstraling met een buitengewoon perfectionerend effect zonder masker effect. Het resultaat is een geperfectioneerde, gladde en egale huid met een volledig natuurlijke en frisse uitstraling. De textuur is dankzij de high-tech emulgator extreem licht en fris om aan te raken en aan te brengen. Daarnaast past het zich aan de expressieve bewegingen van het gezicht zonder rimpels te accentueren. Daarom is het geschikt voor de rijpere huid. Verder is het smudgeproof en perfect bestand tegen vocht en transpiratie. 

pupa wonder me foundation review ervaring

De foundation heeft een semi-matte finish en een opbouwbare medium dekking. Door het speciale micronetwerk van ultraflexibele filmvormers wordt een lichtgewichte film gecreëerd dat direct in de huid smelt en zo gewichtloze perfectie biedt. Die filmvormers zijn de toegevoegde siliconen die inderdaad een zacht laagje op de huid leggen, je poriën opvullen en zo een onwijs egaal resultaat kunnen bieden.

Swatch Pupa Wonder Me foundation

De foundation is verkrijgbaar in zes tinten, waarvan ik je tint 010 Porcelain laat zien. Dat is een lichte tint met een neutrale ondertoon.

pupa wonder me foundation swatch 010 porcelain

Naast 010 Porcelain kun je ook kiezen uit onderstaande tinten.

020 Light Beige | warme ondertoon
030 Medium Beige | neutrale ondertoon
040 Honey | warme ondertoon
050 Deep Sand | warme ondertoon
060 Biscuit | warme ondertoon

Look & review Pupa Wonder Me foundation

Hieronder zie je twee foto’s. Op de linkse foto heb ik geen foundation aangebracht en op de tweede foto wel. Kleine disclaimer: op beide foto’s heb ik wel mijn reguliere concealer aangebracht onder mijn ogen. Ik bracht de foundation aan met mijn handen, maar je kunt natuurlijk zelf altijd een kwast of beautyspons gebruiken. Op die manier kun je de dekking nog intenser maken.

pupa wonder me foundation swatch 010 porcelain before after resultaat

Ik heb van mezelf al een vrij egale huid, maar door deze foundation lijkt het net of ik een filter gebruikt heb. Zo mooi! De dekking is echt prachtig (dat zie je vooral bij mijn neusvleugels), terwijl ik de foundation totaal niet voel zitten. Dat gebeurt bij een vrij matte foundation niet vaak. Verder blijft het inderdaad echt goed zitten, kruipt het niet in de lijntjes en blenden de blush, bronzer en highlighter met het grootste gemak in de huid. Ja, wonderen bestaan! Echt een heerlijke foundation!

pupa wonder me foundation swatch review 010 porcelain

De Pupa Wonder Me foundation is verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten voor € 25,95. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 6 januari 2022 - 09:59

Prachtig inderdaad! En jouw huid is al zo mooi van zichzelf;-)

Reply
Deb 10 januari 2022 - 17:58

Ik vind eigenlijk niet dat je een foundation nodig hebt wanneer ik de voor en na foto’s bekijk 🤣. Maar ik snap wel wat je bedoelt met dat het net lijkt of je een filter hebt gebruikt, het ziet er net iets meer flawless uit.

Reply

Plaats een reactie