Pupa Wonder Cover Concealer review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa wonder cover concealer review-1

Bij de beloftes over concealers geldt: eerst zien (op mijn extreem donkere kringen), dan geloven. Concealers staan bij mij stipt op 1 wat betreft miskopen, omdat ze vaak toch niet opgewassen zijn tegen mijn donkere kringen. Pupa zegt over hun nieuwe Wonder Cover Concealer dat die totale dekking combineert met absolute perfectie. Ik ga het testen met natuurlijk voor- en na foto’s. Daarom lees je hier de Pupa Wonder Cover Concealer review in de kleur 001 Porcelain voor de zeer lichte huidjes.

pupa wonder cover concealer review

De concealer zit verpakt in het herkenbare rode Pupa doosje met daarop alle informatie en de ingrediënten. Aan de bovenkant staat het kleurnummer. Op de plastic flacon is dat juist aan de onderkant. De sponsapplicator is vrij groot en loopt taps toe. Zo kun je de concealer gemakkelijk en snel aanbrengen, maar kun je toch goed bij de wat moeilijk bereikbare plekjes komen, zoals het binnenste ooglid.

pupa wonder cover concealer review-2

De formule is verrijkt met onder andere exclusieve pigmenten en elastomeren. Die geven de concealer een optimale houdbaarheid, verhoogde pigmentatie en een hoge tot totale dekking. De textuur is licht, mengt zich perfect met de huid en blijft onmiddellijk en langdurig zitten. Het verbergt direct donkere kringen, verkleuringen van de huid en oneffenheden met een volledig natuurlijk resultaat. Daarbij worden expressielijnen en fijne rimpels opgevuld, zonder dat ze extra benadrukt worden.

pupa wonder cover concealer swatch review

Hierboven vind je de swatch van tint 001 Porcelain. De swatch laat de hoge pigmentatie van de concealer al zien!

Look & review Pupa Wonder Cover Concealer

Hieronder vind je twee foto’s. Op de eerste foto draag ik geen concealer en op de tweede foto bracht ik de Pupa concealer aan.

pupa wonder cover concealer swatch review-1 pupa wonder cover concealer swatch review-2

Toen ik de concealer binnen kreeg, kon ik niet wachten om er gelijk mee aan de slag te gaan. Normaal gezien wacht ik tot ik de productfoto’s gemaakt heb, maar bij liquid producten zoals dit, zie je dat toch niet (lucky me!). Ik zette licht twee stipjes onder mijn ogen en blend het met mijn vinger uit, zoals ik altijd doe. En binnen een paar seconden waren de donkere kringen verdwenen. WAUW! Ook bij langer gebruik kan ik niet anders zeggen dan dat deze concealer alles doet wat Pupa belooft. Niets minder! Heb je dus net als ik van die irritante, donkere kringen onder je ogen of andere oneffenheden die je wilt verbloemen? Ga dan voor deze concealer, want hij is écht full coverage!

De Pupa Wonder Cover Concealer is verkrijgbaar in zes tinten voor € 17,95 op pupa.nl. Het is dermatologisch getest, niet-comedogeen en vrij van parabenen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 21 december 2020 - 12:12

Wauw wat een resultaat zeg! Ik ga hier zelf ook eens even naar kijken.

Reply
Tessa 22 december 2020 - 19:31

Wat fijn dat deze concelear je zo goed bevallen is! Ik ga hem onthouden voor als mijn concealers op zijn

Reply
Deb 24 december 2020 - 10:33

Wow! Ik had de resultaten van de week al op Insta voorbij zien komen. Als concealers bij jou de test goed doorkomen dan zegt dat wel iets. Vervelend dat je zo’n last hebt van donkere kringen, maar gelukkig is het met make-up te verbloemen. Ik gebruik er zelf al jaren een van Benefit (Boi-ing) en die doet het voor mij prima. Mocht ik eens voor een nieuwe gaan, dan houd ik deze zeker in gedachten.

Reply

Plaats een reactie