Pupa Vamp! sexy lashes mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa vamp sexy lashes review

Ogen spreken boekdelen. Met één blik kun je vaak al zien wat een ander denkt of voelt. Wat zou mijn blik zijn als ik een sexy lashes mascara aanbreng op mijn wimpers… Ik ga het ondervinden en daarom lees je hier de Pupa VAMP! Sexy Lashes mascara review. 

pupa vamp sexy lashes review-2

De mascara zit verpakt in het herkenbare rode Pupa doosje met daarop alle informatie en de ingrediënten. De mascara zelf zit deze keer niet in een zilveren- of chroom kleurige huls, maar in het rood! Precies wat je verwacht bij een mascara die zo’n naam heeft. Rood is toch wel echt een sexy kleur, toch?

pupa vamp sexy lashes review-1

Het borsteltje zelf is vrij groot, heeft de vorm van een pion en heeft siliconen elastomeren. Door de mix van organisch gecertificeerde bijenwas en carnauba was geeft het direct een vol en volumineus effect zonder zwaar aan te voelen. De haartjes versterken het krullend effect en geven de wimpers een sensuele oogopslag. Verder bevat de formule speciale filmende bestanddelen, die ervoor zorgen dat de wimpers de hele dag gekruld zijn zonder te klonten of te vlekken. De crèmige textuur is verrijkt met organische shea butter dat de wimpers omhult zonder ze te verzwaren. Zo blijven ze soepel en flexibel.

Het resultaat van deze mascara is gelifte wimpers met bijzonder volumineuze en perfect gekrulde wimpers. Voor een gevaarlijk sexy silhouet!

Look & review Pupa Vamp! sexy lashes mascara

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara. Zo zie je goed het effect!

pupa vamp sexy lashes review look pupa vamp sexy lashes review look-3 pupa vamp sexy lashes review look-1 pupa vamp sexy lashes review look-2

Ik heb al verschillende Vamp! mascara’s getest op mijn blog, waarbij mijn mening voornamelijk positief was met de All In One mascara als ultieme favoriet. Deze mascara overtreft die variant niet, maar komt wel heel aardig in de buurt!

pupa vamp sexy lashes review look-4

De mascara geeft vanaf het eerste laagje enorm volume zonder te klonten. Ook niet als je er nog wat laagjes overheen aanbrengt. Hoeveel mascara je ook aanbrengt, de wimpers blijven soepel en licht aanvoelen, terwijl je oogopslag steeds zwoeler wordt door de hoeveelheid mascara. Je moet alleen even uitkijken als je mascara aanbrengt op je onderste wimpers, want daar stempel je wel vrij snel op de huid door het formaat borsteltje. Gelukkig zitten er ook wat haartjes aan het uiteinde van het borsteltje, waardoor je ze alsnog mooi kunt separeren en omhullen met mascara. Kortom: wil je extreme volume met volle wimpers voor een sensuele blik? Dan zit je met deze mascara goed!

pupa vamp sexy lashes review-3

De Pupa Vamp! sexy lashes mascara is vanaf juni 2020 verkrijgbaar op pupa.nl voor € 19,95.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

9 reacties

bychristiana 4 mei 2020 - 08:28

Ik vind het resultaat heel mooi! Het borsteltje is inderdaad wel vrij dik, ik heb sowieso al dat ik snel ‘stempel’ met een mascara, ik geef dus denk ik wel de voorkeur aan een wat smaller borsteltje.

Reply
Tessa 4 mei 2020 - 10:13

Wat een mooi effect geeft deze mascara

Reply
Wies | Nature of Happiness 4 mei 2020 - 13:45

Ziet er wel mooi uit! Maar mijn all time favourite blijft eentje van Estée Lauder!

Reply
Rachel Kromdijk 4 mei 2020 - 16:30

Wel veel volume, maar het geeft wel een enorm dik effect, niet klonterig.. maar je weet wel wat ik bedoel! De uitstraling is altijd top van dit merk.

Reply
Natiza 4 mei 2020 - 20:10

Wat mooie effect!

Reply
Natascha - Beautyopinie 5 mei 2020 - 19:19

Wauw! Dat is echt het eerste wat ik dacht en dat heb ik niet vaak 🙂

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 6 mei 2020 - 15:30

Wauw! Grappig dat deze mascara bij iedereen weer wat anders oogt. Bij jou vind ik het resultaat wel mooi, alleen hou ik zelf van iets minder dikke wimpers. 🙂

Liefs
X

Reply
Robin 6 mei 2020 - 22:03

Ik heb deze ook wel eens gebruikt. Gaf mooi volume bij mij maar mijn wimpers plakte heel erg aan elkaar.

Reply
Deb 19 mei 2020 - 17:18

Fiet fiew! Mooi resultaat hoor. Ik houd wel van een beetje drama. Van elastomeren had ik echter nog nooit gehoord weer wat geleerd door jou 😂.

Reply

Plaats een reactie