Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect review

door Daphne - verdraaid mooi
Pupa vamp scented nail polish gel effect review

Ik heb al meerdere producten uit de Vamp! lijn van Pupa getest, met als grote favoriet de All In One mascara. Nu wordt die collectie uitgebreid met nagellak. Ik vertel je alles over de nagellak, swatch twee tinten en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect review.

De collectie bestaat uit twee verschillende producten,  namelijk de base & top coat in één en natuurlijk de gekleurde nagellak. Ik heb zelf de base & top coat niet ontvangen, dus houd er rekening mee dat mijn review anders kan zijn dan dat je de nagellak gebruikt zoals Pupa het aanraadt.

De Vamp! Scented Transparent Base & Top Coat heeft een transparante formule op basis van nitrocellulose en beschermt je nagels tegen vergeling en vlekken. Daarbij verhoogt het de hechting van de nagellak, zodat je extra lang plezier kunt hebben van je manicure. De gepatenteerde tweevoudige weekmaker voorkomt nagellakkrassen en bevordert landurig een hoge 3D-glans.

Pupa vamp scented nail polish gel effect review-1

De nagellak is verrijkt met binaire harscomplex dat de glans van de nagellak versterkt, waardoor je een prachtig gelresultaat krijgt. In de formule zit een hoge concentratie nitrocellulose en vaste stoffen, dat zorgt voor een unieke 3D-plumping-coating en luxe dekking. Voor een langhoudende, volle en schitterende kleur al vanaf de allereerste keer aanbrengen. Daarbij kun je de lak makkelijk aanbrengen met de platte applicator met wel 300 borstelhaartjes.

Daar zit een luchtje aan

Wat erg bijzonder is aan beide varianten nagelproducten, is de geur die eraf afkomt. De collectie bestaat uit drie verschillende geurlijnen met in totaal 15 lakjes, die gekoppeld zijn aan drie verschillende kleuren ranches. Elke lijn heeft een unieke base- en top coat met de geur die daarbij past. De nude kleuren hebben een subtiele en poederige geur, de rode kleuren hebben een zoete en bloemige geur en de donkere tinten hebben een nog wat intensere en zoete geur. Die geuren komen tevoorschijn zodra de nagellak opgedroogd is.

Pupa vamp scented nail polish gel effect review-3

Swatch & review Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect

Bij beide swatches heb ik slechts één laagje aangebracht. Volgens Pupa dekt de lak dan ook in één applicatie.

Pupa Vamp! 103 Powdery Pink

Pupa vamp scented nail polish gel effect swatch 103 powdery pink review

Dit is een prachtige, semi-transparante nude kleur met een roze ondertoon. Het past bij elke look en geeft net een extra touch aan je nagels.

Pupa Vamp! 305 Rock Black

Pupa vamp scented nail polish gel effect swatch 305 rock black review

Dit is een diepzwarte tint, die zowel chique als stoer en elegant is. Het past bij elke look en iedere outfit.

De parfum ruik je nauwelijks, maar de typische nagellak geur ruik je na het aanbrengen niet! Dat merkte ik vooral aan de reactie van mijn cavia haha. Normaal gezien moet hij niks van mij weten wanneer ik net mijn nagels gelakt heb en mag ik hem zeker geen snoepjes voeren. Alleen nu pakt hij lekker de snoepjes aan en trekt hij zijn neusje niet op. Alleen al om die reden zou ik deze nagellak sneller gebruiken dan andere nagellakken. 😉

Pupa vamp scented nail polish gel effect review-2

De lichte tint dekt niet in één laagje, maar dat hoort denk ik ook bij een tint als deze. Wat me wel direct bij die tint opvalt, is de egale manier van aanbrengen. Het is totaal niet streperig of vlekkerig, zoals je ook op de swatch kunt zien. De zwarte tint dekt zeker wel met één laagje. Wat een pigment! De lak is iets dikker dan andere lakjes die ik getest heb van Pupa, maar lakt goed en droogt onwijs snel. Daarbij is het kwastje ook perfect. Hij is breed en loopt wat rond af aan het uiteinde, waardoor je snel en egaal kunt lakken.

De Pupa Vamp! Scented Nail Polish Gel Effect is vanaf medio maart 2021 verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten voor € 8,95 per stuk. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 10 maart 2021 - 08:37

Wat een mooie flesjes zeg, alleen daarom zou je ze al willen;-) Ik heb eigenlijk nog nooit nagellak met een geurtje gehad, Sketch ziet dat waarschijnlijk ook wel zitten, die wil nu al de hele dag aan mijn vingers likken haha!

Reply
Deb 10 maart 2021 - 11:55

Powdery pink vind ik erg mooi en clean staan. Normaliter houd ik niet zo van transparante nagellak, maar vind deze heel chique. Mijn man vindt de geur van nagellak ook verschrikkelijk vies, dus ik denk dat hij er wel blij mee zou zijn wanneer ik deze nagellak zou gebruiken. Zal het doorgeven dan kan ie er een paar voor me halen 😂.

Reply
Melanie 11 maart 2021 - 00:07

Wat een pigment inderdaad van de zwarte zeg! Super goed. Ik ben wel benieuwd naar deze lakjes; ook voor de geur. Normale lak stinkt inderdaad best wel, dus ben benieuwd. En heel fijn dat je in principe maar 1 laagje nodig hebt van de kleur!

Reply
Natascha - Beautyopinie 15 maart 2021 - 09:37

Ik zie het helemaal voor je, jij je nagels aan het lakken met je cavia om je heen haha. Ik vind het idee alleen al leuk, ben vooral benieuwd naar de poedergeuren. En wat is dit een mooie diepzwarte lak zeg, mooi!

Reply
Sanne 28 maart 2021 - 15:52

Mooie lakjes! Pupa heeft me nog nooit teleurgesteld. Altijd al mooie producten gehad.

Reply

Plaats een reactie