Pupa Vamp Extreme mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa-vamp-extreme-mascara-review

Een ooglook is voor mij niet af zonder volumineuze, zwarte wimpers. Deze keer ga ik de Pupa Vamp! Extreme mascara reviewen. De naam doet al vermoeden dat het voor extreem volume kan zorgen, maar is dat ook zo? Ik laat je het resultaat zien.

pupa-vamp-extreme-mascara-review-1

Over extreme gesproken: het formaat, en dan vooral de dikte van de huls van de mascara, is dikker dan de meeste mascara’s die ik in mijn stash heb. De mascara zit in een zilveren huls met een minimalistische opdruk met de naam van de mascara in een strakke font. Dat komt al krachtig over, naar mijn mening. De mascara wordt geleverd in een mooi en opvallend rood doosje.

pupa-vamp-extreme-mascara-review-4

Het siliconen borsteltje is bijzonder van vorm en is zeker niet rechttoe rechtaan. De lengte van de haartjes verschilt namelijk van hoe je de mascara vasthoudt. Op de foto hierboven heeft het borsteltje een zandloper figuur, terwijl op de foto hieronder het borsteltje een bolvorm heeft. Met zulke gecombineerde vormen borsteltjes heb ik al goede ervaringen qua volume. Dus dat belooft al goeds!

pupa-vamp-extreme-mascara-review-3

Review Pupa Vamp! Extreme mascara

Volgens Pupa is de textuur zeer gepigmenteerd, vloeibaar en hecht het perfect aan de wimpers zonder ze te verzwaren. Daarnaast zegt Pupa de flexibiliteit en optimale hechting te garanderen, voor een vlekkeloos en comfortabel resultaat, zonder te klonteren. Verder zou het borsteltje de wimpers perfect definiëren en niet teveel product aanbrengen op de wimpers. Na het aanbrengen zou de mascara snel drogen en voor extreem volume zorgen. Dat zijn mooie beloftes! Nu maar eens kijken of Pupa de beloftes op mijn wimpers na kan komen.

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed het verschil kunt zien.

pupa-vamp-extreme-mascara-review-look-1 pupa-vamp-extreme-mascara-review-look-3

Wauw deze mascara is zeker extreem in verschillende opzichten! De kleur is écht diepzwart en zorgt voor veel volume, waardoor je een krachtige blik kunt creëren. Het hecht goed aan de wimpers en voelt niet zwaar aan, ondanks het vele volume. Als je de mascara de eerste paar keer gebruikt, dan brengt het in tegenstelling tot wat Pupa zegt, wel veel product aan op de wimpers. Alleen het zorgt niet voor klontjes, ook bij de eerste paar keer gebruik van de mascara niet.

pupa-vamp-extreme-mascara-review-look-4

Het siliconen borsteltje vind ik heel prettig in gebruik. Het separeert de wimpers goed en heeft een prettige vorm. Je kunt ook bij de kleinste haartjes in de ooghoeken komen. Als je haast hebt en de mascara graag wilt opbouwen, dan kan dat makkelijk. De mascara droogt namelijk inderdaad snel. Toen ik een korte tijd na het aanbrengen omhoog keek, had ik geen stempels van de mascara op mijn ooglid gelukkig! Ik vind het een prettige mascara en het doet wat Pupa belooft!

pupa-vamp-extreme-mascara-review-2

Deze mascara is trouwens oogheelkundig getest, heeft een laag risico op allergieën, is geschikt voor de gevoelige ogen en voor mensen die contactlenzen dragen.

De Pupa Vamp! Extreme Mascara is te koop bij Bellamilan voor € 18,95.

Heb jij het liefst een volume mascara of een mascara die lengte geeft aan je wimpers?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

16 reacties

Nicole Orriëns 5 juni 2019 - 11:18

Tsjonge, die mascara werkt goed zeg! Je wimpers zijn echt veel groter en dikker daarna.

Reply
Bergfamilie 5 juni 2019 - 11:19

Wauw, die staat jouw erg goed. Maar eigenlijk heb jij van jezelf al hele mooie wimpers! Ik heb een mascara nodig die beide doet. Daarom zweer ik al jaren bij Chanel Le Volume… Als ik zulke wimpers als jij zou hebben, zou ik de moeite niet eens meer nemen denk ik…

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 juni 2019 - 01:32

Die mascara is ook fijn, maar ietsje duurder 😉 . Haha, mascara doet veel hoor. Ook voor mij!

Reply
Tessa 5 juni 2019 - 11:25

Wow dat is indrukwekkend! Deze mascara maakt zeker zijn belofte waar!

Reply
Melanie Hoogvliet 5 juni 2019 - 12:12

Dit lijkt mij nou echt een geweldige mascara! ik krijg al vaak last van me ogen dus misschien met deze niet.

Reply
Deb 5 juni 2019 - 21:24

Wat een fenomenaal resultaat! Je wimpers gaan echt sky high! Fijn dat ie ook niet voor klontjes zorgt. Heb deze mascara ook gehad, maar zo’n indrukwekkend resultaat als bij jou gaf ie mij zeker niet.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 juni 2019 - 01:31

Dankjewel! Ik ben echt blij met deze mascara. Wat jammer! Misschien in combinatie met een wimperkruller wel?

Reply
Melissa 5 juni 2019 - 21:24

Draag nooit mascara want dat irriteerde mij altijd heel erg. Maar wow het ziet wel goed uit

Reply
Dhini 7 juni 2019 - 08:54

Wat prachtig resultaat van de mascara. Je wimpers ziet er mooi uit.

Reply
Bianca 7 juni 2019 - 10:03

Deze mascara gebruik ik al een tijdje en geeft inderdaad een mooi extreem resultaat x

Reply
Mandy 7 juni 2019 - 10:06

Wauw! Deze is echt prachtig, heel mooi resultaat

Reply
Sonja 7 juni 2019 - 19:26

Ik hou ook van Pupa en ik heb helaas nog geen mascara van dit merk. Perfect resultaat dat is alvast mooi meegenomen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 8 juni 2019 - 01:28

Het is echt een aanrader! 🙂

Reply
Skincarebynaomi 7 juni 2019 - 19:40

Oee deze mascara van pupa is ook erg mooi!! Nog zo’n favoriet 🙂

Reply
Janet 7 juni 2019 - 23:00

Mooie mascara hoor, dat ziet er heel mooi uit bij je. De prijs vind ik nog wel meevallen, hoewel ik mascara toch vaak wat goedkoper aanschaf.

Reply
Linne 9 juni 2019 - 17:03

Zelf groot fan van pupa, als mijn mascara over de datum is ga ik er zeker is over nadenken 😉

Reply

Plaats een reactie