Pupa Vamp! All In One mascara review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa-vamp-all-in-one-mascara-review-1

Ik testte eerder al de Pupa Vamp! Extreme mascara. Nu komt het merk met een nieuwe variant, namelijk de Pupa Vamp! All In One mascara en de review ervan lees je hier.

pupa-vamp-all-in-one-mascara-review

De mascara heeft een chique uitstraling door de antraciet, glanzende en ranke huls. De opdruk is minimalistisch en heeft weer het herkenbare Vamp! lettertype. De huls van de mascara wordt geleverd in het karakteristieke, rode Pupa doosje.

pupa-vamp-all-in-one-mascara-review-4

De formule van de mascara is verrijkt met een Lash Booster. Dit stimuleert de groei van de wimpers en herstructureert de haartjes. Hierdoor worden de wimpers geleidelijk voller en dikker. Dit kan ik niet voor je testen, omdat ik ook al gebruik maak van een wimperserum. Daarom krijg ik geen eerlijk beeld over het resultaat. Verder verzacht, beschermt en versoepelt de Cassie Floral wax de wimpers. Ook worden de wimperhaartjes versterkt en gaat het uitval tegen door de Loss-prevention Molecule.

pupa-vamp-all-in-one-mascara-review-3

Look & review Pupa Vamp! All In One mascara

Volgens Pupa geeft deze mascara een verrassend multidimensionaal resultaat voor direct volumineuze, verlengde en gekrulde wimpers voor een onweerstaanbare oogopslag.

Hieronder vind je 2 foto’s zonder mascara en twee foto’s met mascara, zodat je goed het verschil kunt zien.

pupa-vamp-all-in-one-mascara-look-review-1 pupa-vamp-all-in-one-mascara-look-review-3

De mascara werkt onwijs fijn en heeft een fantastisch resultaat!

pupa-vamp-all-in-one-mascara-look-review-4

Met sommige mascara’s moet je wat meer geduld hebben om een mooi resultaat te creëren met gesepareerde wimpers. Met de Pupa Vamp! All In One mascara heb je in een oogwenk een prachtig effect. Ik krijg geen klontjes, ook niet als ik de mascara opbouw met meerdere laagjes. De wimpers blijven er goed uit zien en blijven gesepareerd. Je krijgt direct volume, maar dan ook weer niet teveel. Je kunt dus zelf bepalen hoe volumineus je je wimpers wilt hebben. Ik ben vol lof over deze mascara en kan dan ook niks anders meer zeggen dan je aanraden deze aan te schaffen!

De mascara is oogheelkundig getest, geschikt voor gevoelige ogen en contactlensdragers en is vrij van parabenen.

De Pupa Vamp! All In One mascara is te koop voor € 19,95 via pupa.nl. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier.
pupa-vamp-all-in-one-mascara-review-2

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Tessa 19 augustus 2019 - 17:44

mooi effect geeft deze mascara

Reply
MC Kleuver 23 augustus 2019 - 18:39

Super dat je met deze mascara de gewenste volume zelf kunt bepalen. Dat lijkt mij erg fijn 🙂

Reply
Mandy 24 augustus 2019 - 11:07

Wat een mooie mascara! En je makeup verder zit ook zo mooi! Ik ga deze mascara onthouden, ziet er goed uit

Reply

Plaats een reactie