Pupa The Dark Side Of Beauty | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
pupa the dark side of beauty

De sensuele en mysterieuze kant van iedere vrouw komt volledig tot uiting in de limited edition Pupa The Dark Side Of Beauty. Een nieuwe manier om schoonheid te omarmen, waarbij de rebelse en donkere kanten van de vrouw perfect te zien zijn. De focus van de collectie ligt op de ogen. Dankzij de oogschaduw krijgen de ogen meer diepte. Maak de ogen nog intenser met de Extreme Kajal, de nieuwe generatie kohl met een super creamy textuur. De collectie wordt compleet gemaakt met de Nail Polish op de nagels. Scroll verder om alle items te zien.

pupa multi reflective smokey eyeshadow

Multi-reflective smokey eyeshadow | € 18,75
Een unieke textuur en mix van zwarte pigmenten en pure kleuren zorgt voor intense reflecties. Droog gebruiken voor een smokey effect en wet voor een prachtig metallic effect. Het heeft een zachte en fluweelachtige textuur. Verkrijgbaar in zes kleuren: Dark Gold, Dark Copper, Dark Burgundy, Dark Blue, Dark Peacock, Dark Malachite.

pupa the dark side of beauty extreme kajal

Extreme kajal | € 17,95
De intense kleuren van de extreme kajal geven een intens effect op de waterlijn in slechts één applicatie door de hoge pigmentatie. De textuur is zacht en romig voor een intens een veegvrij effect. Verkrijgbaar in zes kleuren: Extreme Black, Extreme Brown, Extreme Blue, Extreme Butter, Extreme Peacock, Extreme Malachite

pupa the dark side of beauty nail polish

Nail polish | € 8,25 
Mooi gelakte nagels met prachtige zwarte en gekleurde, intense pigmenten voor een ultra stralende afwerking dat prachtig reflecteert. Verkrijgbaar in vier kleuren: Dark Gold, Dark Burgundy, Dark Blue, Dark Peacock.

Binnenkort verkrijgbaar op pupa.nl

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

1 reactie

Tessa 17 augustus 2020 - 19:39

Wat een geweldige producten, weer eens wat anders dan wat je normaal ziet

Reply

Plaats een reactie