Pupa Sun Days Lipbalm SPF50 review

door Daphne - verdraaid mooi

Wist je dat het net zo belangrijk is om je lippen te beschermen tegen UV-straling als de rest van je huid? De huid van je lippen is zelfs nog veel dunner en gevoeliger dan andere delen van je huid. Pupa komt met een limited edition summer collectie, waarin verschillende producten zitten die er zowel voor zorgen dat je huid beschermd wordt tegen de zon als je een prachtige look geven. Ik vertel je er meer over en laat je een prachtige lipbalm zien. Daarom lees je hier de Pupa Sun Days Lipbalm SPF50 review met een swatch van de kleur 002 Sun Kiss.

Pupa Sun Days Summer Collection 2021

De lijn bestaat uit vier verschillende producten. 

pupa sun days collection 2021

De Anti Pollution Primer met SPF 30 (€ 23,50) beschermt je tegen UVA, Long UVA, UVB en infraroodstralen. Daarnaast wordt je huid beschermd tegen vervuiling en heeft het een zuiverend effect. Het resultaat is een geëgaliseerde en geperfectioneerde teint met een natuurlijk en fris effect.

De BB Bronzer met SPF 30 (€ 19,50) beschermt je tegen UV-stralen en voorkomt vroegtijdige veroudering. Daarnaast heeft het antioxiderende en verzachtende eigenschappen en egaliseert, verzacht en perfectioneert de formule je huid. Voor een onberispelijke teint!

Bij het Face and Eyes Waterproof Palette (€ 27,95) kun je kiezen tussen een palette met lichte en wat donkerdere tinten. Het is een bronzer-, blush-, highlighter- en oogschaduwpalette in één! Alle poeders zijn waterproof en longlasting en hebben prachtige, zomerse tinten.

Lipbalm SPF 50

Het vierde product uit deze lijn is de lipbalm met SPF 50. Die is verkrijgbaar in twee tinten, namelijk 001 Sun Shine en 002 Sun Kiss. Ik laat je hier de laatste zien. 

pupa sun days lipbalm spf50 review

De formule bevat effectieve UV-absorbers die je lippen beschermen tegen schadelijke straling van de zon en voorkomen vroegtijdige huidveroudering. Daarnaast is het verrijkt met derivaat van vitamine A en E, die bekendstaan om hun antioxiderende eigenschappen. Sheaboter heeft herstellende eigenschappen. Zo worden je lippen zowel gehydrateerd als beschermd en zijn ze verrijkt met een zachte kleur. Het is dermatologisch getest en vrij van parabenen.

Zorg ervoor dat je, net als bij een normale zonbescherming, de balm meerdere keren per dag aanbrengt voor een goede bescherming. 

Swatch & review Pupa Sun Days Lipbalm SPF50

Op de afbeelding zie je de swatch van de tint 002 Sun Kiss. De linker veeg is slechts één laagje en bij de rechter swatch heb ik de kleur opgebouwd.

pupa sun days lipbalm spf50 swatch 002 sun kiss

Ik vind dat je na één laagje al een mooie roze teint hebt, die je lippen net dat beetje extra geven. Dat kun je ook duidelijk zien op de lip-swatch.

pupa sun days lipbalm spf50 swatch 002 sun kiss review

Ik ben heel blij dat ik niet hoef te kiezen tussen een leuk kleurtje op mijn lippen en het beschermen ervan. Met deze balm heb je the best of both worlds! Daarbij voelt de formule boterzacht aan op de lippen en kun je de kleur gemakkelijk bijwerken en opbouwen. Qua houdbaarheid kun je het vergelijken met een reguliere lipbalm. Al blijven je lippen er wel net wat meer roze uitzien. Deze lipbalm zit vanaf nu standaard in mijn tas deze zomer! Hoe mooi zijn trouwens de andere producten uit de collectie?! Ik ga zelf nog eens kijken voor het Face and Eyes Waterproof Palette.

pupa sun days lipbalm spf50 swatch 002 sun kiss review

De Pupa Sun Days Lipbalm SPF 50 kost € 16,50 en de gehele collectie is verkrijgbaar op pupa.nl. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 10 juli 2021 - 08:32

Wat een mooie kleur! Ik gebruik eigenlijk alleen lipbalm met spf als ik naar het buitenland ga. Een paar jaar geleden waren wij bijvoorbeeld op vakantie in Rome en toen was het echt enorm heet! Dan is zo’n product wel echt heel fijn. Voor het gezicht gebruik ik wel altijd een SPF50.

Reply

Plaats een reactie