Pupa Summer Escape summer collection 2020 | sneak peek

door Daphne - verdraaid mooi
pupa summer escape summer collection 2020

Voor de nieuwe Summer Escape zomercollectie zijn de warme, speelse en aardse kleuren van de zomer inspiratie. Rood, oranje en koraal, die duidelijk de zonsondergang op een zwoele zomerse dag oproepen, de natuurlijke kleuren voor de zongebruinde bronzen teint, en de blauwe kleur van de heldere zee komen allemaal terug in de collectie. Scroll verder en ontdek alle items uit deze Pupa Summer Escape summer collection 2020.

pupa summer escape intense shadow

Intense shadow – € 17,50
Deze oogschaduw heeft een crèmige en smeltende textuur met een matte finish. Je kunt het zowel nat als droog aanbrengen. De watervaste kenmerken maken dit product ideaal voor een summer proof oogmake-up. Terracotta Lover is de kleur die je hier ziet.

pupa summer escape metal shadow

Metal shadow – € 18,50 
Deze oogschaduw heeft een ongelofelijk fijne textuur met een intense kleurafgifte. Je kunt het extreem makkelijk mengen, waardoor de ogen versterkt worden met een prachtige metallic reflectie. Het is dermatologisch getest en vrij van parabenen. Metallic Dream is de kleur die je hier ziet.

pupa summer escape marbled shadow

Marbled Bronzer – € 21,95 
Deze marmer look bronzer bevat reflecties van de zon. Dit product kleurt en geeft highlights aan de huid voor een direct bronzing effect. Het is dermatologisch getest en vrij van parabenen. Hello Sunshine is de kleur die je hier ziet.

pupa summer escape extreme kajal

Extreme Kajal – € 16,50 
Deze longlasting, ultra-crèmige en intense kleur kajal geeft een extreme afgifte op de waterlijn in slechts één beweging. Het is oogheelkundig getest en vrij van parabenen. Je ziet hier de tinten 007 Ultramarine en 008 Midnight Blue.

pupa summer escape lip dream

Lip Dream – € 17,50 
Deze lip fluid heeft een verrassende crèmige textuur en creëert droomlippen die sensueel en zacht aanvoelen. Het combineert de glans van lipgloss met de dekking van een lipstick. Het is vrij van parabenen en je ziet hier de kleuren 001 Orange Passion, 002 Red Desire en 003 Cherry Juice.

pupa summer escape lasting color gel

Lasting Color Gel – € 8,00
Deze nagellak heeft een ultragepakte afwerking met ‘glaseffect’. Het is rijk aan pigmenten voor een intens kleurresultaat en een mooi gevuld effect. Het is vrij van tolueen, formaldehyde, DBP en kamfer. Verder is het dermatologisch getest en vrij van parabenen. Je ziet hier de tinten 191A Orange Passion, 192A Red Desire en 193A Cherry Juice.

pupa summer escape summer collection 2020-1

De Pupa Summer Escape summer collection 2020 is verkrijgbaar op pupa.nl.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

4 reacties

Tessa 3 mei 2020 - 09:28

Wat een mooie zomerse collectie

Reply
Mariska 3 mei 2020 - 20:10

Ziet er prachtig uit vind ik ook!

Reply
bychristiana 4 mei 2020 - 08:27

Ow, wat een super mooie collectie zeg, ik vind de verpakkingen ook zo gaaf;-)

Reply
Claudia de Kok 6 mei 2020 - 09:16

Vooral de blauwe eyeliners zijn heel mooi!

Reply

Plaats een reactie