Pupa Sparkling Attitude review Christmas collection

door Daphne - verdraaid mooi
Pupa sparkling attitude review christmas collection

Ik heb je de afgelopen weken al overspoeld met adventskalender unboxing en nu laat ik je items zien van de eerste echte kerstcollectie van 2020: de Pupa Sparkling Attitude collectie. ‘Luxury Club’ is de setting van de collectie: een limited edition die glamour en luxe als stijl kiest met gouden en bordeauxrode tinten. Ik ontving een oogschaduw, oogpenseel, lipstick en fluid face highlighter en die laat ik hier aan je zien. Daarom lees je hier de Pupa Sparkling Attitude review.

Sparkling Attitude Multi-Reflection eyeshadow | € 17,50

Deze mono oogschaduw is verkrijgbaar in één tint: 001 Sparkling Soul. De multi-reflecterende parels zorgen voor intense en magnetische ogen, waarbij de textuur stevig en prettig aanvoelt. Het is extreem van kleur en heeft een metallic finish.

pupa sparkling attitude multi-reflection eyeshadow review

De verpakking ziet eruit zoals we gewend zijn bij Pupa: rond, met een kliksluiting en aan de onderzijde het kleurnummer. De look past natuurlijk helemaal bij de kerstcollectie: goud met bordeauxrood. Aan de binnenkant zit er een normaal spiegeltje die even groot is als de verpakking zelf.

pupa sparkling attitude multi-reflection eyeshadow swatch review

Je kunt de oogschaduw rechtstreeks aanbrengen met je vingertoppen of met een penseel. Het meest intense effect creëer je met je vingers of een vochtig penseel. Op de linker swatch bracht ik de kleur droog aan en op de swatch rechts zie je het resultaat wanneer ik de kleur vochtig aanbreng. Bij de droge swatch vind ik het pigment al goed, maar met wat fixing spray knalt de kleur helemaal! De ooglook laat ik je hieronder zien bij het oogpotlood.

Made to Last Definition Eyes | € 15,25

Dit waterproof oogpotlood is verkrijgbaar in twee tinten, namelijk 208 Metallic Mahogany en 209 Intense Brown. Ik laat je hier kleur 208 zien. De formule garandeert een precieze lijn met een intense kleur, verbluffende zachtheid, extreme hold, smudgeproof en een perfecte weerstand tegen water.

pupa made to last definition eyes review

De punt kun je gemakkelijk in- en uitdraaien, waarbij je voor een precieze punt de puntenslijper aan de achterkant kunt gebruiken. Die trek je er namelijk zo uit en heb je dus altijd bij de hand. De speciale combinatie van diverse wassen, maakt de formule zacht en romig en zorgt zo voor perfecte pigmentatie en hechting.

pupa made to last definition eyes swatch 208 review

De swatch is één veeg en is daarom erg goed gepigmenteerd. Daarbij hecht de kleur ook goed en snel, want na zo’n twee minuten kreeg ik de swatch al niet meer zonder reinigingsproduct van mijn hand!

Pupa sparkling attitude review christmas collection-2

Bij deze ooglook gebruikte ik puur de oogschaduw en het oogpotlood. Kun je nagaan hoe multifunctioneel beide producten zijn! Op het bewegend ooglid bracht ik de oogschaduw vochtig aan en blendde het lichtjes en droog uit naar mijn arcadeboog, waardoor je puur hier en daar nog een glittertje ziet. Het oogpotlood bracht ik langs de bovenste en onderste wimperlijn aan en in de waterlijn. Bij de bovenste wimperlijn maakte ik er nog een kleine wing bij en bij de onderste wimperlijn blendde ik de kleur wat uit voor wat meer diepte onder mijn ogen. Ze werken fantastisch, de kleur is feestelijk en past goed bij me. Ik vind zelfs dat de kleur ervoor zorgt dat de blauwe kleur van mijn ogen nog meer knallen.

Sparkling Attitude Lipstick | € 19,50

Deze lipstick is verkrijgbaar in twee tinten, namelijk 001 Precious Berry 002 Burgundy Attitude. Ik laat je hier kleur 001 zien, die intens, levendig en fluweelzacht is. De textuur is lichtgewicht, heeft een perfecte hechting en omhult de lippen met een dunne film. De mix van diverse wassen en oliën geven de textuur een romig gevoel.

pupa sparkling attitude lipstick review

De huls past weer perfect bij de stijl van de collectie: goud met bordeauxrood. Daarnaast is de huls erg dun en fijntjes en ziet er daarom elegant uit. Met de schuine punt kun je gemakkelijk de contouren tekenen. De finish van de lipstick is mat.

pupa sparkling attitude lipstick swatch 001 review

Op de linker swatch heb ik het pigment opgebouwd en de rechter swatch is een enkele veeg. Hier zie je dus al dat het pigment erg goed is. Het voelt op mijn hand al romig  aan.

De lipstick is net wat smaller dan de reguliere lipsticks en daarom kun je het gemakkelijk aanbrengen, ook in de mondhoeken. Het pigment is super, brengt gemakkelijk aan en heeft een matte finish.

pupa sparkling attitude lipstick swatch 001 review-1 pupa sparkling attitude lipstick swatch 001 review-2

Hierboven zie je twee foto’s. Foto twee maakte ik vijf uur na het aanbrengen, waarbij ik ook gegeten heb. De lipstick is wat vervaagd qua hardheid van de kleur, maar WAUW! Wat een kwaliteit! Het blijft de hele tijd prettig aanvoelen op de lippen, maakt ze niet droog en heeft een krachtig pigment. Aanrader voor het kerstdiner!

Sparkling Attitude Fluid Face Highlighter | € 21,50

Deze liquid highlighter is verkrijgbaar in één tint, namelijk 001 Metal Gold. De textuur is fris als een gel, ietwat doorschijnend en smelt mooi in de huid voor een prachtig glow-effect.

pupa sparkling attitude fluid face highlighter review

Je kunt de highlighter op diverse manieren gebruiken, namelijk als een glow over je gehele gezicht, subtiel wanneer je het mengt met je foundation of op het decolleté. Allemaal voor een natuurlijke glans en een stralend effect. Let op dat je het product schud voor gebruik. De highlighter zit in een bordeauxrode tube met gouden details. Zo past het perfect bij de hele collectie en kun je het product gemakkelijk doseren.

pupa sparkling attitude fluid face highlighter swatch review

Ik heb de highlighter gemengd met mijn matte foundation om goed te kunnen kijken wat het effect is. Mijn huid kreeg zo een prachtige, subtiele glow. Het blend goed met mijn foundation én in mijn huid, zonder dat het gaat rullen. Door de champagnegouden kleur past het ook goed bij mijn huid die een vrij neutrale ondertoon heeft. Het effect op mijn huid kreeg ik niet goed op de foto vastgelegd. Daar zie je pas effect als ik het op een extreme manier aanbreng en dat is juist niet de bedoeling bij dit product. Ik weet wel dat ik dit product niet alleen ga gebruiken tijdens de feestdagen, maar het hele jaar door!

De oogschaduws en de oogpotloden zijn klinisch en oftamologisch getest; de lipstick en highlighter zijn dermatologisch getest De hele collectie is vrij van parabenen. Je shopt de collectie op Pupa.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Natascha - Beautyopinie 25 november 2020 - 19:09

Het zijn niet allemaal mijn kleuren maar de collectie is wel super mooi! Mooi ook die ooglook die je ermee hebt gemaakt.

Reply
bychristiana 26 november 2020 - 08:41

Ik vind vooral de lipstick erg mooi. De kleur van de oogschaduw zou ik zelf niet zo gauw kiezen, maar de look die je ermee gemaakt hebt vind ik wel heel tof en feestelijk!

Reply
Mariska 1 december 2020 - 09:54

Die lipstick blijft wel heel erg goed zitten zeg, wat een goede kwaliteit. Mooie kleur ook!

Reply
Deb 2 december 2020 - 21:14

Wat een mooie items! Vooral die oogschaduw vind ik heel bijzonder, echt een prachtige en super feestelijke kleur.

Reply

Plaats een reactie