Pupa Shine Up lipstick review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa shine up lipstick review

De afgelopen week kon je meedoen aan de winactie op mijn Instagramaccount, waarbij je een Pupa Shine Up lipstick naar keuze kon winnen. @beautygoddessnl won en zij koos nummer 002 First Love. In dit artikel laat ik je de andere elf kleuren uit de collectie zien, swatch ik ze en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Pupa Shine Up lipstick review.

pupa shine up lipstick review-1

De lipsticks zien eruit als potloden, maar hebben de textuur van een lipstick. Zo kun je heel eenvoudig en precies je lipstick aanbrengen. Je sluit ze met een stevige klikdop, dus het is veilig om de lipsticks mee te nemen in je tas. Je ziet alleen niet aan de buitenkant welke kleur je vast hebt, want daar vind je alleen de kleurcode. Als je de codes uit je hoofd weet, is er natuurlijk niks aan de hand, maar ik moet nog even oefenen.

pupa shine up lipstick review-2

Aan de achterkant vind je een draaidop, waarbij er nog veel meer product tevoorschijn komt dan je in eerste instantie ziet. Op de afbeelding hierboven heb ik de lipstick helemaal uitgedraaid en zie je dus hoeveel je krijgt.

pupa shine up lipstick swatch 001 review

Volgens Pupa geeft de lipstick een glinsterend make-up resultaat met een intense glans door een waterval van zeer fijne parels en een super diepe kleur. Met slechts één laagje worden je lippen volgens het merk perfect gedefinieerd en onmiddellijk verrijkt met een pure en sprankelende kleur. De textuur is romig voor een longlasting resultaat.

pupa shine up lipstick swatch review

Op de foto hierboven zie je de swatches van alle tinten, behalve tint 002. Hierop kun je al zien dat de kleur intens is en de glans sprankelend. Met het grootste gemak kon ik alle tinten swatchen.

Swatches Pupa Shine Up lipstick

Ik laat je op de foto’s hieronder close-up en full-face swatches zien van alle tinten. Zo krijg je een goed beeld wat de tint met je look kan doen en welke het beste bij jou past.

001 Sunny Day

pupa shine up lipstick swatch 001 review-1

Sunny Day is een warme, champagne gouden tint met wat rosé kleurige parels. Bij deze tint had ik wel wat moeite om de kleur egaal aan te brengen op de lippen. Daar is gelukkig uiteindelijk niks meer van terug te zien.

pupa shine up lipstick swatch 001 review-2

003 Be Your Boss

pupa shine up lipstick swatch 003 review-1

Be Your Boss is een sprankelende, roestbruine tint met een warme ondertoon. Neutraal, maar toch schitterend.

pupa shine up lipstick swatch 003 review-2

004 Walking On The Sand

pupa shine up lipstick swatch 004 review-1

Walking On The Sand is nog net wat bruiner en warmer dan tint 003. Ik vind zo’n tint heel mooi bij een vrij zware ooglook.

pupa shine up lipstick swatch 004 review-2

005 Wonderland

pupa shine up lipstick swatch 005 review-1

Wonderland is een fuchsia paarse tint en vind ik zowel geschikt voor in de lente als in de herfst (maar als je wilt, kan het natuurlijk altijd).

pupa shine up lipstick swatch 005 review-2

006 Cosmopolitan Babe

pupa shine up lipstick swatch 006 review-1

Hello pink! Cosmopolitan Babe is een prachtige, felroze tint, waarmee jij echt de show steelt bij binnenkomst! Ik ben verliefd op deze felle kleur en is een perfecte zomertint.

pupa shine up lipstick swatch 006 review-2

007 Be Hot Be Pink

pupa shine up lipstick swatch 007 review-1

Be Hot Be Pink is misschien nog wel feller dan Cosmopolitan Babe, alleen neigt deze tint net wat meer naar paars. Het is echt een heldere en onwijs felle tint en daarom een must-have voor de zomer.

pupa shine up lipstick swatch 007 review-2

008 Fall In Red

pupa shine up lipstick swatch 008 review-1

Fall In Red is een typische rode tint die iedereen moet hebben. Glanzend of mat, met een klassieke felrode tint steel jij altijd de show. En dan door de glans net een beetje meer…

pupa shine up lipstick swatch 008 review-2

009 Red Queen

pupa shine up lipstick swatch 009 review-1

Ik denk dat Red Queen toch wel mijn favoriet is, want deze chique rode tint straalt luxe uit. Ik draag sowieso graag rood op mijn lippen en dan het liefst zo’n elegante en stijlvolle kleur. Die ga je vaak terugzien op mijn lippen!

pupa shine up lipstick swatch 009 review-2

010 Sweetheart Like You

pupa shine up lipstick swatch 010 review-1

Sweetheart Like You is een rood-paarse tint die heel mooi warm is en het hele jaar door bij veel looks past.

pupa shine up lipstick swatch 010 review-2

011 Scandalous Lips

pupa shine up lipstick swatch 011 review-3

Scandalous Lips zorgt helemaal niet voor schandalige lippen, maar voor knalpaarse en bijna fluoriserende lippen. Misschien dat ze het over de kwaliteit hebben, want het pigment is in ieder geval schandalig goed!

pupa shine up lipstick swatch 011 review-1

012 Come Into The Dark Side

pupa shine up lipstick swatch 012 review-2

Come Into The Dark Side is de perfecte naam voor deze tint lipstick. Een hele koele, donkerpaarse tint die de look direct wat mysterieus maakt. Ik vind zo’n tint daarom perfect voor de winter.

pupa shine up lipstick swatch 012 review-1

Review Pupa Shine Up lipstick

Dat de lipsticks een intense glans geeft met schitterende parels en een intense kleur hoef ik denk ik niet meer te zeggen na het zien van de swatches?! Wat een pigment, wat een glans en wat een schitteringen… Echt prachtig! Het effect creëer je al na één laagje met de romige textuur en de kleur hoef je niet op te bouwen. Daarbij kun je door de applicatie in de vorm van een potlood de lipstick onwijs snel en precies aanbrengen.

Pupa spreekt over een longlasting resultaat, maar maakt verder geen beloftes over het aantal uren. Daarom nam ik zelf de proef op de som en laat ik je op de foto hieronder zien hoe tint 009 Red Queen eruit ziet na vier uur inclusief lunch.

Je ziet hier en daar nog een schittering, maar over het algemeen is de kleur toch wel echt weggevaagd. Dat had voornamelijk te maken met de lunch, want daarvoor bleef de lipstick goed op zijn plek zitten. Door de romige textuur valt de lipstick gelukkig wel makkelijk bij te werken, dus schitteren je lippen in no-time weer! Kortom: Pupa maakt haar beloftes meer dan waar en deze varianten zijn echt mijn nieuwe favoriet geworden!

De Pupa Shine Up lipsticks zijn verkrijgbaar op pupa.nl voor € 18,95 per stuk – 1,6 gram.

Welke kleur spreekt jou het meest aan?

pupa shine up lipstick review-3

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

6 reacties

Rachel Kromdijk 24 april 2020 - 09:40

wauw ik vind de eerste echt prachtig en de rode, voor de rest zou ik deze kleuren niet snel dragen! mooie review heb je weer gemaakt, fijn weekend alvast 🙂

Reply
bychristiana 24 april 2020 - 10:45

WAUW. JUST WAUW! Ik vind serieus elke kleur prachtig. Maar als ik echt moest kiezen; Fall in red:-)

Reply
Tessa 24 april 2020 - 11:00

Wat een mooie en gevarieerde kleuren!

Reply
Natascha - Beautyopinie 25 april 2020 - 08:26

Sweetheart Like You, dat is denk ik mijn favoriet!

Reply
Deb 25 april 2020 - 18:32

Ik ben zo blij met mijn keuze voor 002 💖! Nogmaals heel erg bedankt Goed om te weten dat ie First Love heet, op de lipstick zelf staat namelijk alleen de code. Ik vind de overige kleuren ook erg mooi: Maar Cosmopolitan Babe, Fall in Red en Red Queen staan je het mooiste vind ik. Come Into the dark side vind ik zelf meer voor het najaar of voor naar een gothic feest 😊

Reply
Fabienne, Enjoyyourownbeauty 26 april 2020 - 17:15

Wauw! Echt alle kleuren vind ik mooi, maar de 006 Cosmopolitan Babe staat je zo onwijs mooi! 🙂

Liefs
X

Reply

Plaats een reactie