Pupa Sexy Lips & Cheeks review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa sexy lips cheeks review-1

Wil je het liefst optisch vollere lippen en jukbeenderen, maar moet je er niet aan denken om daadwerkelijk injecties te laten zetten? De nieuwe items van Pupa Milano zouden je daarbij helpen om een verrassend opvullend effect te geven. Of het werkt? Ik testte het en daarom lees je hier de Pupa Sexy Lips & Cheeks review.

Pupa Sexy Lips review

pupa sexy lips review-1

De formule omhult de lippen op een natuurlijke manier. Hierdoor voelen de lippen comfortabel aan en krijg je het gevoel alsof ze meer volume hebben. Het resultaat volgens Pupa is dat de lippen volumineus zijn en de microrimpels van de lipcontouren glad en geminimaliseerd zijn.

pupa sexy lips review-2

Op de afbeelding hierboven zie je  alle bestanddelen, waarvan ik er een paar ga uitlichten. Volufiline heeft een cosmetische lipopvullende werking en bevordert de natuurlijke ophoping van de lipiden in de vetcellen. Daarnaast vult het de microrimpels van de lipcontouren op voor een betere definitie. Verder helpt hyaluronzuur de lippen om de hydratatie en volume terug te krijgen.

pupa sexy lips review-3

Om het effect te kunnen ervaren, gebruik je dit product acht weken gedurende twee keer per dag. Je brengt het aan op je lippen en je contouren. Als je wilt kun je er daarna nog make-up over aanbrengen.

pupa sexy lips review look voor

pupa sexy lips review look na

Ik heb het product nu acht weken twee keer per dag gebruikt en qua volume merk ik eigenlijk nog niets. Hierboven zie je de voor en na foto’s van mijn lippen en daarop zie ik geen verschil. Waar ik wel verschil in merk is de zachtheid van mijn lippen en de hydratatie. Zo zijn ze helemaal ready voor je lipproduct en kun je het mooi, egaal aanbrengen. Daarom zie ik het meer als een primer die mijn lippen ultiem voorbereid op een lipstick of -gloss. Zeker bij een matte (liquid) lipstick die de lippen nog wel eens kan uitdrogen, is deze tool echt een must-have!

pupa sexy lips review

De Pupa Sexy Lips kost € 18,95 – 15 ml.

Pupa Sexy Cheeks review

pupa sexy cheeks review-1

De Sexy Cheeks Volumizing 3D is een zeer lichtgewicht serum met een heel fijne textuur. Het resultaat volgens Pupa zijn mooi gevormde en gevulde wangen, waarbij de huid straalt en het gezicht er jonger en beter gevormd uitziet.

pupa sexy cheeks review-2

Op de afbeelding hierboven zie je alle bestanddelen, waarvan ik er twee uitlicht. Net als in het Sexy Lips product, vind je ook hierin het bestanddeel Volufiline. In dit geval bevordert het de natuurlijke ophoping van lipiden in de vetcellen, waardoor een zichtbare toename ontstaat in het volume van de onderhuidse vetlaag. Daarnaast worden de jukbeenderen opgevuld en opnieuw geleidelijk gevormd. Verder is het product verrijkt met fijne parels die het licht reflecteren. Zo ontstaat er een prachtig 3D-effect.

pupa sexy cheeks review-3

Je kunt dit serum gebruiken als een losse behandeling of als make-up basis. Om het effect te kunnen zien, breng je het serum twee maal daags gedurende acht weken aan voor je reguliere behandeling.

Net als bij de sexy lips, vind ik deze sexy cheeks ook vooral erg goed als basis voor je make-up. Het werkt goed als primer, matcht met mijn foundation en laat het mooi in elkaar blenden. Ook zonder foundation vind ik de sexy cheeks volumizer een aanwinst. Doordat het een prachtige glow achterlaat, laat het mijn huid stralen en ziet het er gezond uit. Net of het licht erop reflecteert. Qua opvulling van de huid merk ik geen verschil, maar misschien is mijn huid er net nog te jong voor om echt effect te ervaren. Het blijft in ieder geval in mijn beauty routine door die prachtige glow en fijn aanvoelende huid.

pupa sexy cheeks review

De Pupa Sexy Cheeks kost € 18,95 – 30 ml.

De Pupa Sexy Lips & Cheeks producten zijn verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. Beide items zijn klinisch en dermatologisch getest.

pupa sexy lips cheeks review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 29 juni 2020 - 09:18

Ik heb eigenlijk nooit echt de wens voor vollere lippen haha;-) Ik heb ook wel eens iets geprobeerd wat vollere lippen moest geven, maar eigenlijk zag ik ook nooit echt verschil hoor. Qua serums en primers zoek ik altijd vooral hydraterende producten, producten die een mooie glow geven vind ik ook altijd leuk.

Reply
Michelle 29 juni 2020 - 19:40

Jammer dat het toch geen vollere lippen geeft haha

Reply
Fleur 29 juni 2020 - 22:12

Natuurlijk werkt dat niet, alleen stoffen die ín de huid gespoten worden hebben effect. Loze beloftes dus.

Reply

Plaats een reactie