Pupa One Color One Soul eyeshadow palette review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa one color one soul eyeshadow palette review 002 matt

Praktisch alle oogschaduwtinten die ik je van Pupa laat zien, zijn metallic glanzend. Daarom wordt het tijd om het roer volledig om te gooien. Ik laat je vandaag een schattig, klein palette zien met alleen maar matte tinten, die perfect zijn voor een basic ooglook. Daarom lees je hier de Pupa One Color One Soul eyeshadow palette review met swatches en een ooglook met de tint 002 Matt.

pupa one color one soul eyeshadow palette review 002 matt

Deze collectie bestaat uit zes paletten die perfect passen bij de monochrome trend, waarbij je van top tot teen één kleur draagt. Ieder palette heeft een dominante kleur, die daar perfect op aansluit. De verpakking is net als de trend lekker minimalistisch, waarbij je naast de vier tinten ook een spiegeltje vindt. Op de bovenzijde van het kunststof palette met kliksluiting staat puur de naam van het palette. Dus ook daar heeft Pupa het minimalistische design doorgetrokken. 

Op de afbeelding hieronder vind je alle paletten met verschillende finishes: mat, satijn en metallic, waarover Pupa het volgende zegt: de matte finish is lichtgewicht, ultrafijn en blijft perfect zitten. De satin finish voelt zijdezacht aan, zorgt voor een stralende film op het ooglid en mengt goed met de andere tinten. De metallic finish is romig, heeft een pure kleurafgifte en een geweldige diepte. 

pupa one color one soul eyeshadow palette review

Ik laat je hier dus het tweede palette zien uit de bovenste rij. Hieronder vind je daar dan ook de swatches van, waar ik erg over te spreken ben. Ze zijn niet mega zacht, maar ook niet droog. Hierdoor blijft de fall-out beperkt, maar is het pigment alsnog erg goed.

pupa one color one soul eyeshadow palette swatch 002 matt

Look & review Pupa One Color One Soul eyeshadow palette  002 Matt 

Voor onderstaande look gebruikte ik alle vier de tinten. Lichtbruin in de arcadeboog en in het midden van het bewegend ooglid, de twee lichtste tinten richting de wenkbrauwen en aan de binnenzijde van het bewegend ooglid en de donkerste tint aan de buitenste ooghoek naar binnen geblend.

pupa one color one soul eyeshadow palette swatch look 002 matt

Dit palette is perfect voor een neutrale, dagelijkse look. Hier kun je niet de fout mee in gaan. Het pigment is goed, de tinten blenden goed uit en de look blijft de hele dag op zijn plek zitten. Meer kan ik er niet over zeggen; echt top!

De Pupa One Color One Soul eyeshadow palette is binnenkort verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten voor € 20,95 per stuk. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

Rachelkromdijk 3 juni 2021 - 20:39

Wat een geweldig en mooie kleurtjes zeg, ziet er goed uit!

Reply

Plaats een reactie