Pupa Never Without all-in-one palette review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa never without all in one palette review-2

Je hebt echt niet veel nodig om een mooie, stralende teint te krijgen: vijf stappen om precies te zijn. Pupa bracht een nieuw palette uit waarmee je alle vijf de stappen in één palette hebt. Ik testte het en daarom lees je hier de Pupa Never Without all-in-one palette review in de kleur 001 Light Skin.

pupa never without all in one palette review

Het palette zit in een gelijkkleurige kartonnen verpakking met daarop meer informatie, de ingrediënten en afbeeldingen welk product je waar aan moet brengen. Zo kun je lekker spieken! Het palette zelf is van kunststof, sluit met een kliksluiting en heeft aan de binnenzijde een grote spiegel. Zo is het palette ideaal voor op reis. Op de poeders zit een plastic blaadje ter bescherming. Daarbij is het gelijk een spiekbriefje, want hierop vind je de nummers voor de stappen en namen van de poeders. Ik benoem ze hieronder stuk voor stuk:

 1. Cream concealer
  De textuur is romig en licht. Het blendt makkelijk in de huid en zorgt voor een stralende en natuurlijke finish. Je brengt de concealer met je vingers aan op donkere kringen, de zijkant van je neus en de mondhoeken.
 2. Powder
  De textuur is mat, licht en heeft een fixerend effect. Je brengt het in cirkelvormige bewegingen aan vanuit het midden van het gezicht, in de richting van de contouren. Leg vooral de focus op zones die snel gaan glanzen, zoals je voorhoofd, neus en kin.
 3. Contouring bronzer
  De matte textuur is zijdezacht en geeft je huid een fluweelzacht gevoel. Je brengt de bronzer aan op je voorhoofd bij de haarlijn, bij de jukbeenderen en bij je kaaklijn. Dit doe je door de vorm van een 3 te maken met je kwast. Wil je een natuurlijk gebruinde teint over je hele gezicht? Breng het dan met ronddraaiende bewegingen aan over je volledige huid.
 4. Blush
  De textuur is licht en gemakkelijk te blenden. Daarnaast zorgen de toegevoegde parels en gemicroniseerde pigmenten voor een stralende finish. Je brengt de blush aan op de appeltjes van je wangen en blendt het naar achteren uit.
 5. Face highlighter
  De formule met fijne textuur, is verrijkt met soft focus poeders en fijne parels voor een stralende glow-effect en dus ook een stralende finish. Je brengt de highlighter aan bij je jukbeenderen, neusbrug, boven en onder je wenkbrauwbot, je cupidoboog en op je kin. Glim je snel, dan kun je bijvoorbeeld ook de zone bij je kin overslaan. Het is eigenlijk een kwestie van spelen met het licht.

pupa never without all in one palette review-1

Op de afbeelding hieronder heb ik de tinten geswatcht. Voor mijn gevoel zit er alleen geen logica in de volgorde van de poeders in de verpakking. Het gaat van 3 naar 4 en terug naar 2. Gelukkig hebben we het spiekbriefje nog. 😉 De Powder, Contour Bronzer en Blush voelen erg zacht en romig aan. Net als de Cream Concealer, maar die is zeker niet full coverage. De Face Highlighter voelt ook vrij zacht aan en heeft zowel wat grovere als fijnere glitters. Bij de Contouring Bronzer is de ondertoon vrij warm, dus die gebruik ik zelf als bronzer en dus niet als contour kleur.

pupa never without all in one palette swatch review

Look & review Pupa Never Without all-in-one palette

Op de afbeelding hieronder zie je twee foto’s. Op de foto links heb ik geen gezichtsmake-up (behalve dan foundation en concealer onder mijn ogen) en op de rechter foto bracht ik alle tinten aan. De Cream Concealer bracht ik puur aan rondom mijn neus, omdat het net wat te weinig doet voor de donkere kringen onder mijn ogen. Dan is de Pupa Wonder Cover concealer een perfect alternatief.

pupa never without all in one palette swatch review-1

De poeders werken fijn en hebben een goede kleur voor mijn huidteint. Daarnaast blenden de verschillende poeders goed samen en blenden mooi in de huid, zodat je een mooi, natuurlijk effect krijgt. Bij zowel de Blush als Contouring Bronzer kun je de intensiteit naar wens opbouwen. Over de Cream Concealer ben ik net wat minder enthousiast, omdat het snel van mijn huid smelt. Daarom moet je die zones goed afpoederen met de Powder. De Face Highlighter is mooi en sprankelend door de combinatie van grovere en fijnere glitters. Dus buitenom de Cream Concealer ben ik erg blij met het palette en is het een ideaal kitje voor alledaags of om mee te nemen op reis (als het weer mag).

pupa never without all in one palette look review

De lipstick is trouwens ook van Pupa, namelijk de Shine Up lipstick in de tint 009.

Het Pupa Never Without all-in-one palette is verkrijgbaar in drie tinten voor € 32,95 op pupa.nl. Ik laat je hier de lichtste variant zien en daarnaast kun je ook gaan voor de medium of dark variant.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 21 januari 2021 - 10:23

Mooi en compleet face palette! Vooral de blush en highlighter die erin zitten vind ik erg mooi.

Reply
Natascha - Beautyopinie 25 januari 2021 - 10:31

Ik vind hem mooi! En handig ook.

Reply

Plaats een reactie