Pupa Multifunction Sunscreen Cream review

door Daphne - verdraaid mooi

Een paar weken geleden kreeg ik een onwijs leuk vakantiecadeau van het team achter Pupa Milano met daarin onder andere een fantastische strandtas en zonbescherming. Ik kreeg gelijk summer vibes en vloog bij het eerste zonnestraaltje direct weer naar het strand bij ons in de buurt om het te fotograferen en testen. Daarom lees je hier de Pupa Multifunction Sunscreen Cream review.

pupa multifunction sunscreen cream review-3

Deze zonbescherming met SPF 15 zorgt voor een bescherming tegen UVA, UVB en infraroodstralen. De concentratie van de filters in de formule, is teruggebracht naar 2/3 in vergelijking met een traditionele zonbescherming met dezelfde SPF. Zo ondersteun je het bio behoud van onze zeeën. Je kunt de zonbescherming ook gebruiken voor de bescherming van je hoofdhuid en als voedend masker voor je haar. Ook is het geschikt voor je gezichtshuid.

pupa multifunction sunscreen cream review-1

Op de afbeelding hierboven vind je de volledige ingrediëntenlijst. De exclusieve melaminestimulator verdeelt zich gelijkmatig over elke laag van de opperhuid. Zo wordt de bruining versneld en houdt het langer aan. De crème heeft een laag allergie-risico volgens Pupa en het is vrij van parabenen. Daarnaast is het water- en zweetbestendig, maar alsnog adviseert Pupa om het regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na het transpireren of zwemmen. Zo weet je zeker dat het beschermingsniveau niet vermindert.

Review Pupa Multifunction Sunscreen Cream

Door de kleur van de verpakking, krijg je al zin om naar buiten te rennen en datzelfde goudbruine kleurtje op te doen. Let er wel op dat als je net zo blank ben als ik, je niet begint met een SPF 15. Gelukkig hebben mijn benen de afgelopen tijd al heel wat zon gezien, waardoor juist die zone perfect is voor SPF 15.

pupa multifunction sunscreen cream review-2

Het is een vrij volle crème, die alsnog gemakkelijk uitsmeert en geen witte waas achterlaat. De geur is ook al zo heerlijk zomers: kokos met een vleugje vanille. En zoals de naam al zegt, is deze bescherming: multifunzione… Oftewel multifunctioneel. Echt ideaal dat je het voor je gezicht, lichaam én haar kunt gebruiken. Dat is nou een leuk vakantiecadeau, toch?!

De Pupa Multifunction Sunscreen Cream SPF 15 is verkrijgbaar op pupa.nl voor € 33,50 – 200 ml.

Welke zonbescherming ben jij aan het gebruiken?

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 25 augustus 2020 - 09:52

Oh wat een super leuk product zeg! Vooral dat je het ook als masker kunt gebruik vind ik heel interessant. En ik ben nu ook nieuwsgierig naar de geur.

Reply
Tessa 25 augustus 2020 - 11:23

Zo te lezen is dit een fijne reisgenoot

Reply

Plaats een reactie