PUPA Milano adventskalender 2022 unboxing

door Daphne - verdraaid mooi
pupa milano adventskalender unboxing inhoud 2022

Het is echt op de valreep, maar ik kreeg nog een hele leuke adventskalender binnen van PUPA Milano. Via Instagram Stories vroeg ik of jullie toch nog een unboxing video wilden op YouTube of misschien toch iedere dag in december 1 vakje via Instagram Stories. Jullie stemden massaal op YouTube, dus bij deze! In de video laat ik je de inhoud van alle 24 doosjes zien. Scroll daarom snel verder om de inhoud te bekijken in de PUPA Milano adventskalender 2022 unboxing video. Happy watching!

Bekijk de PUPA Extreme Blush review.
Bekijk de PUPA Shine Up Lipstick review.

Wat vind jij van de inhoud? Bekijk ook de andere adventskalender unboxings.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie