Pupa Made to Last eyeliner review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa made to last eyeliner review

Ik gebruik regelmatig stift-eyeliners, omdat die zo gebruiksvriendelijk zijn. Toch laat ik je vandaag juist een liquid eyeliner zien. Deze  variant heeft namelijk net zo’n stiftje. Ik ben erg benieuwd of ik er (zonder geklungel) een goeie wing mee kan zetten. Daarom lees je hier de Pupa Made to Last eyeliner review in de kleur 001 Extra Black.

Met deze liner kun je in één moeiteloze beweging een precieze en super intense lijn zetten. De textuur is rijk en vol en hecht perfect op het ooglid. Daarbij is de formule waterproof en longlasting, zodat je de hele dag van je wing kunt genieten. Het resultaat is een intens zwarte liner met een matte finish.

pupa made to last eyeliner review

Met het stiftje kun je volgens Pupa zowel dunne als dikke lijnen zetten. Het stiftje zelf is vrij stug, maar het puntje is lekker soepel en dus goed wendbaar. 

pupa made to last eyeliner swatch review

Look & review Pupa Made to Last eyeliner

Schud voor gebruik de eyeliner goed, zodat het pigment zich goed mengt en breng het dan op de gewenste manier aan op de ogen. Laat het een paar seconden drogen en jouw wing is ready!

pupa made to last eyeliner swatch review

Een goede eyeliner moet voor mij intens zwart zijn en dat is deze variant absoluut! Daarbij werkt het stiftje echt goed. Je kunt er brede, maar ook smalle lijnen mee zetten, waardoor je dus ook zo’n lekkere lange wing kunt maken. Zodra het puntje wat droger wordt, dip je weer opnieuw in de verpakking en hij is weer klaar voor gebruik! Daarnaast heeft het een longlasting en matte formule. De formule is bij het verwijderen ervan een beetje hetzelfde als een waterproof mascara: het brokkelt van je huid, waarbij je geen kracht hoeft te zetten. Wat dat betreft ook geslaagd dus!

De Pupa Made to Last eyeliner is verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten voor € 19,50 per stuk. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. Het is vrij van parabenen en oogheelkundig getest. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie