PUPA Gold Me Christmas collection | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
pupa-gold-me-christmas-collection-2019

Bij de PUPA Christmas 2019 collectie staat de meest iconische kleur van de meest magische periode van het jaar centraal: goud. De ogen worden versterkt door verschillende kleurnuances goud, van brons tot champagne en platina. Zij krijgen nog meer diepte door de toevoeging van intense paarstinten. Het gezicht wordt verfraaid met een waterval van zilveren parels die het gevoel van kostbare diamanten oproepen. De lippen worden omhuld door kleuren als bloedrood en robijn, verfraaid met een zacht metallic finish en een nieuwe sensoriële textuur die verrassend voelt na het aanbrengen.

pupa-gold-me-eyeshadow-palette

Gold me! palette – € 31,95
In dit palette zitten zeven tinten oogschaduw in drie verschillende texturen, namelijk mat, 3D metallic en satijnzacht. Breng de gouden oogschaduw aan over het gehele bewegende ooglid en langs de onderste wimperrand. Breng daarna de bronskleurige oogschaduw aan tussen het bewegend ooglid en de arcadeboog.

pupa-liquid-metaliner

Liquid Metaliner – € 19,50
Dit is een super creamy eyeliner met een volle textuur en een 3D effect. Houd de applicator horizontaal, zodat je het gemakkelijk langs de wimperrand aan kunt brengen. Zo worden de ogen omlijst door een extra metallic en super stralend licht.

pupa-all-in-one-eye-stylo

All-In One Eye Stylo – € 17,75
Dit item is eigenlijk drie producten in één voor een diepe en gedefinieerde look. Het is een crèmige oogschaduw, een super zachte liner en een intense kajal.

pupa-silky-lip-powder

Silky Lip Powder – € 18,75
Dit item verandert in slechts enkele minuten van een vloeibare in een poederige lipstick. Het verfraait de lippen met een super glamoureuze metallic-matte afwerking. Het is verkrijgbaar in 001 Soft Red Poeder en 002 Cherry Powder.

pupa-trio-frost-highlighter

Trio Frost Highlighter – € 24,75
Deze highlighter heeft drie tinten goud en een waterval van zilveren parels om je te overspoelen met puur licht. Om een fijne gouden gloed te verkrijgen in combinatie met het frozen effect, breng je deze highlighter rechtstreeks met de vingers aan op de hogere delen van het gezicht. Voor het aanbrengen van lichtreflecties met een glanzend frozen effect breng je de highlighter aan met de Eye Blending Brush uit de Professional Brushes line.

Ga jij voor goud deze kerst?

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube

1 reactie

Tessa 1 oktober 2019 - 16:17

Wat een prachtige collectie

Reply

Plaats een reactie