Pupa Fight Like A Woman review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa fight like a woman review-1

Beroemdheden, social media en fashion hebben hun invloed gebruikt om de onuitputtelijke kracht van alle vrouwen te laten horen, te ondersteunen en te vieren. Ook Pupa laat zijn stem horen met de limited edition collectie, die ook al zo’n krachtige naam heeft: Pupa Fight Like A Woman. Hierin vind je make-up, waarbij de kleuren rood en roze gecombineerd worden: een symbool voor passie. Ik ontving verschillende producten uit de collectie die ik voor je swatchte en testte. Daarom lees je hier de Pupa Fight Like A Woman review met de dual chrome eyeshadow, de extreme blush duo en de vinyl effect liquid lip colour.

Review Pupa Fight Like A Woman Dual Chrome Eyeshadow | € 18,95

Deze creamy powder oogschaduw bevat een innovatieve mix van parels in een ultra-lichtgewicht en verrassend sensorische textuur. Het heeft een directe kleurafgifte met metallic en sprankelende reflecties en is gemakkelijk te mixen.

pupa fight like a woman eyeshadow review

Pupa bracht twee tinten uit, waarvan ik je hier de tint 002 Independent Bronze laat zien. Een prachtige bronstint met gouden en roze glitters.

pupa fight like a woman eyeshadow swatch review

Voor een vrij subtiele metallic look kun je de oogschaduw droog aanbrengen met je penseel. Wil je een intense look? Dan raad ik je aan om de oogschaduw met een vochtig penseel of je vingers aan te brengen. Pas dan vind ik de oogschaduw het best tot zijn recht komen.

pupa fight like a woman eyeshadow swatch review-1

Voor deze oogschaduwlook heb ik maar twee tinten gebruikt. In de arcadeboog bracht ik de donkerdere tint aan van de Extreme Blush Duo. De oogschaduw bracht ik vochtig aan op het bewegend ooglid voor een intens effect. Daarna blendde ik de tint droog uit, zodat het mooi overliep in de tint bij de arcadeboog. De kleur werkt perfect, blendt goed uit en je kunt zelf de intensiteit bepalen. De metallic finish is er absoluut!

Review Pupa Fight Like A Woman Extreme Blush Duo | € 22,45

De blush bestaat, zoals de naam al zegt, uit twee tinten. De wat donkerdere tint vormt en geeft diepte aan je jukbeenderen en de lichte tint zorgt voor een mooie highlight.

pupa fight like a woman compact blush review

Je kunt de kleuren mengen of ze apart gebruiken om zo te spelen met de lichteffecten. De linkse tint is een peach-roze matte tint en de rechtse tint is een glanzende, roze tint. Bij het swatchen gaven de tinten niet direct een extreme kleur af. Zoals je kunt zien, zijn de kleuren wel goed op te bouwen.

pupa fight like a woman compact blush swatch review

Ik bracht de roze tint aan op de appeltjes van mijn wangen en blendde het uit naar de haargrens met beide tinten. Een jaar geleden testte ik al eens de Pupa Extreme Blush en vanaf dat moment gebruik ik ze heel regelmatig. Ook deze blush werkt heel erg fijn. De textuur is zacht, de kleuren blenden makkelijk in elkaar en het blendt mooi uit in de huid zonder te vlekken. Verder is de glans subtiel en past de kleur perfect bij mijn huid. Heb je een andere tint dan ik heb, dan kun je ze natuurlijk net wat anders met elkaar mengen. Dat het makkelijk gaat, is een feit!

pupa fight like a woman compact blush swatch review-1

De lipstick die ik hier draag is trouwens ook van Pupa! Het is de Pupa Petalips Soft Matt lipstick in de kleur 015 Dahlia Petal.

Review Pupa Fight Like A Woman Vinyl Effect Liquid Lip Colour | € 19,75

Deze liquid lipstick heeft zowel een intense lipkleur als een mooie glans. De textuur is verrijkt met arganolie en hyaluronzuur en geeft een longlasting vinyl effect. Je kunt het gemakkelijk aanbrengen op je lippen door de sponsapplicator die een brede en smalle kant heeft. Zo kun je snel werken, maar ook gemakkelijk bij je mondhoeken komen en je lipcontouren volgen.

pupa fight like a woman vinyl effect liquid lip colour review

De liquid lipstick is verkrijgbaar in drie tinten, waarvan ik je tint 001 I’m Bold Nude en tint 003 I’m Strong Red laat zien. 002 I’m Proud Pink is een zachte, roze tint. De swatches zijn één enkele veeg en dus bizar goed gepigmenteerd.

pupa fight like a woman vinyl effect liquid lip colour swatch review

001 I’m Bold Nude

pupa fight like a woman vinyl effect liquid lip colour swatch 001 i'm bold nude review pupa fight like a woman vinyl effect liquid lip colour swatch 001 i'm bold nude review-1

003 I’m Strong Red

pupa fight like a woman vinyl effect liquid lip colour swatch 003 i'm strong red review pupa fight like a woman vinyl effect liquid lip colour swatch 003 i'm strong red review-1

Wauw wat een intens pigment! Het pigment is zelfs zo intens en longlasting, dat ik veel moeite had om de swatches van mijn lippen te krijgen. Ik raad je dan ook aan om een reiniger op oliebasis te gebruiken. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je deze lipstick om de haverklap bij hoeft te werken, want het zit als een huis! Eet je wat vetter, dan slijt het wat sneller op de lippen, maar verder kun je met een gerust hart eten en drinken.

De Pupa Fight Like A Woman collectie is verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. Alle producten zijn dermatologisch getest en de blush is ook nog eens klinisch getest en niet comedogeen.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 11 februari 2021 - 15:53

Ik kreeg vorig jaar op mijn verjaardag een blush van Pupa en die gebruik ik nu nog steeds;-) Ik zei het al eerder; als ik eenmaal een mooi make-up-je ontdekt hebt, ben ik daar heeel trouw aan. De blushers van Pupa zijn inderdaad heel erg gepigmenteerd. Je moet er niet te enthousiast mee doen. Ik vind de lipstick in de kleur I’m strong red verder ook erg mooi.

Reply
Deb | Beautygoddess.nl 14 februari 2021 - 20:35

I’m strong red vind ik prachtig 💋. Wat een knal kleur. Verder vind ik de metallic oogschaduw erg mooi. Ik houd van warme bronstinten.

Reply
theNextG1rl 21 februari 2021 - 11:00

Die nude lipstick vind ik echt prachtig! Die oogschaduw trouwens ook. Pupa heeft hele mooie dingen met goede kwaliteit vind ik!

Reply

Plaats een reactie