Pupa Extreme Blush | Sneak Peek

door Daphne - verdraaid mooi
pupa extreme blush

Het PUPA MILANO assortiment wordt uitgebreid met een nieuwe reeks blushes: EXTREME BLUSH. Deze blush heeft een crème textuur die extreem zacht aanvoelt op de huid. Het geeft een natuurlijke kleur en blendt heel makkelijk op de huid. Je hebt keus uit drie verschillende finishes, namelijk matt voor een natuurlijk effect, radiant voor een licht sparkle effect en glow voor een ultiem stralend effect. Ik laat ze je allemaal zien.

pupa extreme blush matt

Extreme Blush Matt – € 18,95
Kleuren v.ln.r. v.b.n.o.: Romantic Pink, Pop Brown, Wild Rose, Darin Pink, Rose Brown, Vivid Apricot.
De crème textuur van deze blush voelt extreme zacht aan maar blijft toch perfect zitten. Het geeft na het aanbrengen een natuurlijke kleur aan iedere teint. Daarom is het de perfecte textuur om een mooie uitstraling aan je mooie gezicht te geven. Aanbevolen  voor iedereen die graag de jukbeenderen benadrukt en een gezonde uitstraling wil.

pupa extreme blush radiant

Extreme Blush Radiant – € 18,95
Kleuren v.ln.r. v.b.n.o.: Bronze Fever, Pink Party, Coral Passion, Orange Vibes.
De zeer zachte textuur voelt crèmig aan en blijft perfect zitten. Het geeft de huid een natuurlijke uitstraling met een vleugje glans en is geschikt voor iedere teint. Om de jukbeenderen te accenturen en om het gezicht te laten stralen.

pupa extreme blush glow

Extreme Blush Glow – € 18,95
Kleuren v.l.n.r.: Exotic Rose, Raspberry Pink.
Deze extreem zachte textuur zorgt voor een stralend resultaat. Het is de perfecte combinatie van een blush en een highlighter, het accentueert de junkbeenderen door middel van licht en glans voor een gezonde uitstraling. Om kleur aan de wangen te geven gebruik je deze blush op de wangen. Om het gezicht te contouren breng je het onder de jukbeenderen aan en volg je de contouren.

pupa extreme blush duo

Extreme Blush Duo – € 22,00
Kleuren v.ln.r. v.b.n.o.: Radiant Amarant Glow Watermelon, Radiant Caramel Glow Spice, Matt Salmon Radiant Peacht, Radiant Flamingo Glow Creamy.
De crème textuur is extreem zacht en voelt na gebruik aan als een poeder. Doordat er 2 kleuren in een verpakking zitten is het makkelijk om te spelen met de kleuren en de finish. Voor een gezonde teint met een luxe uitstraling. Speciaal geschikt om de jukbeenderen te accentueren of om contouren aan te brengen. Geschikt voor iedere teint.

Pupa Extreme Blush is vanaf medio februari 2020 verkrijgbaar op pupa.nl.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube

2 reacties

Tessa 18 februari 2020 - 18:49

wat een geweldige blushes

Reply
Bianca 22 februari 2020 - 21:12

Ze zien er allemaal zo mooi uit! Tijdens het event waren we al helemaal onder de indruk 🙂 x

Reply

Plaats een reactie