Pupa Extreme Blush review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa extreme blush review-1

Ik liet je eerder al een sneak peek zien van de nieuwe Extreme Blush blushes van Pupa met drie verschillende finishes. Ik ontving twee varianten met een matte en een radiant finish en vertel je in dit artikel wat ik ervan vind. Daarom lees je hier de Pupa Extreme Blush review.

pupa extreme blush review-2

Vanaf de buitenkant zie je, behalve de naam van de finish, nog niet veel verschil tussen de varianten. Het heeft aan de bovenkant een spiegellook en aan de onderzijde een creamy look met op de onderkant een sticker met het kleurnummer van de blush. Heb je dus meerdere blushes, dan kun je ze niet heel makkelijk uit elkaar houden. Wel zijn ze redelijk plat, waardoor je ze kunt stapelen. Ideaal voor in je stash! Aan de binnenzijde vind je een spiegel in hetzelfde formaat als de verpakking. Een fijn formaatje dus!

Hieronder vind je swatches van beide tinten. Links van de radiant blush en rechts van de matte blush. Ik laat je van beide tinten een ‘harde’ swatch zien en een geblende swatch, zodat je kunt zien tot hoever je de tint op kunt bouwen.

pupa extreme blush swatch

Ze voelen allebei zacht aan, swatchen heel gemakkelijk en vlekkeloos. Het pigment is fantastisch en de textuur voelt goed. Of ze ook mooi zijn op mijn gezicht, zie je op de foto’s hieronder.

Extreme Blush Matt

De matte blush is verkrijgbaar in zes tinten, waarvan ik je tint 006 Vivid Apricot laat zien.

pupa extreme blush matt review

De, volgens Pupa, crème textuur zou extreem zacht aanvoelen, maar ook perfect blijven zitten. Het zou een natuurlijke kleur aan iedere teint geven en is aanbevolen voor iedereen die graag de jukbeenderen benadrukt en een gezonde uitstraling wil.

pupa extreme blush matt review 006

Extreme Blush Radiant

De radiant blush is verkrijgbaar in vier tinten, waarvan ik je tint 020 Pink Party laat zien.

pupa extreme blush radiant review

Ook deze blush zou een zeer zachte, crèmige textuur hebben die perfect blijft zitten. Daarnaast zou het de huid een natuurlijke uitstraling geven met een vleugje glans die geschikt is voor iedere teint. De blush is geschikt om de jukbeenderen te accentueren en om het gezicht te laten stralen.

pupa extreme blush radiant review 020

Review Pupa Extreme Blush

Beide blushes hebben dezelfde kwaliteit en die is GOED! De blushes hebben inderdaad een zachte en crèmige textuur die je in een handomdraai in je huid blendt. De matte blush heeft een hele natuurlijke kleur met een matte finish, die bij elke look past. De radiant blush heeft een wat meer uitgesproken, roze tint die prachtig is door de natuurlijke glans. Die tint geeft namelijk precies genoeg glans voor een natuurlijke look met een frisse touch. Daarnaast blijven ze beiden goed op de huid zitten, zonder gedurende de dag te vervagen of vlekken. Echt twee toppertjes!

De Pupa Extreme Blush is verkrijgbaar op pupa.nl voor € 18,95.

pupa extreme blush review

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

7 reacties

Rachel Kromdijk 30 maart 2020 - 08:38

Wat heb je weer een prachtige review geschreven, ziet er goed uit.. mooie kleurtjes!

Reply
Tessa 30 maart 2020 - 10:16

wat een geweldige blushes, vooral die matte is erg mooi

Reply
Deb 30 maart 2020 - 10:51

Ik vind ze allebei erg mooi en jou ook heel goed staan. Ik zit te denken welke kleur ik voor mezelf zou kiezen, maar vind het nog best lastig. Ik denk dat ik uiteindelijk voor Pink Party zou kiezen omdat ik wel van een glansje houd, maar qua kleur vind ik ze allebei erg mooi.

Reply
Natascha - Beautyopinie 30 maart 2020 - 12:23

Ja wauw! Ik heb ze zelf ook en vind ze echt prachtig en bovendien fijn in gebruik. Aanraders 🙂

Reply
Mariska 30 maart 2020 - 17:53

Ik vind ze er echt prachtig uit zien, wow! ♥

Reply
Agnetha 30 maart 2020 - 20:30

Mooie review!! Zelf hou ik echt van een matte poeder blush. Deze zien er wel prachtig uit?

Reply
Babs 30 maart 2020 - 20:59

Wat een prachtige blushes! Ik ben ook zo een fan van PUPA geworden, zo mooi!

Reply

Plaats een reactie