Pupa Cocktail Party eyeshadow review

door Daphne - verdraaid mooi
pupa cocktail party eyeshadow review

De zon schijnt weer regelmatig, de temperatuur stijgt, dus het is tijd voor een cocktail party! Zonder drank deze keer, want ik heb het namelijk over de nieuwe Pupa Cocktail Eyeshadow. Hierin vind je negen kleuren die ieder geïnspireerd zijn op heerlijke, zomerse cocktails. Ik hoop dat ik een cocktail party op mijn ogen kan creëren, dus ik laat je twee tinten uit de collectie zien. Daarom lees je hier de Pupa Cocktail Party eyeshadow review met swatches van de tinten 002 Green-Water Mint en 008 Pink Cranberry.

pupa cocktail party eyeshadow review

De oogschaduwtinten zijn onderverdeeld in drie kleurgroepen met drie tinten, waarbij iedere groep geïnspireerd is op een heerlijke cocktail. Kleuren 1 t/m 3 zijn geïnspireerd op de Black Mojito, 4 t/m 6 op de Piña Colada en 7 t/m 9 op de Cosmopolitan. 

Het is een oogschaduw in een stiftvorm met een metallic finish. De textuur glijdt makkelijk over de huid en voelt lichtgewicht aan, volgens Pupa. Zo wordt het ooglid omhuld met een satijnzacht film die verrijkt is met parels en die een metallic glow op je huid achterlaten. Het hecht perfect op het ooglid en vlekt niet.

pupa cocktail party eyeshadow swatch review green-water mint pink cranberry

Swatches van links naar rechts: 002 Green-Water Mint | 008 Pink Cranberry. Zie je die prachtige metallic glow al?!😍

Review Pupa Cocktail Party eyeshadow

Je gebruikt de oogschaduw door het aan te brengen over het gehele ooglid en dan uit te blenden met je vingertop of penseel. Ik heb met beide kleuren een aparte ‘mono’ look gemaakt.

Ik heb onwijs donkere kringen, dus ik kan geen oogschaduw direct aanbrengen op het ooglid zonder concealer als basis. Je kunt de oogschaduwsticks ook dan gewoon gebruiken, maar ik wil je wel als tip meegeven om ervoor te zorgen dat je concealer basis eerst volledig droog is voor je de stick aanbrengt. Anders gaat het creasen en wordt de look niet mooi. Geen tijd? Zet dan de koudste stand van de föhn op je ogen en je kunt in no-time verder met je look. Ik weet niet of make-up artists dit echt zullen aanraden, maar voor mij werkt het. 😂

pupa cocktail party eyeshadow swatch 002 green-water mint review pupa cocktail party eyeshadow swatch 008 pink cranberry review

Ik heb bij beide looks de kleur eerst aangebracht in de arcadeboog en het dan geblend met een blendingkwast. Daarna bracht ik de kleur aan op het bewegend ooglid, die ik niet uitblendde. Is het eerste laagje niet volledig dekkend of naar wens? Laat ook dan de eerste laag weer even goed drogen voor je verder gaat (ja, ook dan werkt de föhn truc 😉). Ondanks dat het één tint was, duurde het maken van de look dus wel wat langer door mijn donkere kringen. Ik kan me voorstellen dat wanneer je geen concealer nodig hebt, je binnen een minuutje een prachtige look kunt creëren. Bij mij duurde het wat langer, maar met het resultaat ben ik heel tevreden. Die metallic glow vind ik echt fantastisch! Voor de zomer ga ik voor de kleur 008 Pink Cranberry. Voor welke kleur zou jij gaan?

De Pupa Cocktail Party eyeshadow is verkrijgbaar op pupa.nl en bij verschillende Pupa verkooppunten voor € 19,95. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. Het is dermatologisch en oftalmologisch getest en vrij van parabenen. 

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

Deb 9 augustus 2021 - 08:04

Jouw ooglooks zijn altijd een feestje om naar te kijken! Heel mooi gedaan weer. En ik hoop inderdaad dat de temperaturen blijven stijgen en de zon zich weer wat vaker laat zien. Wordt toch eens tijd dat het écht zomer wordt hier. Sorry ben iets minder optimistisch qua weer, maar komt misschien ook omdat het weer maandag is hihi 😂 , komt wel weer.

Reply
bychristiana 9 augustus 2021 - 08:29

Wat mooi gedaan zeg! Ik vind de kleur Green water mint erg gaaf.

Reply
Rachel kromdijk 9 augustus 2021 - 09:01

Wauw wat een mooie pigmentatie en je hebt er een mooie look mee gemaakt!

Reply
www.Glamview.nl 9 augustus 2021 - 15:47

Wauw! prachtige kleuren en mooie pigmentie.

Reply

Plaats een reactie