PS… Glow Palette highlight and sculpt review

door Daphne - verdraaid mooi
PS...-Glow-Palette-Highlight-and-Sculpt-Cheek-Palette-review

Als je het Anastasia Glow Kit Sun Dipped palette kent, moet dit palette je wel bekend voorkomen. Bij Primark kwam ik namelijk haar tweelingzusje tegen, maar dan stukken goedkoper: het PS… Glow Palette Highlight and Sculpt Cheek Palette. Afgelopen dinsdag reviewde ik mijn nieuwe liefde, het Anastasia Glow Kit Sun Dipped palette, al. Is de dupe vergelijkbaar met het origineel? Ik test het!

PS...-Glow-Palette-Highlight-and-Sculpt-Cheek-Palette-review-1

De verpakking is van stevig karton. Het ziet er zeker uit als een highlighter-verpakking door alle glitters, maar gelukkig geven die niet af!

Swatches

PS...-Glow-Palette-Highlight-and-Sculpt-Cheek-Palette-review-swatch

De tinten hebben geen naam, daarom geef ik ze gewoon een cijfer van 1 t/m 4. Rij boven is 1 en 2. Rij onder is 3 en 4.

De swatches zijn goed gepigmenteerd, de tinten voelen romig aan en ik heb geen last van fall-out. Erg prettig!

Looks

Look 1:

PS...-Glow-Palette-Highlight-and-Sculpt-Cheek-Palette-review-look1

Als bronzer heb ik de kleur 1 aangebracht op mijn wangen en voorhoofd. Als highlighter heb ik de kleur 2 aangebracht op mijn jukbeenderen.

Look 2:

PS...-Glow-Palette-Highlight-and-Sculpt-Cheek-Palette-review-look2

Als bronzer heb ik de kleur 3 aangebracht op mijn wangen en voorhoofd. Als highlighter heb ik de kleur 4 aangebracht op mijn jukbeenderen.

Ik vind alle kleuren prettig werken. Ze brengen streeploos aan en blenden prettig. Je kunt de kleuren goed opbouwen voor het gewenste effect. Kleur 1 moet ik bijvoorbeeld niet te heftig bij mijn lichte huid aanbrengen, maar daar leent de tint zich ook voor.

Kleur 1 vind ik een hele mooie bronskleur voor mijn wangen. Kleur 3 vind ik ook een mooie bronskleur, al gebruik ik deze ook als mooie, glanzende blush. Deze kleur neigt namelijk meer naar een perzikkleur. Kleuren 2 en 4 zijn beide prachtig als highlighter. Kleur 2 is net wat geler als kleur 4, al vind ik het effect op het gezicht minimaal.

Real vs Dupe

Qua gebruik merk ik niet veel verschil tussen het Anastasia palette en het palette van Primark. Daarom nam ik de proef op de som en swatchte ik beide paletten naast elkaar op mijn arm. Zie jij het verschil? De ene kant is het palette van Primark, de andere kant van Anastasia, maar welke kant is het?

PS...-Glow-Palette-Highlight-and-Sculpt-Cheek-Palette-review-swatches-Anastasia-Glow-Kit-Sun-Dipped-dupe-1

Links is de dupe, die van Primark! Ik had zo gehoopt dat ik kon zeggen dat er een flink verschil tussen de twee paletten zou zitten, maar je ziet het… bijna niets. De tweede kleur, bij Anastasia de ‘Summer’ is iets geler. De vierde kleur, bij Anastasia de ‘Moonstone’ is iets lichter. That’s it. Meer kan ik er niet van maken. Beide paletten werken gewoon prettig. Misschien dat het palette van Primark net wat fall-out heeft ten opzichte van die van Anastasia, maar dat is eigenlijk niet noemenswaardig. Ook blijven beide paletten de hele dag perfect op zijn plaats zitten. Dus ook qua houdbaarheid zijn beide paletten sterk.

Voor welk palette zou jij gaan? Heb jij nog goeie dupes?

De review van het Anastasia Glow Kit Sun Dipped palette, lees je hier.

Het PS… Glow Palette Highlight and Sculpt Cheek Palette is te koop bij Primark voor € 7,00.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

10 reacties

Francis | Mamazetkoers 10 augustus 2018 - 07:25

Leuk, nooit gedacht dat het verschil zo klein zou zijn.
Tip: je link naar je andere review doet het niet, kan ook aan mn telefoon liggen.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 10 augustus 2018 - 07:28

Oh super bedankt voor het melden! Ik heb het aangepast en hij doet er nu wel!😊

Reply
Nicole Orriëns 10 augustus 2018 - 08:37

Het doet zeker z’n naam eer aan. Het glowt ook echt zo te zien.

Reply
Balou 10 augustus 2018 - 08:40

Ik heb de Anastasia Glow kit – That Glow en echt i love it!

Reply
naomi 10 augustus 2018 - 09:13

Wat een mooi pallet ik kende het merk niet ga het zeker eens opzoeken

Reply
Laura | I scream beauty 10 augustus 2018 - 10:30

Fijne review! Die verschillen zo op het oog echt bijna niets!

Reply
Felice Veenman 10 augustus 2018 - 14:05

het ziet er allemaal heel mooi uit, zelf zou ik 100 jaar doen met zo’n doosje denk ik ( dus dan moet het er wel mooi uitzien 😉

Reply
Jouvence 10 augustus 2018 - 16:13

Fijne review heb je geschreven, ik vind de kleuren erg mooi, staan je goed!

Reply
Ingrid 10 augustus 2018 - 21:28

Wat een mooi palet. Mooie kleuren. En wat bijzonder dat er zo weinig verschil is

Reply
Mylou 15 augustus 2018 - 12:03

Yes, ik hou van goede dupes! Ziet er echt goed uit, mocht ik binnenkort bij de Primark komen dan neem ik hem zeker mee 🙂

Reply

Plaats een reactie