PS… Chocolate Cheek Palette review

door Daphne - verdraaid mooi
PS...-Chocolate-Cheek-Palette-review

Too Faced staat natuurlijk bekend om zijn chocoladepaletten. I Heart Makeup heeft ze al eens nagemaakt en nu is ook Primark aan de beurt. Ik test het PS… Chocolate Cheek Palette. De buitenkant heeft al een bekend frontje, maar zegt dat ook iets over de binnenkant?

PS...-Chocolate-Cheek-Palette-review-1

Het palette bevat twee blushes, één bronzer en één highlighter. Over de tinten zit een cellofaan. Wel zo veilig bij Primark, want je moet meestal flink je best doen om een palette te vinden die niet gebruikt is. Of het palette nou echt naar chocolade ruikt… Misschien heel erg in de verte als je de ietwat chemische lucht weg denkt. Verder zit het palette in een simpele kartonnen verpakking met magnetische sluiting.

Swatches

PS...-Chocolate-Cheek-Palette-review-3

PS...-Chocolate-Cheek-Palette-review-swatches

V.l.n.r.: Vanilla Cream, Chocolate Orange, Strawberry Melt, Milk Chocolate.

De swatches maken me niet erg enthousiast. Van de blushes en bronzer komt weinig kleur af en de highlighter glittert enorm.

Look

PS...-Chocolate-Cheek-Palette-review-look

Op de look hierboven draag ik als bronzer de Milk Chocolate, als blush de Chocolate Orange en als highlight de Vanille Cream.

Het swatchen van de kleuren maakte me niet enthousiast, maar gelukkig deden de kleuren het op mijn huid beter. Al blijft ‘vanilla cream’ heel glitterig, ook op mijn gezicht. Van deze highlight ben ik geen fan, want als je even aan je gezicht zit, is je hele wang een bowlingbal. De highlight en bronzer brengen makkelijk aan op de huid, maar je veegt ze ook makkelijk weg. Je moet dus een kei zijn om met je handen van je gezicht te blijven. Het feit dat ik weet dat de kleuren makkelijk weg vegen, verraden ook meteen dat ik er dus duidelijk geen kei in ben 😉 .

Voor de prijs is het een leuk palette om kleur in je gezicht te brengen, maar echt fan ben ik niet. Het PS… Chocolate Cheek Palette is te koop bij Primark voor € 5,00.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

7 reacties

Nicole Orriëns 10 juli 2018 - 08:58

Jammer dat het een beetje tegenviel. Anderzijds kun je voor de prijs misschien ook niet zo veel verwachten?

Reply
hippiemeisje: een persoonlijke blog 10 juli 2018 - 09:22

Als het dan wat tegenvalt, kan je voor die prijs toch niet sukkelen, denk ik dan! 😉

Reply
Jamey 10 juli 2018 - 09:38

Ik vind het wel een mooi pallet zeg! En zeker voor die prijsklasse

Reply
Manon 10 juli 2018 - 15:32

Jammer dat het een beetje tegenvalt. Het doosje ziet er al geinig uit in ieder geval met die chocoladelook!

Reply
Melissa 10 juli 2018 - 22:57

De prijs is niet heel duur. Wel jmmer dat hij wat tegen viel

Reply
Chantal 11 juli 2018 - 20:12

Wat een leuk palletje! Ik zou hem voor dat geld ook wel uit willen proberen. Super leuk met die hartjes.

Reply
Danielle 11 juli 2018 - 20:14

Leuke kleurtjes en de verpakking ziet er zo schattig uit! Jammer dat het product zelf niet helemaal is als verwacht maar moet zeggen dat je er op de foto’s toch schitterend uitziet hoor!

Reply

Plaats een reactie