ProNails Worth Collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pronails worth collection swatches

Waar het buiten steeds guurder wordt en de kachel steeds een graadje hoger gaat, is het ook de tijd van de prachtige, warme herfstkleuren in de natuur. Die spreken me dan weer wel enorm aan en daarom past de nieuwe herfst en wintercollectie van ProNails perfect bij me. Ik vertel je meer over de collectie en swatch twee van de zes nieuwe tinten. Bekijk daarom hier de ProNails Worth Collection swatches met de tinten Fresh Grace en Deeply Rooted. De andere swatches heeft ProNails zelf gemaakt en laat ik je hier ook zien.

pronails worth collection swatches-1

Bij de nieuwe Worth Collection vormen de kastanjebruine- en wijntinten de kern van de collectie. Deze keer geen klassiekers zoals zwart en donkerrood, maar juist kalmerende, zachte tinten. Daarom vind je hierin ook een frisse, lichte kleur en een nostalgische oudroze tint. Ik heb de kwaliteit van de Longwear Colour nagellak al eens getest. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.

262 Deeply Rooted

pronails deeply rooted swatch

De ProNails Deeply Rooted is een warme, chocoladebruine tint. Het is een tint die bij elke look past en kracht uitstraalt voor de zelfverzekerde vrouw.

263 Worth The Wait

ProNails Worth The Wait swatch

De ProNails Worth The Wait is een donkere mahoniehouten tint. Het lijkt op bordeauxrood, maar is net wat dieper qua kleur en neigt meer naar bruin. Een perfecte, warme en classy tint.

264 Authentic You

ProNails Authentic You swatch

De ProNails Authentic You lijkt qua ondertoon op de oudroze Nostalgic Rose, maar is net wat helderder en paarser van kleur.

265 Nostalgic Rose

ProNails Nostalgic Rose swatch

De ProNails Nostalgic Rose is een klassieke oudroze kleur, die elk jaar terugkomt in de herfst en is daarom ook een prachtige classy kleur. Past bij veel looks en bij een chique dinertje.

266 Fresh Grace

pronails fresh grace swatch

De ProNails Fresh Grace is een crèmekleur met een roze ondertoon. Deze zachte kleur kom je niet snel tegen in een herfstcollectie, maar past er wel goed bij. Het is namelijk een chique kleur, die naar mijn mening bij elke look en jaargetijde past.

267 Deliberate Blue

ProNails Deliberate Blue swatch

De ProNails Deliberate Blue is de wat koelere kleur uit de collectie door de marineblauwe tint.

Ik laat je hier de Longwear nagellak zien; een normale, langhoudende nagellak. Ga je liever voor de Sopolish Soak, waarbij de nagellak veertien dagen blijft zitten? Of ga je voor een gellak kleurengel, waarbij je nagels gegarandeerd voor een lange periode perfect in model blijven? Dan kun je gewoon dezelfde kleuren laten aanbrengen via een salon, want de collectie is ook in die varianten verkrijgbaar.

De ProNails Worth Collection kost € 14,95 per stuk. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. ProNails is 100% vegan, cruelty free en vrij van schadelijke ingrediënten.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 27 oktober 2020 - 20:51

Prachtige kleuren, ik ben vooral fan van Nostalgic Rose. Vind dat een prachtige kleur voor de herfst.

Reply
bychristiana 28 oktober 2020 - 08:10

Ik vind Nostalgic rose en Deliberate Blue erg mooi. Net weer even anders dan de klassieke oudroze en marineblauwe tinten.

Reply

Plaats een reactie