ProNails Longwear Colour review nail polish

door Daphne - verdraaid mooi
pronails longwear colour review nail polish-2

Afgelopen periode heb ik een nieuw nagellak merk ontdekt: ProNails. Het merk, dat vroeger Professionails heette, bestaat al meer dan 30 jaar en heeft haar sporen dan al wel verdiend in de beautyindustrie. Of het de sporen in mijn beauty stash verdient, ga ik testen en daarom lees je hier de ProNails Longwear Colour review met de tint 215 Purple Haze.

pronails longwear colour review nail polish

Het merk heeft niet alleen nagellak in het assortiment, maar uitgebreide productlijnen voor zowel hand- en nagel- als voetverzorging. De nagellakken kenmerken zich door de zwarte dop, de doorzichtige flacon en de gouden details. Hierdoor is de kleur direct zichtbaar, maar als je de naam wilt weten (zoals ik), dan vind je die aan de onderzijde van het flesje.

pronails longwear colour review nail polish-3

Het kwastje is breed en is aan het uiteinde ovaal. Zo kun je gemakkelijk, snel en vooral egaal je nagels lakken. Dit zijn echt mijn favoriete soorten kwastjes, ideaal!

pronails longwear colour review nail polish-1

Om optimaal te kunnen genieten van je nagels, kun je de ProNails nagellak het beste dragen in combinatie met de LongWear Start lak en Finish lak. Na het aanbrengen smelten die lagen namelijk samen om een sterke hechting te creëren, dankzij de unieke en vooral samenwerkende formules.

Review ProNails Longwear Colour

Ik heb zelf puur de kleur ontvangen en dus geen base- of top coat. Daarom kan ik het niet volledig eerlijk reviewen, maar ik ga je wel vertellen wat mijn ervaring is met puur de colour lak en wat daar de beloftes van zijn. Volgens ProNails heeft de kleur namelijk een indrukwekkende dekkracht, waardoor twee laagjes voldoende zou moeten zijn. Ook de houdbaarheid is langdurig en zou volgens het merk twee keer langer aanhouden dan welke klassieke nagellak ook.

pronails longwear colour review purple haze swatch-1

Ik zei het al toen ik je het kwastje liet zien, maar die is echt helemaal top! Zeker ook omdat deze nagellak onwijs snel droogt. Dan heb je geen tijd om te klungelen met je nagellak, maar die tijd heb je ook echt niet nodig. Verder is de kleur erg mooi en intens gepigmenteerd. Toch vind ik drie laagjes het mooist en het best dekkend, anders dan de geadviseerde twee laagjes. Ook met een andere base- en top coat blijft de nagellak onwijs goed zitten. Als je je nagellak eraf haalt, heb je het gevoel dat je een onwijze glitter nagellak eraf aan het halen bent. Met andere woorden: je moet veel moeite doen om de nagellak eraf te krijgen en dat zie ik als iets positiefs. Hoe moeilijker de nagellak eraf gaat, hoe beter de nagellak in de regel blijft zitten. Kortom: een blijvertje in mijn stash!

De ProNails Longwear Colour nail polish kost € 14,95 – 10 ml en is onder andere verkrijgbaar op pronailsathome.com. Wil je weten waar het dichtstbijzijnde fysieke verkooppunt is? Klik dan hier. ProNails is 100% vegan, cruelty free en vrij van schadelijke ingrediënten.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 13 juli 2020 - 07:55

Wat een onwijs gave kleur zeg! Weet je dat de eerste nagellak die ik ooit (heeeel lang geleden) voor mezelf kocht ook een paarse was;-)

Reply
Edith-Sofia 13 juli 2020 - 08:40

Wauw wat een gave kleur! Klinkt ook als een fijne nagellak. Ik heb nog een blauwe kleur staan van pronails, binnenkort maar eens uittesten.

Reply
Deb 13 juli 2020 - 20:52

Mooi kleurtje! Ik ken ProNails wel en heb er een paar kleurtjes van, maar helaas hoor je er vrij weinig over in Nederland.

Reply
Rachel Kromdijk 14 juli 2020 - 19:35

Wauw wat een mooie en intense kleur zeg, love it!

Reply

Plaats een reactie