Primark shoplog & try on oktober 2020

door Daphne - verdraaid mooi
primark shoplog en try on oktober 2020

Deze keer iets heel anders dan make-up en beauty, namelijk een Primark shoplog & try on video! Ik heb veel geshopt: truien, een rokje, een jas, veel schoenen, accessoires en meer. Ik vind het best spannend en ik merkte achteraf dat ik veel te snel kletste, sorry! Geef me vooral tips en adviezen en laat me zeker ook weten of je zulke video’s vaker zou willen zien. Veel kijkplezier!

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Nina 18 oktober 2020 - 21:01

Leuke items, en wat heb je een mooi figuur! Erg fijn ook dat je zo uitgebreid alles laat zien. Ik haal kledingstukken ook wel eens in meerdere kleuren als ze me goed bevallen, vooral met wat meer ‘basic’ kledingstukken. Shoplogs vind ik altijd leuk om te zien, maar een stash video zou denk ik ook heel leuk zijn ­čÖé

Reply
Boulevard Fashion 9 februari 2021 - 11:14

Wat een mooie items heb je geshopt!

Reply

Plaats een reactie