Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Multi Energiser review

door Daphne - verdraaid mooi

Volgens mij kunnen we allemaal wel eens een product gebruiken die sporen van vermoeidheid rondom de ogen tegen kan gaan. Ik heb van nature helaas donkere kringen, maar ook ik kan wel een extra oppepper gebruiken. Daarom test ik een roll-on oogcrème en lees je hier de Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Multi Energiser review.

Deze oogcrème gaat donkere kringen, wallen en overige sporen van vermoeidheid tegen. Ook bevordert het de wimpergroei dankzij de toevoeging van een cilbooster (+33% in 15 dagen!). 

Je gebruikt het door op het pompje te drukken voor een goede dosering van het product en rol dan van je binnenste ooghoek tot je buitenste ooghoek. Je kunt dit zowel onder het oog als over het bewegend ooglid doen. Als je ook de wimpergroei wilt bevorderen, let er dan op dat je het product ook bij de wimperaanzet aanbrengt. Je kunt het product tweemaal daags gebruiken. 

polaar icymagic instant eye contour multi energiser review ingredienten

Op de afbeelding hierboven vind je de volledige ingrediëntenlijst, waarvan 92% natuurlijke ingrediënten zijn. Ik licht de belangrijkste en degene die hoog in de lijst staan toe. De formule is verrijkt met Siberische Ginseng. Dat is een adaptogene plant met sterk geconcentreerde antioxidanten flavonoïden, die van nature te vinden is in de verre uithoeken van de Taïga. Het draagt bij aan de revitalisering, woning en verlichting van de oogcontour.

Na Aqua staat Butylene Glycol (2) is een textuurverbeteraar dat je huid in goede conditie houdt. Glycerin (3) werkt vochtinbrengend en verzacht en beschermt de huid. C15-19 Alkane (4) lost andere stoffen op. Coco-Caprylate (5) geeft je huid een glad en zacht gevoel. Pentylene Glycol (6) bevordert de stabiliteit van het product en hydrateert de huid. Acanthopanax Senticosus (eleuthero) Root Extract (7) verzacht de huid en houdt het in goede conditie. Acetyl Tetrapeptide-5 (8) kalmeert, verzacht en hydrateert de huid. Daarom werkt dit ingrediënt onder andere erg goed tegen wallen met vochtophoping. De formule is vrij van parabenen, alcohol of minerale oliën. 

Review Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Multi Energiser

Ik heb niet kunnen testen of mijn wimpers langer werden door het gebruik van deze oogcrème, omdat ik al standaard een wimperserum gebruik. Dus op dat gebied heb ik geen eerlijk beeld kunnen creëren. 

polaar icymagic instant eye contour multi energiser review ervaring

Meestal vind ik zo’n roll-on applicator niet heel hygiënisch, omdat je het toch rechtstreeks op je huid aanbrengt en zo bacteriën via de applicator terug in de verpakking gaan. Alleen dat is hier niet het geval. Je pompt namelijk een beetje oogcrème uit de flacon naar het bolletje en dat product breng je aan bij de huid rondom je ogen. Daarbij krijg je direct dat verkoelende gevoel door die koele bal.

De crème trekt snel in, hydrateert en verfrist. Daarnaast heeft het ook daadwerkelijk een verhelderend effect door een soort van reflecterende deeltjes. Zodra daar het licht op komt, vallen die donkere kringen minder op. Die van mij zijn erfelijk, dus daar kan geen crème tegenop, maar door het verfrissende en verhelderende effect draagt het wel positief bij aan het verbloemen ervan. 

De Polaar IcyMagic Instant Eye Contour Multi Energiser is verkrijgbaar bij beautytasting.com voor € 34,65 | 10 ml. Het is geschikt voor alle huidtypen, vegan en dermatologisch getest. Met de kortingscode VERDRAAIDMOOI20 ontvang je 20% korting op het gehele assortiment, ook op items in de sale. Daarnaast krijg je drie gratis samples bij iedere bestelling en ontvang je vanaf € 50 ook nog een gratis gift.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

5 reacties

bychristiana 23 april 2021 - 08:59

Lijkt me heerlijk! Ik ben ook heel trouw met het verzorgen van de oogcontouren, ik breng dagelijks crème aan en ik heb nu ook een heel fijn oogmasker van Sisley in gebruik.

Reply
Deb 23 april 2021 - 09:07

Zoals jij het omschrijft lijkt het me een heel fijn product. Zelf gebruik ik een roll-on oogcrème van Weleda, die bevalt me ook erg goed alleen vergeet ik het nog wel eens te gebruiken hihi.

Reply
Babs 23 april 2021 - 13:57

Wat apart dat dit product ook je wimpergroei stimuleert! Zo een koel bolletje is zeker fijn, vaak leg ik het in de zomer ook in de koelkast, heel verfrissend!

Reply
theNextG1rl 25 april 2021 - 11:54

Deze ziet er leuk uit, ik ga hem toch maar eens op mijn wishlist schrijven, al vind ik hem wel aan de dure kant… Goed dat je een kortingscode hebt, ik ga hem onthouden 😉

Reply
Tessa 25 april 2021 - 16:57

Dit klinkt als een product dat echt wat voor mij is

Reply

Plaats een reactie