poeder, bronzer en lipgloss review | Ecocera Glamfox

door Daphne - verdraaid mooi
glamfoxbeauty-review

De hete zomerdagen zorgen voor bezwete gezichten en wegsmeltende make-up. Een manier om je make-up iets langer op mijn plek te houden is natuurlijk poeder. Alleen een zomerse look is niet compleet zonder glans op je gezicht, die je kan creëren met een glanzende bronzer. Als finishing touch kun je de look afmaken met een zomerse gloss. Klinkt goed toch? Om de daad bij het woord te voegen, ga ik dit direct testen met de Ecocera Rice Pressed Powder, Ecocera India Bronzer en de Glamfox Fleurissant Lipgloss.

Ecocera Rice Pressed Powder review

ecocera-rice-pressed-powder-review-1

Ik heb een hele lichte huid en daarom zijn de lichtste poeders van veel merken alsnog te donker. Daarnaast zorgen veel poeders voor een ‘afgepoederd gezicht’ gevoel en voel je het dus echt zitten. Daar houd ik niet van. Met andere woorden: een poeder moet wel van hele goede huize komen, wil die aan mijn eisen voldoen. De Ecocera Rice Pressed Powder ga ik een kans geven en hopelijk komt de poeder door de test!

ecocera-rice-pressed-powder-review

Het doosje wordt geleverd in een kartonnen omhulsel. Het doosje zelf is wit met aan de bovenkant het appeltjesgroene logo van Ecocera en sluit met een kliksluiting. Aan de binnenzijde vind je behalve het poeder, ook een puff en een spiegel. De ideale combinatie om de poeder mee te nemen in je tas, zodat je je make-up tussendoor nog wat bij kunt werken.

ecocera-rice-pressed-powder-review-2

De formule van de poeder is gebaseerd op een rijstzetmeel dat al eeuwen in de huidverzorging wordt gebruikt. In de oude Ayurvedische geneeskunde stond het bekend als een verzachtende formule voor huidontstekingen.

Volgens Ecocera geeft deze poeder de huid zijdezachtheid. Het absorbeert overtollig talg, geeft een langdurig mat effect en zorgt voor een mooie en gezonde uitstraling. Je gezicht zou er tot 16 uur fris en stralend uit zien. Verder belooft het merk dat het een licht en transparant poeder is, die de huid niet wit maakt. Het egaliseert de teint en veroorzaakt geen irritatie of droogheid.

ecocera-rice-pressed-powder-swatch-review

Ik heb flink mijn best moeten doen om deze swatch aan je te kunnen laten zien. De belofte dat het dus een transparant poeder is, die de huid niet wit maakt, kunnen we direct afvinken. Dat klopt! Verder voelt het poeder al erg zacht aan.

ecocera-rice-pressed-powder-review-look

Hierboven vind je de foto waarbij ik de poeder over het gehele gezicht heb aangebracht. Het verschil tussen ‘voor’ en ‘na’ vastleggen op een foto is lastig, vandaar alleen de ‘na’ foto. Nieuwsgierig naar de ‘voor’ situatie? Bekijk dan elke andere foto op mijn site. 😉 Ik ben eerlijk gezegd steil achterover geslagen door dit poeder. Heb ik nou echt een poeder gevonden die ik niet voel zitten?! Het matteert de huid mooi, zonder een witte waas achter te laten. Ook egaliseert het de huid mooi en dat is vooral te zien rondom mijn neus. En het voornaamste: ik krijg geen droog gevoel van deze poeder, yeah!

De Ecocera Rice Pressed Powder is te koop voor € 15,95 – 10 gram.

Ecocera India Bronzer review

Ecocera-india-bronzer-review-1

Ik gebruik vaak matte bronzers. Alleen tijdens hete zomerdagen waarbij je je gezicht afgepoederd hebt tegen het glimmen van het transpireren, vind ik het juist mooi om glans terug te brengen in mijn look. Niet alleen een highlighter, maar ook een glanzende bronzer is daarom een goede optie. Daarom ga ik de Ecocera India Bronzer testen.

Ecocera-india-bronzer-review

De verpakking is simpel, maar makkelijk. Als je meerdere bronzers van dit merk hebt, zie je door het transparante doosje namelijk direct welke je vast hebt. Het sluit met een lichte kliksluiting.

Ecocera-india-bronzer-review-2

Deze bronzer is gemaakt op basis van 100% natuurlijke ingrediënten en is volledig vegan. De formule is natuurlijk en ecologisch op basis van walnoothout extract. Verder is het verrijkt met zonnebloemolie, carnaubawas, vitamine E en minerale pigmenten met een subtiele geur van witte thee. Deze bronzer zou volgens Ecocera de huid zijdezacht laten aanvoelen en geen droogte of irritatie veroorzaken.

Ecocera-india-bronzer-swatch-review

De swatch is zo krachtig en mooi! Links zie je de harde swatch en rechts heb ik het product geblend. Zie je die prachtige goudbruine glans?!

Ecocera-india-bronzer-review-look

Ik heb de bronzer aangebracht onder mijn jukbeenderen richting de appeltjes van mijn wangen, bij de haargrens en kaaklijn. Ik vind de kleur een goede match bij me. Het geeft een natuurlijke en frisse look door het glowy effect. Verder blend het heel makkelijk en heb je maar weinig product nodig voor dit resultaat. Doordat ik het geblend heb richting de appeltjes van mijn wangen, mis ik in deze look de blush niet. Als je trouwens een wat meer getinte huid heb dan ik, dan kan deze bronzer voor jou misschien juist een highlighter zijn.

De Ecocera India Bronzer is te koop voor € 17,95 – 10 gram. Is deze tint geen match voor je? Bekijk dan de andere drie bronstinten van dit merk.

Glamfox Fleurissant Lipgloss review

Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-review

Vroeger was ik verslaafd aan lipgloss. Ik had het altijd bij me en werkte het non-stop bij. Tegenwoordig draag ik het gek genoeg vrijwel nooit meer, terwijl ik die prachtige glans nog steeds prachtig vind. De voornaamste reden is wel dat lipstick vaak langer blijft zitten. Al zou dat met deze lipgloss ook het geval zijn. Een goed excuus om de Glamfox Fleurissant Lipgloss in de tint Rose Flower eens te testen!

Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-review-3

Hoe mooi is deze lipgloss?! Bijna zonde om open te maken en te gebruiken. De lipgloss bevat 24K goud poeder om een glanzend en kristalachtig uiterlijk te creëren.

Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-review-2

Op de bodem van de lipgloss vind je een echte bloem. Dit geeft een chique en romantisch effect. Natuurlijk hoop ik dat de lipgloss van goede kwaliteit is, maar stiekem wil ik het puur al in mijn stash hebben voor het uiterlijk van het product! Het staat zo onwijs leuk op mijn beautytafel! 
Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-review-4

De lipgloss bevat een simpele sponsapplicator die redelijk dun is. Zo kun je gemakkelijk en zonder knoeien in je mondhoeken komen.

Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-review-1

 

De lipgloss bevat Volufiline. Dit is een beroemd Frans patent ingrediënt om een plumping-effect te creëren. Het is gemaakt in Korea en voldoet aan de volgende normen: CGMP en ISO22716. Voor meer informatie over de normen, kun je het beste even Googlen.

De kleur van de lipgloss verandert van helder naar roze na het aanbrengen op de lippen. Het is afhankelijk van de temperatuur en de pH waarde van de lippen welke kleur het exact verandert. Verder zou de lipgloss volgens Glamfox lang blijven zitten en niet opnieuw aangebracht moeten worden na het eten of drinken. Verder zou de lipgloss droge lippen hydrateren door een dikke beschermlaag op de lippen te vormen, gemaakt van plantaardige olie (zonnebloem- en jojobaolie) en een patent ingrediënt (AQUAXYL)

Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-swatch-review

De swatch laat de prachtige glans van de lipgloss al zien. Gek genoeg plakt het niet op mijn arm. Ik ben benieuwd naar de tint op mijn lippen, dus we kijken snel verder!

Hieronder zie je twee close-up foto’s van mijn lippen. De eerste foto is enkele minuten na het aanbrengen van de gloss gemaakt en de tweede foto drie uur later na het eten van vet voedsel.

Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-swatch-review-1Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-swatch-review-2

Bij vet eten verdwijnen veel soorten lipsticks en lipglossen. Hier verdwijnt de glans wel, maar de kleur is nog duidelijk zichtbaar. Daar verbaas ik me enorm over voor een lipgloss!

Glamfox-Fleurissant-Lipgloss-rose-flower-review-look

Ik denk dat ik de liefde voor lipgloss weer terug gevonden heb. Het is een draagbare kleur die je snel aanbrengt. Verder blijft de gloss goed zitten en voelen de lippen gehydrateerd aan, zonder dat je plaklippen krijgt. Vooral dat laatste vind ik erg bijzonder voor een lipgloss. Ik kan alleen niet zeggen dat ik het idee heb dat ik plumping lippen krijg. Naar mijn gevoel zien ze er nog hetzelfde uit. Al met al: een beauty om te zien als flacon zijnde en een beauty op mijn lippen!

De Glamfox Fleurissant Lipgloss is verkrijgbaar in vijf tinten en kost € 14,95.

Welk product zou jij uit willen proberen?

glamfoxbeauty-review-1

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

9 reacties

Alexandra 23 augustus 2019 - 17:18

Make up ziet er prachtig uit. Ik kom niet verder dan oogpotlood en mascara en met het warme weer alleen mascara want anders heb ik altijd vlekken. Lijkt me wel een fijn merk.

Reply
Tessa 23 augustus 2019 - 18:21

de verpakking van de lipgloss is echt super mooi

Reply
Angela | ilovebudgetmakeup.nl 24 augustus 2019 - 23:00

Ik zag dit merk inderdaad al overal voorbij komen!
Ik ben voornamelijk benieuwd naar de poeder, een gloss gebruik ik toch niet.

Reply
Melanie Hoogvliet 25 augustus 2019 - 08:28

Wat een prachtige lipgloss dat is echt mijn favoriet!

Reply
Nicole Orriëns 25 augustus 2019 - 10:35

Het poeder ziet er inderdaad prima uit, dat had ik niet gedacht omdat het er zo wit uitziet in het doosje!

Reply
Lindy 26 augustus 2019 - 03:26

Wat een gave producten! Mooie foto’s ook!

Reply
Marcelina de Boer 26 augustus 2019 - 19:09

Van dat laatste merk heb ik een lipstick geloof ik. Of hij lijkt er heel erg op. Ik heb hem via ConveyBeauty en er zit ook een bloem in. Die witte poeder is echt mega goed zeg. Het staat je prachtig! 🙂

Reply
Marcelina de Boer 26 augustus 2019 - 19:10

Van dat laatste merk heb ik een lipstick geloof ik. Of hij lijkt er heel erg op. Ik heb hem via ConveyBeauty en er zit ook een bloem in. Die witte poeder is echt mega goed zeg. Het staat je prachtig in ieder geval! 🙂

Reply
Manon 28 augustus 2019 - 21:45

De bronzer is voor mij iets te, maar de andere twee producten lijken me erg fijn!

Reply

Plaats een reactie