Pink Gellac x LOAVIES Island Rhythm swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac x LOAVIES swatches Island Rhythm review

Heb je zin om komende zomer te flaneren over de boulevard en te schitteren op het strand met dé perfecte look? Dan is de nieuwe collab van Pink Gellac met LOAVIES echt perfect voor jou! Dankzij de drie limited edition gellak kun jij je swimwear namelijk perfect met elkaar laten matchen. Ben je benieuwd naar de limited edition collectie? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac x LOAVIES Island Rhythm set swatches.

De collectie bestaat uit drie losse tinten die je individueel kunt shoppen, als set in een geweldige toilettas of als starterset compleet met lamp en alle musthavens voor een perfecte manicure.

Island Rhythm Set 

In de Pink Gellac x LOAVIES Island Rhythm collectie kun je je laten betoveren door levendige kleuren die geïnspireerd zijn op de energie van tropische eilanden. Tropische vibes ontmoet elegantie; dat is de basis voor deze collectie.

Pink Gellac x LOAVIES Island Rhythm set review

In de Island Rhythm Set vind je in een geweldige toilettas de drie limited edition kleuren uit de collectie, nagelstickers en een giftvoucher, waarmee je jouw zwemkleding met korting kunt shoppen. De zilveren en gouden nagelstickers zijn in de vorm van onder meer een zeester, schelpen en een krab. Verder heeft de buitenzijde van de paars gekleurde toilettas designs van schelpen. Kortom: helemaal in thema!

De Pink Gellac Island Rhythm set heeft een waarde van € 53,00, maar shop je voor € 39,00.

405 Serene Sands

pink gellac 405 serene sands swatch island rhythm set review pink gellac x loavies

De Pink Gellac 405 Serene Sands is een subtiele, licht transparante tint met een gele ondertoon. Bij slechts één laagje is de dekking nog licht, maar je kunt een meer dekkend resultaat creëren als je twee of meer laagjes aanbrengt. Deze tint past bij elke outfit en elke zomerse gelegenheid.

406 Exotic Lime

pink gellac 406 exotic lime brush swatch island rhythm set review pink gellac x loavies

De Pink Gellac 406 Exotic Lime is een lichtgroene tint met een subtiele, metallic finish en een gele ondertoon. Met de zon op je nagels valt deze tint enorm op en laat het je manicure letterlijk stralen.

pink gellac 406 exotic lime swatch island rhythm set review pink gellac x loavies

407 Paradise Purple

pink gellac 407 paradise purple swatch island rhythm set review pink gellac x loavies

De Pink Gellac 407 Paradise Purple is een warme paarse tint met een creamy finish. Het is de perfecte kleur om je look en nagels te accentueren met een vleugje tropische uitstraling. Hierdoor is de tint volgens Pink Gellac ook perfect voor je teennagels.

Pink Gellac x LOAVIES Compact Set Island Rhythm 

Naast de complete set in een bijpassende toilettas, kun je ook een starterset shoppen die speciaal voor de collab geïntroduceerd is. Dit zit er in de starterset:

Pink Gellac x LOAVIES Island Rhythm starter set review

  • Compact LED lamp in de kleur Peach
  • Prep booster 15 ml
  • Base coat 15 ml
  • Shine top coat 15 ml
  • Kleur 407 Paradise Purple
  • Vijl en bokkenpootje
  • Remover wipes 10 stuks
  • Cleaning wipes 10 stuks
  • Stickervet 
  • Giftvoucher LOAVIES

In deze set zit alles wat je nodig hebt om te starten met gellak. Wat mij betreft is de zomer hét perfecte moment om te beginnen met gellak, omdat je met stralend weer wel wat beters te doen hebt dan je druk te maken over je nagels. Je kunt ongestoord een duik nemen in de zee en dobberen in het zwembad zonder dat je nagellak gaat chippen. Daarbij kun je direct na het aanbrengen van de gellak zo’n duik nemen en hoef je niet veel te lang te wachten voor die irritante nagellak eindelijk uitgehard is. 

Pink Gellac x LOAVIES Island Rhythm nail art stickers starter set review

Eenvoudig gellak aanbrengen

Het aanbrengen van Pink Gellac is heel eenvoudig. Bereid je nagels voor door je nagels te vijlen (ook op de nagelplaat zelf!), nagelriemen terug te duwen en te ontvetten. Breng dan de Prep Booster aan die je 30 seconden kan laten drogen aan de lucht. Pas dan heb je de lamp nodig voor het aanbrengen van de Base Coat. Let hierbij op dat je afstand houdt van je nagelriemen, zodat je manicure niet kan gaan liften nadien. Laat het 60 seconden uitharden onder de lamp en breng dan je kleur aan. Ik breng altijd zeker twee laagjes kleur aan en laat het ook weer 60 seconden uitharden. Daarna zijn je nagels, net als bij de base coat, nog plakkerig. Dat hoort zo voor de hechting van de volgende stap. Breng tot slot de Top Coat aan en breng je nagels weer 60 seconden onder de lamp. Laat je nagels dan twee minuten afkoelen en verwijder dan wél de plaklaag met de Cleaner. Wil je de uitgebreide stappen goed doornemen? Ook voor het verwijderen van de gellak? Lees dan hier de uitgebreide review terug.

De Pink Gellac Soft Symphony collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl. Losse flesjes shop je voor € 16,00 per stuk | 15 ml. De complete set met de drie tinten en het toilettasje shop je voor € 39,00 en de starterset kost € 59,00. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Pink Gellac x LOAVIES Island Rhythm starterset review

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie