Pink Gellac Wild Portraits swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Wild Portraits swatches

De herfst is hét seizoen als het gaat om een kleurrijke natuur met prachtige, diepe en vooral warme tinten. Net als de nieuwe collectie van Pink Gellac, waarbij de kleuren een weerspiegeling zijn van de natuur. Alleen wel met een gewaagde touch. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Wild Portraits swatches.

Pink Gellac Wild Portraits collection swatches

De collectie kun je weer net als altijd in stijl ontvangen dankzij de Collection Box. Alle tinten van de collectie kun je in zowel het design van de box als op de doppen van alle tinten terugvinden. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken. 

Pink Gellac 379 terra orange swatch kwastje brush Wild Portraits collectie review swatches

376 Plumberry Pink

Pink Gellac 376 plumberry pink look swatch Wild Portraits collectie review swatches

De Pink Gellac 376 Plumberry Pink is een helderroze kleur met shimmers en holografische minivlokken die deze tint extra speciaal maken. Het had net zo goed een prachtige, zomerse kleur kunnen zijn, maar juist in deze tijd is de kleur van een prachtige, bloeiende bloem extra mooi. Met mijn favoriete V.I.P. 2 collectie van Pink Gellac nog fris in het geheugen, wist ik direct dat dit mijn favoriet zou zijn.

Pink Gellac 376 plumberry pink swatch Wild Portraits collectie review swatches

377 Velvet Green

Pink Gellac 377 velvet green look swatch Wild Portraits collectie review swatches

De Pink Gellac 377 Velvet Green is een frisse, groene kleur met een shimmer finish. Juist in de herfst valt dankzij die vallende bladeren het constante groene gras extra op; net als deze kleur.

Pink Gellac 377 velvet green swatch Wild Portraits collectie review swatches

378 Ginger Gold

Pink Gellac 378 ginger gold look swatch Wild Portraits collectie review swatches

De Pink Gellac 378 Ginger Gold is een shimmer, brons-gouden tint en tegelijkertijd een combinatie van meerdere kleuren, zoals rood. Het is de kleur van de lucht op een heldere herfstavond met zonsondergang. Echt een speciale tint!

Pink Gellac 378 ginger gold swatch Wild Portraits collectie review swatches

379 Terra Orange

Pink Gellac 379 terra orange swatch Wild Portraits collectie review swatches

De Pink Gellac 379 Terra Orange is een, zoals de naam al zegt, terracotta oranje kleur met een crème finish. Qua finish is het de meest neutrale kleur van de collectie, maar dankzij de kleur blendt het tegelijkertijd perfect samen met de andere tinten.

380 Blushed Gold

Pink Gellac 380 blushed gold look swatch Wild Portraits collectie review swatches

De Pink Gellac 380 Blushed Gold is een milky nude tint met golden fakes in verschillende vormen en maten. Het is dan ook een elegante kleur met een glamour touch. Echt schitterend; letterlijk en figuurlijk!

Pink Gellac 380 blushed gold swatch Wild Portraits collectie review swatches

In de Wild Portraits collectie komt gedurfd en elegant samen. Juist omdat deze collectie niet uitsluitend typische herfstkleuren heeft, spreekt het me enorm aan. Ik lette zelf toch al niet echt op wat typische modekleuren zijn, maar meer waar ik op het moment zelf zin in heb. En daar past Wild Portraits perfect bij; lekker doen wat je wilt. Zolang jij je er maar fijn en zelfverzekerd bij voelt.

Pink Gellac fine liner nail art brush

Deze collectie zit vol met speciale finishes en is dan ook perfect voor schitterende nail-art looks. Wist je dat Pink Gellac verschillende penselen in het assortiment heeft? Zoals deze ‘Fine Liner’ Die dankzij haar onwijs dunne tip perfect is voor de meest precieze nail-art creaties. Je shopt hem voor € 10,00.

Pink Gellac fine liner nail art brush penseel

De Pink Gellac Wild Portraits collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De Collection Box, waarin de volledige, vegan collectie zit, shop je voor € 69,00. De gellak is HEMA free.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Pink Gellac Wild Portraits collection box swatches

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie