Pink Gellac Vita Primer & Vita Base review

door Daphne - verdraaid mooi

Pink Gellac komt met een nieuwe Primer en Base, die door de toevoeging van diverse vitamines de groei van de natuurlijke nagel bevordert. Daarnaast is het volgens het merk een goede keuze voor broze nagels. Ik vertel je er alles over en geef je mijn mening. Daarom lees je hier de Pink Gellac Vita Primer & Vita Base review.

Vita Primer

pink gellac vita primer review

De Pink Gellac Vita Primer stimuleert de groei van de natuurlijke nagels door de toegevoegde vitamine B5 en E. Daarnaast zorgt het er natuurlijk nog steeds voor dat door gebruik van de primer de gellak beter aan je nagels hecht. Het grote verschil in gebruik, ten opzichte met de normale primer, is dat je deze primer 30 seconden moet uitharden onder de LED lamp en dus niet aan de lucht.

pink gellac vita primer review-1

Daarnaast lijkt de textuur ook net wat dikker te zijn en daarom minder waterig. Let op dat je de primer alleen aanbrengt op de toppen van je nagels en niet over je gehele nagels. Anders zal het verwijderen van de gellak te moeilijk gaan.

Vita Base

pink gellac vita base review

Net als de Vita Primer, bevat ook de Pink Gellac Vita Base vitamine B5 en E die de groei van je natuurlijke nagels stimuleren. Na de Vita Primer, breng je een dun laagje van de Vita Base aan over je gehele nagels (maar niet te dicht bij je nagelriemen!) en laat het voor 30 seconden uitharden onder de LED lamp. Heb je flexibele of erg broze nagels? Breng dan nog een tweede laagje aan voor meer stevigheid aan je natuurlijke nagels. De Vita Base doet me trouwens onwijs denken aan de Base2 van Pink Gellac, omdat dat lakje ook vitamine B5 en E bevat.

Pink Gellac Vita Primer & Vita Base review

Ik merk in gebruik niet veel verschil ten opzichte van de normale primer en base coat. Als ik zou moeten kiezen, dan zou ik toch voor deze variant gaan door de verzorgende ingrediënten. Al lijkt qua base coat mij de Base2 dus ook een goede keuze.

De Vita Primer en -Base zijn verkrijgbaar voor € 15,00 per stuk | 15 ml. Je kunt ze ook als set kopen voor € 25,00 op pinkgellac.nl. Heb jij deze nieuwe lakjes al gespot?

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar diverse kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

bychristiana 24 oktober 2020 - 12:42

Oh ik gebruik zelden een basecoat (geen zin….) en dat is echt slecht van mij. Ik draag namelijk heel graag en vaak rode nagellak dus mijn nagels verkleuren daardoor wel.

Reply
Deb 27 oktober 2020 - 20:52

Fijn dat Pink Gellac dit soort producten ook op de markt brengt. Toch beter voor je nagels dan een gewone gel base en primer.

Reply

Plaats een reactie