Pink Gellac Valentine’s Kit swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac valentine's kit review

Nog op zoek naar je Valentijntje? Ik heb hem voor je gevonden! Pink Gellac heeft namelijk een limited edition Valentine’s Kit uitgebracht met kleuren en nagelstickers om verliefd op te worden. Of om met een perfect verzorgde manicure op date te gaan. Dat kan natuurlijk ook. 😉 Ik laat je de kit zien en wat simpele nail art ideeën die je gemakkelijk met een cocktailprikker kunt namaken. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Valentine’s Kit swatches.

pink gellac valentine's kit review inhoud

In de set vind je vier items, namelijk:
– Nail art stickers
– 121 French Pink 15 ml
– 270 Florida Pink 15 ml
– 108 Lady In Red 15 ml 

pink gellac valentine's kit review kwast brush

Die laatste tint kwam me van naam bekend voor, ondanks dat ik de gellak nog niet had. Ruim twee jaar geleden bracht Pink Gellac namelijk een limited edition puzzel uit met 1.000 stukjes waar mijn vriend en ik uren boven hebben gehangen. En die was gebaseerd op de kleur 108 Lady In Red. Zoveel verschillende tinten rood… Phoe dat was zweten. 😉

Nail art stickers

pink gellac valentine's kit nail art stickers review

Hoe onwijs schattig zijn deze stickers?! Sommige nail art stickers kunnen nogal kitcherig of kinderlijk overkomen, maar dat is hier wat mij betreft echt niet het geval! Ik vind juist die subtiele stickers met die hartjes ongelofelijk leuk. Ook buiten Valentijn om trouwens!

pink gellac valentine's kit nail art kit review

Je brengt de sticker aan op de gewenste plek op je nagel na het uitharden van je laatste kleurlaag. Druk voorzichtig aan, breng daarna een top coat aan zoals gewoonlijk en laat het 60 seconden uitharden. Zo is nail art wel héél makkelijk! Ik raad je trouwens aan om de sticker te pakken met een pincet, zodat je de positie van de sticker veel beter in de hand hebt zo.

Simpele Valentijn nail art

Ik heb met de drie tinten vijf verschillende nail art designs gemaakt die je zelf gemakkelijk kunt namaken. Het enige wat je nodig hebt is een cocktailprikker en juist dat laagdrempelige vind ik hier leuk om te laten zien. Als je helemaal voor gemak wilt gaan, dan kun je het natuurlijk houden op de nail art stickers.

pink gellac valentine's nail art review

Bij de drie nail art designs hierboven heb ik twee tinten gebruikt, namelijk 121 en 108:

  • Links: als basis 121 en het hart in 108
  • Midden: als basis 121 en als een variatie op de klassieke French manicure nummer 108 op het uiteinde van de nagel.
  • Rechts: als basis 108 en als een soort ombre effect meerdere laagjes van nummer 121.

pink gellac valentine's valentijn nail art review

Bij de twee nail art designs op bovenstaande afbeelding heb ik twee tinten gebruikt, namelijk 270 en 108.

  • Links: 108 als basis en de stippen met nummer 270.
  • Rechts: 270 als basis en met nummer 108 twee hartjes.

De Pink Gellac Valentine’s Kit is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 25,00.

pink gellac valentine's kit review kleuren

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie