Pink Gellac V.I.P. 2 collection swatches | met tools & cuticle oil

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac v.i.p. 2 collection swatches review

Zeg je Daphne, dan zeg je roze. Of zoals mijn vriend het zegt: komt ze weer met d’r roze… Met de nieuwste Pink Gellac collectie waan ik me dan ook echt in pink heaven, want WAUW! Gewoon een collectie met vijf verschillende kleuren roze. Een van de kleuren heb ik natuurlijk gelijk aangebracht en volgens mijn vriend (die, zoals je merkt, niet zoveel heeft met roze 😉) geef ik ongeveer licht in het donker, maar I LOVE IT! Scroll snel verder om de Pink Gellac V.I.P. 2 swatches te bekijken. Ook laat ik je in dit artikel wat nieuwe Pink Gellac tools zien én de nieuwste Cuticle Oil.

pink gellac v.i.p. 2 collection swatches review colour box

Natuurlijk vind je in het design van de dop weer alle vijf de tinten terug en kun je de collectie volledig in stijl ontvangen met de prachtige Colour Box, die aan de binnenzijde een hartjes-design heeft. Hoe zoet?!💖 Wat gelukkig niet veranderd is, is het fijne Pink Gellac kwastje: een breed kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

pink gellac v.i.p. 2 collection swatches review kwastje penseel

Pink Gellac nail care tools

Als je net als ik al heel wat leuke Pink Gellac tinten verzameld hebt, dan is het erg leuk om de tinten te swatchen op de Color Pops Ring of Color Wheel. Ook is het een handige tool om te oefenen met nail art. 

pink gellac nail care tools color pops ring wheel

Een tijdje terug liet ik de neutrale Color Pops Ring al zien, maar het merk heeft nu ook een variant met een ovalen en stiletto nagelvorm. Op de staaltjes vind je weer een schrijfvlak, waar je het kleurnummer kan opschrijven. De ring kun je gemakkelijk openen en sluiten, zodat je er simpel een staaltje uit kunt halen.

Naast de Ring, is het Color Wheel in een nieuw jasje gestoken mét een nieuwe kleur: nude. Ook daar kun je je kleuren op swatchen en oefenen met gellak. Persoonlijk vind ik de Ring gemakkelijker werken, omdat je dan slechts één nagel voor je neus hebt. 

De Color Wheel is € 4,00 en de Color Pops zijn beide € 8,00.

339 Ballerina Pink

pink gellac 339 ballerina pink swatch review v.i.p. 2 collection vip 2

De Pink Gellac 339 Ballerina Pink is de meest neutrale tint van de collectie. (We beginnen rustig…😉) Ik vind de formule enorm veel weg hebben van de Rubber Base Cover collectie, omdat die ook bij het eerste laagje doorzichtig is. Daarom heb ik ervoor gekozen om ook maar één laagje aan te brengen, zodat je het effect goed ziet. Daardoor is het gelijk een perfecte tint als basis voor je French Manicure.

340 Sweet Pink

pink gellac 340 sweet pink swatch review v.i.p. 2 collection vip 2

De Pink Gellac 340 Sweet Pink is een zoete, roze tint met een koele ondertoon en een creamy finish. Zo draag je wel roze op je nagels, maar is het alsnog niet heel opvallend. Al heeft het natuurlijk wel de kleur van de meeste mierzoete, roze snoepjes, dus je ogen worden er gewoon nog naar toe getrokken. 😉 Het is trouwens bizar goed gepigmenteerd en daarom is de textuur net wat dikker.

341 Watermelon Pink

pink gellac 341 watermelon pink swatch review v.i.p. 2 collection vip 2

De Pink Gellac 341 Watermelon Pink is een verfrissende roze tint met een creamy finish. Hij is niet extreem fel of opvallend, maar toch een hele mooie, zomerse en vrolijke tint.

342 Ruby Pink

pink gellac 342 ruby pink swatch review v.i.p. 2 collection vip 2

De Pink Gellac 342 Ruby Pink is een intense, neonroze kleur en mijn favoriet uit de collectie. Het is zo’n dieproze tint, dat het ook wat rode ondertonen heeft. Ik draag hem nu ook op mijn nagels en iedere keer als mijn oog er op valt (en dat is best vaak met zo’n felle tint 😉) krijg ik de zomer in mijn bol. Goed om te weten: volgens Pink Gellac kan de kleur na het uitharden tijdelijk wat donkerder kleuren door de neon pigmenten, maar na het aanbrengen van de top coat trekt dat na een uur ongeveer vanzelf weg. Ik heb trouwens niet het idee dat ik dat effect had.

343 Sapphire Pink

pink gellac 343 sapphire pink swatch review v.i.p. 2 collection vip 2

De Pink Gellac 343 Sapphire Pink is een pittige, roze tint met een paarse ondertoon en een creamy finish. Ook heerlijk fel, maar net wat vuriger dan Ruby Pink.

Of je nu van fluoriserend neon of wat subtielere, zachtroze tinten houdt; je kunt echt je hart ophalen als pink lover bij deze collectie. Het zal je dan ook niet verbazen dat deze collectie echt op mijn lijf geschreven is en ik geen negatieve feedback heb. Deze collectie is simpelweg GE-WEL-DIG!

pink gellac v.i.p. 2 collection swatches colour box

De Pink Gellac V.I.P. 2 collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 75,00. De gellak is HEMA free.

Pink Gellac Cuticle Oil Jojoba | € 7,00 – 15 ml

Ik heb al vaker Cuticle Oil’s laten zien van Pink Gellac, maar het merk heeft er een nieuwe variant bij die verrijkt is met jojoba olie. Als je dan toch net een mooie manicure hebt, neem dan gelijk je nagelriemen mee. Gehydrateerde en verzorgde nagelriemen staan toch net wat verzorgder én zorgen ervoor dat je manicure extra lang mooi blijft. Masseer de olie na het aanbrengen wat in de huid, waarna het ook snel in de huid trekt.

Het bevat maar drie ingrediënten: Paraffinum Liquidum (1) verzacht de huid, helpt de schadelijke effecten van extreme factoren op de huid te vermijden en lost andere stoffen op. Vitamine E (2) verzorgt en hydrateert de nagelriemen. Jojoba olie (3) kalmeert en voedt de beschadigde huid. 

pink gellac cuticle oil jojoba review inci ingredienten

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Deb 28 maart 2022 - 21:41

Prachtige collectie is dit 💗! Perfect voor wie 24/7/365 roze op haar nagels wil dragen. Prachtige swatches heb je ook gemaakt!

Reply
bychristiana 29 maart 2022 - 10:39

Ik vind sweet pink erg mooi! Ballerina pink vind ik zelf meer een basecoat, dat herinnert me er direct aan dat ik gauw eens een basecoat moet aanschaffen, zeker omdat ik vrijwel altijd rode nagellak draag.

Reply

Plaats een reactie