Pink Gellac Urban Elegance swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac urban elegance swatches

Bij Pink Gellac hoef je niet te wachten tot de lente voor nieuwe, want het merk brengt gewoon een pre-spring collectie uit. Hierin komen stijl en zelfexpressie samen in de meest verfijnde vorm. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Urban Elegance swatches.

pink gellac urban elegance collection swatches review

De collectie kun je weer net als altijd in stijl ontvangen dankzij de Collection Box. Alle tinten van de collectie vind je terug in zowel het design van de box als op de doppen van alle tinten. Dat maakt het ook een leuke giftset voor bijvoorbeeld een vriendin. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

pink gellac kwast brush urban elegance collection swatches review

Swatches Urban Elegance

In de nieuwe collectie vind je vijf kleuren die moeiteloos de overgang maken van edgy naar high-end chic.

390 Chilled Lime

pink gellac 390 chilled lime swatch urban elegance collection review

De Pink Gellac 390 Chilled Lime is een verkwikkende, levendige lichtgroene tint met een vleugje frisheid en creamy finish. Daarom heeft het ook een koele ondertoon.

391 Soft Sage

pink gellac 391 soft sage swatch urban elegance collection review

De Pink Gellac 391 Soft Sage is een grijsgroene tint met een urban vibe en vleugje elegantie en bevat een koele ondertoon met een creamy finish. Het is een tint dat ligt tussen modern chic en tijdloze klasse.

392 Misty Lilac

pink gellac 392 misty lilac swatch urban elegance collection review

De Pink Gellac 392 Misty Lilac is een dromerige lichtpaarse tint met een koele ondertoon en sheer finish. Ga met één laagje voor een transparante look en breng één of twee laagjes extra aan voor meer dekking. Het is echt een ingetogen, subtiele tint.

393 Galactic Amethyst

pink gellac kwast brush 393 galactic amethyst urban elegance collection swatches review

De Pink Gellac 393 Galactic Amethyst is een donkerpaarse tint met sprankelende, holografische glitters. Echt letterlijk en figuurlijk een schitterende lak!

pink gellac 393 galactic amethyst swatch urban elegance collection review

394 Spicy Auburn

pink gellac 394 spicy auburn swatch urban elegance collection review

De Pink Gellac 394 Spicy Auburn is een roodbruine tint met een warme ondertoon en creamy finish. Dit is mijn persoonlijke favoriet van de collectie dankzij haar elegante tint die zowel speels als classy is. Houd je van rood, maar ben je snel bang dat het te fel is? Ook dan is deze tint perfect voor jou!

De afgelopen manicures koos ik steeds voor Pink Gellac 221 Delighted Blue. Precies op het moment dat ik dacht van ik moet echt eens een wat neutralere tint dan felblauw aanbrengen, kwam deze collectie binnen. Wat een timing weer! Ondanks dat ik weer wat neutralers wilde, is toch Spicy Auburn mijn favoriet. Ik blijf die warme, rode tinten geweldig vinden én passend bij elke gelegenheid. De andere tinten halen me meer uit mijn comfortzone. 

De Pink Gellac Urban Elegance collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl. Losse flesjes shop je voor € 16,00 per stuk | 15 ml. De Collection Box, waarin de volledige, vegan en HEMA free collectie zit, shop je voor € 75,00.

pink gellac urban elegance collection box

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie