Pink Gellac Uncovered5 swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink-gellac-uncovered5-swatches

De zomer is helaas voorbij en daarom is het hoog tijd om de felle, zomerse tinten te vervangen voor de prachtige, neutrale nudetinten uit de nieuwste Pink Gellac Uncovered5 collectie. Hierin vind je vijf neutraal getinte gelnagellakken met roze en paarse ondertonen. Scroll snel verder om te zien of je al afscheid kunt nemen van de zomerse tinten en de nude tinten in je hart kunt sluiten. Hier zie je alle Pink Gellac Uncovered5 swatches.

274 Pale Pink

pink-gellac-274-pale-pink-swatch

De Pink Gellac 274 Pale Pink is een nude gellak met een helder roze ondertoon. Ik ben dol op deze tint, omdat het een hele neutrale, lichte kleur is, maar toch zorgt voor een verzorgde touch aan je nagels.

275 Fresh Pink

pink-gellac-275-fresh-pink-swatch

De Pink Gellac 275 Fresh Pink is een neutrale, nudetint met een warmroze ondertoon. De tint is net wat opvallender dan Pale Pink en neigt naar een zalmtint. Daarbij doet de kleur haar naam eer aan, door haar frisse, zachtroze tint.

276 Powdered Mauve

pink-gellac-276-powdered-mauve-swatch

De Pink Gellac 276 Powdered Mauve is eveneens een neutrale tint, maar deze keer met een paarse ondertoon. Het is een mooie, zachte lila tint.

277 Neutral Lavender

pink-gellac-277-neutral-lavender-swatch

De Pink Gellac 277 Neutral Lavender is een warmpaarse tint. Ben je dol op lavendel en dan vooral de kleur ervan? Dan is deze tint perfect voor jou! Veel mensen worden rustig bij de geur van lavendel, maar misschien werkt het ook met de kleur ervan.

278 Moody Mauve

pink-gellac-278-moody-mauve

De Pink Gellac 278 Moody Mauve is een donkere nudepaarse kleur met een bruine ondertoon. Met sommige lichtinvallen vind ik het zelfs neigen naar een warme grijstint. Het is een hele chique kleur en daarom perfect voor een avondje uit!

Ik vind het knap dat Pink Gellac zoveel mooie nude tinten kan uitbrengen die allemaal toch net wat anders zijn en een andere ondertoon hebben, waardoor je niet kan kiezen en de hele collectie wilt! Alle tinten hebben een perfecte dekking na twee laagjes. Al durf ik wel te zeggen dat verschillende tinten na één laagje ook al een prachtige, egale dekking hebben.

Mijn favoriet uit de collectie is Pale Pink door de zachtroze, liefelijke tint. Voor welke kleur ga jij?

De Pink Gellac Uncovered5 collectie is te koop op pinkgellac.nl voor € 15,00 per kleur.

pink-gellac-uncovered5-swatches-1

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.

Volg jij me al op InstagramFacebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer. 

4 reacties

Nicky 8 oktober 2019 - 11:13

Ik ben dol op nudetinten en vind deze collectie mooi! Vooral Powdered Mauve en Moody Mauve springen er voor mij uit

Reply
Forever38.com (Vera) 8 oktober 2019 - 11:27

Moody Mauve vind ik prachtig, die komt op mijn wishlist voor Sint/Kerst.

Reply
Babs 8 oktober 2019 - 12:01

Pale pink is inderdaad prachtig, de andere kleuren mogen er ook zijn. Mooie foto’s!

Reply
Yara 13 oktober 2019 - 08:55

Prachtige collectie! Ik word hier zo hebberig van, hihi. Gelijk de kleur powdered mauve toegevoegd aan mijn wishlist want dat is toch wel mijn favoriet♡

Reply

Plaats een reactie