Pink Gellac Uncovered 7 collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac uncovered 7 collection swatches review

Net als ieder jaar komt Pink Gellac weer met een uncovered collectie, maar die van dit jaar spant toch wel de kroon. Het merk zegt zelf al dat de collectie eigenzinnig en uniek is en daar is geen woord aan gelogen. Wat een prachtige tinten! Of je nu van glitters, shimmers of creamy finishes houdt, met deze collectie kun je je hart ophalen. Dus scroll snel verder om de Pink Gellac Uncovered 7 swatches te bekijken.

pink gellac uncovered 7 collection color box review

Ik ontving de collectie weer volledig in stijl in een prachtige Color Box met oriëntaals design. Ook de dop is helemaal afgestemd op de collectie en bevat alle tinten uit de collectie. De dop oogt trouwens wel wat rustiger dan de Color Box zelf. Verder heeft de collectie natuurlijk het oude vertrouwde Pink Gellac kwastje: een breed kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

pink gellac kwast penseel review

329 Vanilla Cream

pink gellac 329 vanilla cream swatch uncovered 7 collection

De Pink Gellac 329 Vanilla Cream is, zoals de naam al verklapt, een vanillekleur met een creamy finish. Extra leuk aan dit kleurtje is dat je hem op kunt bouwen. Dus je kunt gaan voor een milky look of een volledig dekkend resultaat. Dat doet me zelf denken aan de Rubber Base Cover collectie, die ik sinds de lancering van dit voorjaar bijna continu heb gedragen.

330 Caramel Beige

pink gellac 330 caramel beige swatch uncovered 7 collection

De Pink Gellac 330 Caramel Beige is de enige échte nude tint uit de collectie met een warme ondertoon en een creamy finish. Hij is elegant en past volgens Pink Gellac bij elk huidtype.

331 Copper Gold

pink gellac 331 copper gold swatch uncovered 7 collection

De Pink Gellac 331 Copper Gold laat je nagels stralen! De gecrushte glitters in deze kleur met een warme ondertoon, geven je nagels een platina look. Als je voor luxe of glamour wilt gaan, dan is deze tint perfect! En zoals ik al vaker aangegeven heb bij glitterlak van Pink Gellac: je heeft de glitters niet te zoeken op je nagels, want je krijgt direct een volledig dekkende glitterlook. Deze tint is echt mijn favoriet van deze collectie!

332 Sangria Red

pink gellac 332 sangria red swatch uncovered 7 collection

De Pink Gellac 332 Sangria Red is een donkerrode tint met diepbruine ondertonen en een creamy finish. Deze tint straalt luxe uit en is perfect voor de gure wintermaanden.

333 Oriental Spice

pink gellac 333 oriental spice swatch uncovered 7 collection

De Pink Gellac 333 Oriental Spice zie ik eigenlijk als de sparkly variant van Sangria Red. De donkere tint heeft geen rode ondertoon net als de eerdere tint, maar wel de prachtige, warme ondertoon en een classy creamy tint met een subtiele sparkle. Ook weer ontzettend mooi.

Ik zei het al aan het begin van dit artikel, maar wat een geweldige collectie! Houd je van classy tinten met een rijke, luxe uitstraling? Dan is de Uncovered 7 collectie echt perfect. Zeker de laatste drie tinten zijn mijn nieuwe favoriet lakjes voor deze winter én feestdagen!

De Pink Gellac Uncovered 7 collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 75,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac uncovered 7 collection color box swatches review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

4 reacties

bychristiana 6 december 2021 - 10:08

Ik vind sangria red erg mooi! Vanilla cream heeft ook wel wat, maar ik hou altijd van dekkende nagellakken die niet meerdere lagen nodig hebben (en dat is gewoon luiheid;-))

Reply
Natascha 6 december 2021 - 16:22

Ik vond deze collectie echt super tof! Vooral Copper gold, extra passend bij deze maand 🙂

Reply
Deb 7 december 2021 - 18:13

Mooie collectie weer. Copper Gold en Oriental Spice zijn mijn persoonlijke favorieten.

Reply
Angela - Macblogster.nl 10 januari 2022 - 08:25

Een super mooie collectie! Goede swatch foto’s ook, ik denk dat ik Sangria Red toch wel het mooist vind. Classy.

Reply

Plaats een reactie