Pink Gellac Uncovered 6 swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac uncovered 6 swatches-1

Nadat ik je eind 2018 en in oktober 2019 de swatches liet zien van de Uncovered 4 en 5 collectie van Pink Gellac, komt het merk nu met de opvolger, namelijk de Uncovered 6. Vijf nude tinten die geschikt zijn voor elke gelegenheid. Ik laat ze allemaal aan je zien en daarom lees je hier de Pink Gellac Uncovered 6 swatches.

Ook deze keer is de dop weer afgestemd op de collectie en zijn ze goed zichtbaar in je nagellak stash. Alle tinten uit de collectie komen terug in de dop en zijn rustig gesteild.

294 Bridal Beige

pink gellac 294 bridal beige swatch uncovered 6

De Pink Gellac 294 Bridal Beige is een neutrale, zacht beige kleur met een warme ondertoon. Het is daarom net wat warmer en zachter dan wit, maar past alsnog overal bij.

295 Sky Grey

De Pink Gellac 295 Sky Grey is een grijze nagellak met een koele ondertoon die naar blauw neigt. Samen met 297 Lavender Grey is dit de kleurrijkste van de collectie. Door de koele ondertoon vind ik de kleur het best passend in de wintermaanden, waarbij je die ijzige, gure wind hebt.

296 Laced Cream

pink gellac 296 laced cream swatch uncovered 6

De Pink Gellac 296 Laced Cream heeft een crèmekleur met een koele ondertoon. In vergelijking met 294 Bridal Beige is deze tint net wat koeler en lichter en natuurlijk erg neutraal. Het past daarom bij elke outfit en gelegenheid.

297 Lavender Grey

pink gellac 297 lavender grey swatch uncovered 6

De Pink Gellac 297 Lavender Grey heeft een grijze kleur met een koele, lilakleurige ondertoon. Doordat het alsnog een vrij neutrale kleur is, past het bij veel outfits en gelegenheden en is het een kleur die je het hele jaar door kunt dragen.

298 Porcelain Beige

pink gellac 298 porcelain beige swatch uncovered 6

De Pink Gellac 298 Porcelain Beige is een beige nagellak met een neutrale ondertoon. Volgens Pink Gellac past deze kleur perfect bij je zongebruinde huid en daar ben ik het mee eens. Mijn handen zijn zeker nog niet zongebruind en dan staat het net wat minder mooi dan bij een wat donkerdere teint.

pink gellac uncovered 6 swatches

Het valt me op dat letterlijk alle kleuren uit de Uncovered 6 collectie al bij één laagje een volledige dekking hebben. Dat is heel fijn, want zeker bij lichte kleuren is dat altijd maar afwachten. Daarbij hebben ze allemaal een mooie, creamy finish en passen ze stuk voor stuk bij elke look en outfit die jij wilt dragen. Het zijn natuurlijk niet van die spannende, felle kleuren uit de vorige Festival Summer collectie, maar daardoor wel geschikt voor het hele jaar door.

De Pink Gellac Uncovered 6 collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

6 reacties

bychristiana 25 juni 2020 - 07:53

Ik vind Sky grey en lavendel grey erg mooi, dit zijn kleurtjes die ik zelf ook wel zou willen, alleen dan in gewone lak, want gellak draag ik nooit. Fijn trouwens dat ze zo goed dekken, echt een pluspunt, zeker bij dit soort lichte tinten.

Reply
Wies+|+Nature+of+Happiness 25 juni 2020 - 11:08

Vooral Bridal Beige vind ik erg mooi! Maar Lavender Grey vind ik misschien ook wel wat 🙂

Reply
Natascha - Beautyopinie 26 juni 2020 - 15:54

Ik vond ook al dat ze zo goed dekken, super leuke collectie weer!

Reply
Deb 28 juni 2020 - 16:56

Wat een mooie swatches heb je gemaakt 👌🏻! Ik vind ze inderdaad ook super goed dekken. Had ik ook niet verwacht.

Reply
Eef 11 augustus 2020 - 18:56

Ik had graag foto’s gezien van hoe de kleur er aangebracht uitziet. Dit is helaas steeds dezelfde foto waarvan je de nagelkleur hebt aangepast.

Reply
Daphne - verdraaid mooi 11 augustus 2020 - 19:00

Hi Eef, het zijn allemaal andere foto’s, waarbij ik de kleuren gewoon normaal aangebracht heb (zoals het hoort en ik ook altijd doe). De achtergrond is ook niet gelijk. Let maar eens op de stam, de bladeren en de houding van mijn hand.

Reply

Plaats een reactie