Pink Gellac Ultra Matte top coat review

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac ultra matte top coat review

Na de Shine, Ultra Shine en Touch Up Shine top coats komt Pink Gellac met nóg een nieuwe variant, namelijk Ultra Matte top coat. Bij een matte lak is het altijd de vraag hoé mat het daadwerkelijk is en dat ga ik natuurlijk voor je testen. Daarom lees je hier de Pink Gellac Ultra Matte top coat review.

Volgens Pink Gellac geeft deze top coat een intens matte finish voor een ultiem trendy look. Het plakt niet en je hoeft hem na het uitharden dus niet af te nemen met de Pink Cleaner. Je hardt de top coat in 60 seconden uit onder de LED lamp.

pink gellac ultra matte top coat review-1

Je kunt natuurlijk zelf kiezen welke kleur je onder de matte top coat aanbrengt. Om je een goede indruk te geven wat het effect is, heb ik verschillende tinten als basis gekozen, namelijk:

  • wijsvinger: 182 Dynamic Pink
  • middelvinger: 235 Ruby Red
  • ringvinger: 257 Burnt Taupe
  • pink: 251 Nude Pink
  • duim: 275 Fresh Pink

Review Pink Gellac Ultra Matte top coat

De structuur is vergelijkbaar met de andere top coats van Pink Gellac, dus wat stroperig en vrij dik. Heel mooi om een egale laag te creëren dus. In eerste instantie is de kleur wat melkachtig, waarbij de nagels bij het aanbrengen nog glanzen. Na het uitharden zijn de nagels getransformeerd naar een matte look. Het doet niets af aan de kleur, want die blijft gelijk. Ik heb alleen bij Burnt Taupe het idee dat de kleur net wat vlakker oogt. Die vind ik dus glanzend mooier en vooral wat krachtiger ogen.

pink gellac ultra matte top coat review-3

De matte variant is een mooie aanvulling op de top coat collectie van Pink Gellac, waardoor er echt voor ieder wat wils is. Of je nu van glanzende of matte nagels houdt of dol bent op glitters of een holografisch effect. Ik zou sneller grijpen naar de glanzende variant, omdat ik daar simpelweg meer van houd. Dat zegt niets over de matte top coat, want die doet wat hij belooft.

De Pink Gellac Ultra Matte top coat is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00.

pink gellac ultra matte top coat review-2

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar diverse kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

1 reactie

bychristiana 19 juli 2020 - 16:29

Oh inderdaad zeg, dit is echt een product wat zijn belofte nakomt! De kleuren zien er super mat uit. Ik ben zelf, net als jij lees ik, wel meer van de glanzende nageltjes;-)

Reply

Plaats een reactie