Pink Gellac Travel Set Tropical Voyage | swatches & inhoud

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Travel Set review inhoud

Staat jouw vakantie deze zomer al gepland en krijg je bij het idee van het inpakken van je koffer alweer stress of alles erin past en of je niet over het maximale gewicht zit? Ik althans wel. Gelukkig komt Pink Gellac met een hele leuke Travel Set met daarin een mini LED lamp, mini kleurtjes en een manicureset die zelfs cabinproof is! Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de inhoud Pink Gellac Travel Set met de swatches van de nieuwe zomerse kleuren!

Inhoud en alles over de opvouwbare reislamp

Pink Gellac Travel Set review

Je ontvangt de Travel Set in een onwijs schattig, roze, vegan leren toilettasje met daarin de volgende items:

  • Opvouwbare LED lamp met USB kabel
  • 413 Glamorous Pink
  • 414 Sparkling Sea
  • Kleine manicure kit met 10 cleaner wraps, 10 remover wraps en bokkenpootje en een vijl

pink gellac reis ledlamp review opvouwbare led lamp 6 watt

De reislamp heeft twee brede pootjes die je gemakkelijk open kunt klappen en die vrij wijd staan. Zo hoef je niet bang te zijn dat hij ineens omvalt als je er net met je nagels onder zit. Er passen vier nagels tegelijk in, net als bij de compacte LED lamp van het merk. Je kunt twee timers activeren, namelijk van 60 en 120 seconden, waarbij je iets langer op de knop moet drukken aan de zijkant voor de 120 seconden. 

pink gellac reis ledlamp review opvouwbaar 6 watt

Verder heeft de lamp zes LED’jes met ieder 6 Watt. Ter vergelijking: bij de compacte LED lamp is het 7 watt en bij de premium LED lamp is het 12 watt. Mijn ervaring is dat de reislampjes net wat minder krachtig zijn (dat zie je dus terug aan de wattage) en daarom laat ik mijn nagels er altijd net wat langer onder, zodat ze per laagje goed uitharden. Volgens de handleiding is dat niet nodig en kun je het op de reguliere manier gebruiken, maar persoonlijk doe ik het dus net wat anders.

Swatches Travel Set

Pink Gellac Travel Set kleuren colors review inhoud

In de set vind je de volgende twee limited edition lakjes.

413 Glamorous Pink

pink gellac 413 glamorous pink color swatch review travel set summer 2024

De Pink Gellac 413 Glamorous Pink is een watermeloen, roze kleur met gouden glitters. Ik weet nu al dat dit een favoriet gaat worden voor mij komende zomer. Een heerlijk warme, sprankelende kleur die de zomerse look compleet maakt.

pink gellac 413 glamorous pink swatch review travel set summer 2024

414 Sparkling Sea

pink gellac 414 sparkling sea color swatch review travel set summer 2024

De Pink Gellac 414 Sparkling Sea is een azuurblauwe tint met glitters die je nagels in het zomerse zonnetje laten stralen. In eerste instantie deed de kleur met erg denken aan de 372 Laguna Blue uit de Hidden Treasures collectie, maar Sparkling Sea is net wat lichter en subtieler van kleur.

pink gellac 414 sparkling sea swatch review travel set summer 2024

Als ik me op vakantie ergens niet mee bezig wil houden, dan zijn het wel mijn nagels. Net voor de vakantie breng ik dan ook een frisse manicure aan. Alleen met mijn constante geklungel kan het wel eens gebeuren dat er een nagel beschadigt (laatst ging ik bijvoorbeeld met mijn scheermesje tegen mijn nagel aan en toen miste ik een stukje… 🫣). Daarom neem ik voor de zekerheid altijd alle manicure items mee voor die lompe momenten. Zo’n opvouwbare LED lamp is dan echt onmisbaar. Net als de cleaner- en remover wraps. En hoe schattig zijn die kleine kleurtjes? Ik mis alleen nog een mini base- en top coat. 😉 En dat toilettasje… Te schattig! Alleen al daarvoor wilde ik de Travel Set eerlijk gezegd al. 😍

Ik wens je alvast een heerlijke zomer toe! Heb jij nog vakantieplannen?

Je shopt de Pink Gellac Travel Set tijdelijk op pinkgellac.com voor € 45,00. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Pink Gellac Travel Set inhoud review

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie