Pink Gellac Touch Up Shine top coat swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Touch Up shine top coat swatches

Nadat Pink Gellac eind vorig jaar voor het eerst met sprankelende top coats kwam, zit je ook deze feestdagen weer goed met drie nieuwe varianten. Je kunt hier de vijf varianten van vorig jaar terugzien (die nog steeds verkrijgbaar zijn!), maar in dit artikel vind je de Pink Gellac Touch Up Shine top coat swatches van 2020.

Met deze sprankelende top coats kun je iedere tint een extra touch up geven. Je kunt natuurlijk eindeloos variëren met tinten en daarom ga ik ze uitproberen met verschillende kleuren als basis. Zo krijg je een goed beeld van het effect!

  • wijsvinger: 182 Dynamic Pink
  • middelvinger: 306 Blissed Mauve
  • ringvinger: 257 Burnt Taupe
  • pink: 294 Bridal Beige
  • duim: 166 Vintage Nude

De topcoats zijn non sticky en dat betekent dat er na het uitharden geen plaklaag achterblijft. Lekker makkelijk! Wel zijn deze varianten net wat dikker dan normale top coats van Pink Gellac, dus houd daar rekening mee met het lakken en uitharden ervan.

Touch Up Shine Supreme Gold

Pink Gellac Touch Up Shine Supreme Gold swatch-1

Touch Up Shine Supreme Gold bevat oranje-gouden flakes en wat holografische shimmers. Let op hoe je lakt en vooral hoe de flakes op je nagels liggen voor je de lak uithardt. Als ze namelijk ‘rechtop’ staan, dan kan het een best scherp puntje aan je nagels worden. De flakes vallen op de foto niet echt op, maar in werkelijkheid zijn ze wel wat zichtbaarder. Een subtiele top coat met net een extra touch.

Pink Gellac Touch Up Shine Supreme Gold swatch

Touch Up Shine Mysterious Green

Pink Gellac Touch Up Shine Mysterious Green swatch-1

Touch Up Shine Mysterious Green heeft blauw-groene flakes en kleine, gelijkkleurige shimmers. Hier geldt hetzelfde verhaal als bij Supreme Gold: let op hoe de flakes op je nagels liggen voor je de lak uithardt. Niet alleen op de foto, maar ook in het echt is het effect goed zichtbaar. Ik heb het ook net wat anders gelakt dan Supreme Gold, dus weet dat je eigenlijk zelf je shimmers redelijk kunt doseren.

Pink Gellac Touch Up Shine Mysterious Green swatch

Touch Up Shine Color Glam

Pink Gellac Touch Up Shine color glam swatch-1

Touch Up Shine Color Glam is een top coat vol met kleurrijke glitters. Misschien een rare vergelijking, maar ik ga het toch zeggen… 😉 Vroeger at ik tijdens de feestdagen slagroomijs met gekleurde sprinkels en daar doet deze top coat me aan denken. Terug naar vroeger en die heerlijke, zoete strooisels. Bij deze top coat verspreiden de glitters erg goed; zonder enige moeite.

Pink Gellac Touch Up Shine color glam swatch

De Pink Gellac Touch Up Shine top coat varianten zijn verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk.

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

2 reacties

Mariska 5 december 2020 - 14:35

Ik vind de kleuren echt heel mooi met die glitters erin 🙂

Reply
bychristiana 8 december 2020 - 09:07

Haha, ik lees zoete strooisels…dat doet mij denken aan de glitters die ik vroeger altijd op mijn softijsje wilde;-) Ik heb toevallig gisteren een nagellakje met glitters besteld. Dat leek mij ook wel leuk over een kleurtje heen.

Reply

Plaats een reactie