Pink Gellac Touch Up Shine swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink-gellac-touch-up-shine-swatch-review

Pink Gellac komt met een hele bijzondere, nieuwe collectie. Niet met nieuwe kleuren, maar met nieuwe topcoats! Hiermee kun je iedere tint een extra touch up geven en kun je eindeloos variëren. Ik ga ze allemaal uitproberen met verschillende kleuren als basis en daarom zie je hier de Pink Gellac Touch Up Shine swatches.

De topcoats zijn non sticky en dat betekent dat er na het uitharden geen plaklaag achterblijft. Lekker makkelijk! Om je een goed beeld te geven hoe de topcoats eruit zien en wat het effect is, heb ik verschillende tinten als basis gekozen, namelijk:

  • wijsvinger: 282 Dusky Pink
  • middelvinger: 257 Burnt Taupe
  • ringvinger: 105 Blush Orange
  • pink: 235 Ruby Red
  • duim: 112 Chique Red
Touch Up Shine Silver Glitter

pink-gellac-touch-up-shine-silver-glitter-swatch

De Pink Gellac Touch Up Shine Silver Glitter is een subtiele topcoat met prachtige, kleine zilveren glitters.

pink-gellac-touch-up-shine-silver-glitter-swatch-1

Met één laagje creëer je al een mooie en toch subtiele dekking voor net die extra touch. Vooral op de rode tint vind ik deze topcoat fantastisch.

Touch Up Shine Gold Glitter

pink-gellac-touch-up-shine-gold-glitter-swatch

De Pink Gellac Touch Up Shine Gold Glitter is een subtiele topcoat met kleine, gouden glittertjes.

pink-gellac-touch-up-shine-gold-glitter-swatch-1

De glitters verspreiden zich goed en het resultaat is gecreëerd met één laagje. Het effect is dus gelijk als met de zilveren glitters, dus je kunt zelf kiezen welke tint het beste bij jou en wellicht jouw sieraden past.

Touch Up Shine Shimmering Pearl

pink-gellac-touch-up-shine-shimmering-pearl-swatch

De Pink Gellac Touch Up Shine Shimmering Pearl zit vol minuscule shimmers.

pink-gellac-touch-up-shine-shimmering-pearl-swatch-1

Het geeft een prachtig parelmoereffect op de nagels en geeft de tinten een zacht effect. Vooral in combinatie met de tint op mijn ringvinger vind ik deze tint fantastisch.

Touch Up Shine Holographic

pink-gellac-touch-up-shine-holographic-swatch

De Pink Gellac Touch Up Shine Holographic lijkt een beetje op de parelmoertint van de Shimmering Pearl. Alleen heeft deze variant holografische, fijne glitters.

pink-gellac-touch-up-shine-holographic-swatch-1

De foto laat niet precies het fantastische effect zien. Zodra je de nagels namelijk heen en weer beweegt, dan zie je pas het prachtige effect door de lichtinval.

Touch Up Shine Holographic Glitter

pink-gellac-touch-up-shine-holographic-glitter-swatch

De Pink Gellac Touch Up Shine Holographic Glitter is de perfecte topcoat voor een feestlook.

pink-gellac-touch-up-shine-holographic-glitter-swatch-1

Het is een doorzichtige topcoat met holografische glitters, die nog eens extra benadrukt worden als je de nagels in het licht beweegt. Zo kun je elke kleur omtoveren tot een feestlak!

Ik houd ervan om diverse lakjes te mixen en matchen. Dat deed ik al graag bij normale nagellakken, maar dat kan nu dus ook gemakkelijk met de lakjes van Pink Gellac. In een handomdraai heb je een simpele kleur omgetoverd tot een stralende sparkly kleur. Zo kun je met relatief weinig kleuren met veel verschillende opties komen. Daarbij is er echt voor ieder wat wils. Of je nou van subtiele of uitgesproken glitters houd.

De Pink Gellac Touch Up Shine collectie is verkrijgbaar op de webshop van het merk voor € 15,00 per stuk.

pink-gellac-touch-up-shine-swatch-review-1

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

Deb 19 december 2019 - 10:22

Mooie swatches weer! De bovenste 2 topcoats vind ik erg op elkaar lijken, alleen is de ene zilver en de andere goud. Ik ben zelf het meest benieuwd naar de holografische glitter topcoat, ben daar echt een fan van.

Reply
Yara 20 december 2019 - 13:12

Mooie topcoats! Gelijk aan mijn wishlist toegevoegd😍

Reply
Amelie van Writings by Amelie 21 december 2019 - 19:52

Wat een mooie en feestelijke kleurtjes!

Reply

Plaats een reactie