Pink Gellac Sweet Harmony collection swatches

door Daphne - verdraaid mooi
pink gellac sweet harmony swatches

Warme, harmonieuze tinten zie je veel terug in het alledaagse interieur, fashion en, als het aan Pink Gellac ligt, ook op je nagels. Het merk bracht namelijk weer een nieuwe collectie uit met vijf lieflijke tinten. Scroll daarom snel verder om de Pink Gellac Sweet Harmony swatches te bekijken. 

pink gellac sweet harmony collection swatches

Het design met de zogenaamde kledinglabels doet me een beetje denken aan de hippie tijd. Zeker met dat peace icoon op de doos en op één van de tinten. De kleuren zelf hebben dan weer niets te maken met de hippies, want dat zijn echt dromerige, zachte en heldere tinten. 

pink gellac kwast pencil brush sweet harmony collection

Natuurlijk vind je in het design van de dop weer alle vijf de tinten terug en kun je de collectie volledig in stijl ontvangen met de prachtige Colour Box. Ook het fijne Pink Gellac kwastje is er weer: een breed kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

344 Vintage Rose

pink gellac sweet harmony 344 vintage rose swatch

De Pink Gellac 344 Vintage Rose is, zoals de naam al zegt, een oudroze tint met een paarse ondertoon en een creamy finish. Het is echt zo’n kleur die er verzorgd uitziet op je nagels, zonder dat het opvalt.

345 Heavenly Pink

pink gellac sweet harmony 345 heavenly pink swatch

De Pink Gellac 345 Heavenly Pink is ook een roze tint, maar gelijk een heel stuk frisser dan Vintage Rose. Het heeft een koele ondertoon en een creamy finish. Ook deze kleur valt niet erg op, maar maakt jouw look wel compleet.

346 Pleasant Pearl

pink gellac sweet harmony 346 pleasant pearl swatch

De Pink Gellac 346 Pleasant Pearl is met haar glowy parelmoer tint en frosty finish de meest bijzondere tint van de collectie. De tint is transparant, die je met een aantal laagjes wel dekkend kan maken. Alleen door die transparante look is het ook leuk als extra touch over een ander lakje uit de collectie. 

347 Soft Jade

pink gellac sweet harmony 347 soft jade swatch

De Pink Gellac 347 Soft Jade is geïnspireerd op de Jade edelsteen; die harmoniserend en balancerend is. De groene tint heeft een koele ondertoon en een creamy finish.

348 Teal Blue

pink gellac sweet harmony 348 teal blue swatch

De Pink Gellac 348 Teal Blue is de enige tint uit de collectie die wat donkerder is. Ook deze tint heeft een koele ondertoon en heeft behalve blauw ook een grijzige ondertoon. Zo’n kleur vind ik prachtig bij een spijkerlook.

De V.I.P. 2 collectie van Pink Gellac was compleet op mijn lijf geschreven dankzij de fantastische roze tinten en ook deze collectie breidt die pink-collectie alleen maar uit. Super! Ook de frisse groene tint en stoere blauwe tint zijn beide fantastisch en een mooie aanvulling op de fantastische Pink Gellac stash. 

De Pink Gellac Sweet Harmony collection is verkrijgbaar op pinkgellac.nl voor € 15,00 per stuk. De volledige, vegan collectie in de Color Box shop je voor € 75,00. De gellak is HEMA free.

pink gellac sweet harmony collection colour box

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, Facebook of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

3 reacties

bychristiana 17 mei 2022 - 10:14

Ik vind Vintage rose erg mooi, net als Heavenly pink.

Reply
Deb 20 mei 2022 - 17:47

Ik vind ze eigenlijk allemaal wel mooi! Zelfs pleasant pearl vind ik mooi, terwijl ik normaliter niet zo van de doorschijnende lakjes ben. Prachtige swatches heb je gemaakt 😍.

Reply
Jolanda 26 mei 2022 - 19:01

Ik vind vooral die laatste kleur (teal blue) echt prachtig! Mooie nagels heb je

Reply

Plaats een reactie