Pink Gellac Sunset Soirée swatches

door Daphne - verdraaid mooi
Pink Gellac Sunset Soirée swatches

Urenlang wegsmelten in de zon is echt niks voor mij. Ik geniet dan ook extra van de zomeravonden, waarbij het nog heerlijk zwoel is en je alsnog de vruchten plukt van de hete zon overdag. Op precies zo’n zomeravond is de nieuwste Pink Gellac collectie geïnspireerd. Ben je benieuwd? Scroll dan snel verder voor de Pink Gellac Sunset Soirée swatches.

Pink Gellac Sunset Soirée review swatches

De collectie kun je weer net als altijd in stijl ontvangen dankzij de Collection Box. Alle tinten van de collectie vind je terug in zowel het design van de box als op de doppen van alle tinten. Dat maakt het ook een leuke giftset voor bijvoorbeeld een vriendin. Het kwastje van alle tinten is weer het fijne, brede Pink Gellac kwastje met een afgerond uiteinde, zodat je snel en egaal kunt lakken.

Pink Gellac kwastje Sunset Soirée review swatches

Swatches Sunset Soirée

In de nieuwe collectie vind je vijf kleuren, die perfect zijn voor elke gelegenheid: van relaxte stranddagen tot chique avondfeestje.

408 Sorbet Peach

Pink Gellac 408 sorbet peach swatch kwastje Sunset Soirée review

De Pink Gellac 408 Sorbet Peach is een peach tint met een metallic finish en een subtiele shimmer. Net als de zachte gloed van de zonsondergang, maar dan nét voor golden hour.

Pink Gellac 408 sorbet peach swatch Sunset Soirée review

409 Enchanted Apricot

Pink Gellac 409 enchanted apricot swatch kwastje Sunset Soirée review

De Pink Gellac 409 Enchanted Apricot is een subtiele infusion van gouden micro die een magisch, irisend effect weerspiegelt. Wat mij betreft is dit, dankzij haar warme en heldere gloed, dé tint die het effect van golden hour illustreert.

Pink Gellac 409 enchanted apricot swatch Sunset Soirée review

410 Sunburst Red 

Pink Gellac 410 sunburst red swatch Sunset Soirée review

De Pink Gellac 410 Sunburst Red is een rood-oranje tint met een creamy finish. Dit is écht een zomerse, warme tint die ik het hele seizoen zou dragen. Oók op mijn teennagels!

411 Dreamy Lavender 

Pink Gellac 411 dreamy lavender swatch kwastje Sunset Soirée review

De Pink Gellac 411 Dreamy Lavender heeft een doorschijnende paarse basis die besprenkeld is met oranje en rode confettideeltjes in diverse vormen en maten. Goed om te weten: rol het flesje goed ondersteboven in de handpalmen voor gebruik, zodat de confettideeltjes zich goed spreiden en niet op de bodem blijven liggen.

Pink Gellac 411 dreamy lavender swatch Sunset Soirée review

412 Bohemian Blush 

Pink Gellac 412 bohemian blush swatch kwastje Sunset Soirée review

De Pink Gellac 412 Bohemian Blush heeft een transparante finish met een rozige gloed. Je kunt de tint ook naar wens opbouwen voor een meer dekkend resultaat.

Pink Gellac 412 bohemian blush swatch Sunset Soirée review

Ik ontving dit pakket toen het keihard aan het stormen was en de bloempotten in de voortuin omgeklapt waren. Hét perfecte moment om dat weer achter je te laten en je te wanen in zo’n heerlijke zomeravond. En dat lukt met deze collectie zeker! Dreamy Lavender is de vreemde eend in de bijt als je denkt aan het kleurpalette van zo’n zomeravond, maar tegelijkertijd past het weer perfect bij de andere tinten. Mijn favorieten zijn Enchanted Apricot en Sunburst Red. Happy Summer!

Pink Gellac Sunset Soirée collection box swatches

De Pink Gellac Sunset Soirée collectie is verkrijgbaar op pinkgellac.nl. Losse flesjes shop je voor € 16,00 per stuk | 15 ml. De Collection Box, waarin de volledige, vegan en HEMA free collectie zit, shop je voor € 75,00.

Pink Gellac 423 Parisian Pink

pink gellac 423 parisian pink parijs colour boutique

Pink Gellac heeft in juni haar eerste Colour Boutique geopend in de stad van de liefde: Parijs. Speciaal voor die gelegenheid heeft het merk een gloednieuwe starterset ontworpen met een splinternieuwe kleur die perfect de Parijse elegantie vangt: Parisian Pink. Dit is een zachte, neutraal getinte roze kleur met een creamy finish. Het vangt perfect de tijdloze charme én elegantie van Parijs. Echt een kleur die past bij elke gelegenheid en elk seizoen.

pink gellac 423 parisian pink swatch parijs colour boutique

Eerder reviewde ik al de starter kit van Pink Gellac. Toen vertelde ik al over het gemak van deze do it yourself gellak en liet ik je zien hoe de gellak er na twee weken op mijn nagels uit zag. Wil je je geheugen nog even opfrissen? Lees dan hier de review terug. Benieuwd naar andere kleuren van Pink Gellac? Klik dan hier.

Volg jij me al op Instagram, FacebookTikTok of YouTube? Dit artikel kan producten bevatten die ik ontvangen heb. Ga voor meer informatie naar de disclaimer.

Plaats een reactie